Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEM22

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
M22

Descripción:
Teoreixon

Autor:
Sarits
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
14/12/2023

Categoría:
Personal

Número preguntas: 30
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Fins a on es van expandir les fronteres a la Catalunya Nova del segle XII Tortosa Jaca i Solsona Balaguer, Tortosa i Fraga Solsona Fraga i Lleida Tortosa, Lleida i Fraga.
El nom de la “Generalitat” que evoca un òrgan medieval de caràcter polític-administratiu i financer denominat també: La Real Acadèmia General D’Aragó El Tribunal General de la Inquisició Diputació del General Tribunal General de Comptes.
La Direcció General de la Policia de la Generalitat de Catalunya s’organitza en dues parts diferenciades. D’una banda té una estructura dedicada a la funció organitzativa i d’altre té una estructura té una funció jeràrquica. D’una banda té una estructura dedicada a la funció política i d’altre té una estructura dedicada a la funció administrativa. D’altre banda té una estructura dedicada a la funció de la seguretat ciutadana i d’altre té una estructura dedicada a la funció de la policia judicial D’una banda té una estructura dedicada a equipaments i parc mòbil i d’altre banda té una estructura dedicada a recursos humans.
Quin conjunt monumental de Catalunya està inscrit a la llista del patrimoni mundial de Humanitat de la UNESCO La Catedral de Girona La Seu Vella de Lleida La Sagrada Família Santa Maria de Poblet.
Quin factor va ser el desencadenant de la Setmana Tràgica La crida dels reservistes per anar a lluitar a Cuba L’assalt a la redacció a la Veu de Catalunya per part d’un grup de Militars Les diferències entre la lliga i la solidaritat Catalana La crida dels reservistes per anar a lluitar a Marroc.
El/la president/a ha de ser elegit/da pel Parlament de Catalunya entre els seus membres per majoria Majoria simple en primera votació o per majoria absoluta al cap de 72 hores. Absoluta en primera votació o per majoria simple al cap de 48 hores. Simple per primera votació o per majoria absoluta al cap de 48 hores. Absoluta en primera votació o per majoria simple al cap de 72 hores. .
Quins canvis fonamentals en la estructura del cos de Mosso d’Esquadra es instaurar entre els anys 1994-2008? Es va produir el traspàs directiu entre els Mossos d’Esquadra de la Diputació de Barcelona a la Generalitat de Catalunya Els mossos passen a ser una policia política al servei de la Generalitat comandada pel parlament Els cossos dels Mossos passen d’un model de policia funcional a un de policia integral. No pateix cap canvi des de 1992.
Qui va ser escollida com a nova presidenta del Parlament Europeu desprès de la defunció de David S’assoli Emma Bolderverg Roberta Metsola Jacinta Ardeen Àngela Merquel.
Durant el mandat de quin president de la Generalitat va ser elaborat i aprovat l’Estatut d’Autonomia de Catalunya de l’any 2006. Jordi Pujol Pasqual Maragall José Montilla Artur Mas.
L’administració de la Generalitat s’estructura en: Gerències Províncies Vegueries Departaments.
D’acord amb els nivells organitzatius de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, el grup és un òrgan que de manera ordinària s’adscriu a una: Àrea Divisió Unitat Comissaria General.
Com es titula la pel·lícula de la directora Carla Simon, que ha guanyat l’Ós d’or de la Berlinale Alfarràs Alcanar Alcarràs Agramunt.
A la Catalunya del segle XIX quines eren les estructures de seguretat dependents dels Ajuntaments La Guardia Civil, les Policies Municipals i els Alcaldes Les Policies Municipals, els Serenos i els Alcaldes de barri. La Milícia Nacional, els Alcaldes i els Serenos. Les Policies Municipals, El Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil.
Segons l’article 72 de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, quins són els òrgans consultius superiors de la Generalitat? El Consell de Garanties Estatutàries el Consell de Treball Econòmic i Social El Consell de Garanties Estatuàries i la Sindicatura de Comptes La Comissió jurídica Assessora i el Consell de Treball Econòmic i Social Sindicatura de Comptes i Consell d’Audiovisual de Catalunya .
Què és la Junta Local de Seguretat? És l’òrgan col·legiat de col·laboració i coordinació general dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que operen en llur territori i de participació ciutadana en el sistema de seguretat És l’òrgan de col·laboració i coordinació general dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que operen en llur territori i de participació ciutadana en el sistema de seguretat És l’òrgan col·legiat de col·laboració i cooperació general dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que operen en llur territori i de participació ciutadana en el sistema de seguretat És l’òrgan col·legiat de col·laboració i coordinació general dels diversos cossos de policia i altres serveis.
Quan es va fundar l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya 1983 1984 1985 1986.
Quin d’aquests drets constitucionals es considera un dret de participació o polític Dret de llibertat de càtedra Dret a l’educació Dret a la propietat Dret de llibertat de residencia i circulació.
Que és la Interpol És l’organització policial en l’àmbit de la Unió Europea que gestiona la informació policial. Una organització policial d’àmbit mundial que ajuda a promoure la Pau i la seguretat interdepartamental i dona suport als policies en situacions de conflicte post conflicte i crisi És una eina d’organització policial que respon a les necessitats derivades del desenvolupament de seguretat i justícia de la Unió Europea, en aplicació de les disposicions i dels tractats sobre el seu funcionament. És una eina d’organització policial d’àmbit mundial que presta suport a les organitzacions, autoritats i serveis que tenen com a missió prevenir, detectar i combatre el delicte.
El procés desplegament territorial dels Mossos d’Esquadra es va culminar l’any 2008 amb l’arribada del cos a la: Regió policial - Pirineu Occidental i Regió Policial Ponent. Regió policial camp de Tarragona i Regió policial Terres de l’Ebre Regió policial Camp de Tarragona i Regió policial Pirineu Occidental Regió policial Terres de l’Ebre i Regió Policial Ponent .
Quines garanties... Dels drets es classifiquen en tres grups Laboral, normativa i jurisdiccional Normativa, Institucional i Jurisdiccional Normativa, Laboral i Jurisdiccional. Normativa, Institucional i Laboral.
Segons els principis bàsics d’actuació establerts a l’article 5 de la Llei Orgànica 2/1986, de 13 de març, de Forces i Cossos de Seguretat, en el moment de formar una detenció els agents de forces i Cossos de Seguretat: Només s’han de identificar si ho requereix la persona detinguda. S’ha d’identificar degudament com a tals. S’han d’identificar posteriorment a la detenció. Tenen la potestat d’identificar-se o no, segons les circumstancies,.
Quin riu català desemboca al vessant Atlàntic Sènia Daró Foix Garona.
Quina cambra de les Corts Generals representa l’Estat segons criteris de població. El Congrés de Diputats Senat El Consell d’Estat La Diputació.
La regió policial es defineix com l’àmbit territorial: Format per un conjunt d’àrees operatives policials (AOP) sobre les quals ha d’exercir funcions de coordinació jeràrquica, suport en recursos operatius, logístics i especialitats d’àmbit superior a la pròpia comissaria. Format per un conjunt de comarques bàsiques policials (CBP) sobre les quals ha d’exercir funcions de coordinació jeràrquica, suport en recursos operatius, logístics, i especialitats i planificació d’àmbit superior en la pròpia comarca. Format per un conjunt d’àrees bàsiques policials (ABP) sobre les quals ha d’exercir funcions de coordinació jeràrquica, suport en recursos operatius, logístics i planificació d’àmbit superior a l’ABP. Format per un conjunt de municipis en base a criteris operatius policials on ha d’exercir funcions de coordinació jeràrquica, suport en recursos operatius, logístics, i especialitats, i té la seva seu en una comissaria, des de la qual es present serveis policials bàsics.
Quin temps d’estada legal a espanya ha d’acumular un refugiat per aconseguir la nacionalitat 5 anys 7 anys 10 anys 12 anys.
Pel que fa l’Estatut Jurídic dels membres del Govern, la Constitució Espanyola disposa que: No se’ls exigeix una dedicació exclusiva. Gaudeixen d’immunitat, inviolabilitat i aforament. No gaudeixen d’aforament d’immunitat, inviolabilitat a més de la condició de membres de Govern, tinguin també la de diputat o Conseller No gaudeixen d’immunitat, inviolabilitat excepte, a més de la condició de membres de Govern, tinguin també la de diputat o Senadors.
Quins serveis s’encarrega de propulsar iniciatives que permetin avançar en processos d’intercanvi i en projectes de cooperació internacional. La Comissaria Superior de Coordinació Central La Comissaria General de Relacions Institucionals, prevenció i mediació. La Comissaria Superior de Coordinació Territorial La Comissaria General Tècnica de Planificació de la Seguretat.
La hipermèdia consisteix en: La creació d’una rèplica dels sistemes de comunicació entre grups de persones. Traslladar les persones a una realitat diferent de la que coneixem. Integrar so, imatge i text de forma seqüencial. La integració de multimèdia i hipertext, que és un text organitzat de forma no seqüencial. .
El Consell de la Unió Europea: És l’òrgan intergovernamental en que les persones que la integren representen els interessos del seu Estat dins de l’àmbit de la Unió Europea. És un òrgan independent dels Estats de la Unió Europea i la seva missió es protegir i vetllar pels interessos comunitaris. És la branca legislativa de la Unió Europea i està format per 751 eurodiputats. És l’òrgan que garanteix la interpretació i aplicació del dret comunitari.
Segons la estructura de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, a quina escala li correspon al comandament operatiu i la supervisió de les tasques executives d’unitats, grups i subgrups policials. Bàsica Intermèdia Executiva Superior.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso