Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESERepas Word i Excel 2010

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Repas Word i Excel 2010

Descripción:
Repasopos

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
21/09/2017

Categoría:
Otros

Número preguntas: 41
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Qin és l'executable de word? Winword Word 2010 Word word.ini.
Què significa macro? Macrodada Macroprocés Macrotext Macroinstrucció.
Drecera per obrir el menú format (word) Ctrl+M Ctrl+F Ctrl+F1 Ctrl+H.
Estableix la relació (word) Ctrl+F1 Ctrl+M Ctrl+R F8 F5 Ctrl+i.
Permet alinear de diferents formes una mateixa línia de text (word) Sagnia Tabulacions Marges Eines de text.
Combinació per esborrar format a Word 2010 Ctrl + Barra d'espai Ctrl + F Ctrl + M Ctrl + W.
On trobem l'opció per protegir un document de Word? Fitxer - Informació Fitxer - Protegir Revisió - Protegir Totes les anteriors són correctes.
El nom de la planilla predeterminada de word es diu Nom Document 1 En blanc Normal.
Què garantitza la signatura digital? (word) El document no ha sigut modificat després de la signatura Text no protegit contra drets d'autor Document compatible amb altres versions de word Còpia de seguretat personal.
Word permet inserir una taula dintre d'una altre taula Cert Fals.
Com s'aplica un estil de taula? (word) Seleccionant la taula i des de la fitxa Disseny Seleccionant la taula i des de la fitxa Presentació Seleccionant la taula i des de la fitxa Inserció Seleccionant la taula i des de la fitxa Inici - Estils.
On situem l'encapçalament i el peu de pàgina? (word) Dintre dels espais dels marges Just després dels marges.
Estableix la relació (word) El canvi de tema modifica la portada del document La combinació Ctrl+M obre el quadre "Tipus de lletra" Una paraula amb subratllat ondulat blau significa un error contextual Ctrl+F1 no activa/desactiva la franja d'opcions.
En quina fitxa es pot manipular una imatge de word? Inserció Presentació de pàgina Disseny Visualització Cap de les anteriors.
Ubicat a l'extrem dret inferior de la finestra de word, permet la navegació (desplaçar-se) ràpidament pel document Barra de desplaçament Botó Seleccionar objecte de cerca.
Quina de les següents dreceres tanca el document de word? Alt+F4 Ctrl+F4 Ctrl+R Totes les anteriors.
El màxim zoom de word és de.. 400% 500% No hi hà màxim 1000%.
Quina combinació de tecles permet inserir una pàgina nova? Ctrl+U Ctrl+Intro Ambdúes Cap de les anteriors.
Enllaça les següents afirmacions sobre el prograna Excel 2010 Ctrl+R serveix per tancar el document Ctrl+Intro fa un salt de línia Podem crear un subíndex Permet crear un encapalament i peu de pàgina Es poden crear textos de més d'una columa Per BBDD és l'eina més recomenada del paquet office.
Les dades per fer un gràfic en un full de càlcul.. Han d'estar totes juntes Poden estar separedes No es poden escollir Han de tenir el mateix format.
Des del botó autosuma d'Excel podem.. (pot haver-hi més d'una resposta) Sumar un rang Restar un rang Fer el promig d'un rang Conèixer el màxim d'un rang Multiplicar un rang.
Puc fer servir un gràfic d'Excel en una altre aplicació Si, sempre que sigui una eina d'Office Si No Si, fent servir l'eina "exportar a".
Missatge de validació de dades. Com es diu aquesta icona? Validar Detenció Error Advertència.
Enumerar les parts de la funció =CONSULV(A12;B2:F10;3;0) A12 B2:F10 3 0.
Quina funció permet determinar, en base a una data inicial i a una data final, el nombre de dies que han passat? Dias Dias360 Contardias Contarfecha.
En seleccionar un rang; les cel.les quedem marcades d'un altre color? Si No Només mostra un contorns gruixut de color negre.
Es obligatori seleccionar un rang per crear un gràfic. Cert Fals.
Quants arguments té la funció ConsulV 3 4 1 5 cap.
L'últim argument de la funció ConsulV es diu "ordenat" Si, 1 es fals y 0 veritat Si, 0 es fals (aproximat) y 1 veritat (exacte) Si, 0 es fals (exacte) y 1 veritat (aproximat, estiguin o no ordenades les dades) Si, 0 es fals (exacte) y 1 veritat (aproximat, només si estan ordenades les dades) Si, 0 es fals (aproximat, només si estan ordenades les dades) y 1 veritat (exacte).
Les fitxes de la franja d'opcions són sempre les mateixes No, per que es poden personalitzar No, per que alguns programes inclouen fitxes pròpies que ofereixen més funcionalitats a Excel Ambdúes són correctes Cap de les anteriors és correcta.
Nombre màxim de nivells que es poden modificar en una llista multinivell.. (word).
Com s'anomena aquest tipus d'alineació a word? Justificada Distribuïda Dreta i esquerra Totes són correctes.
Quina funcionalitat té el següent botó de Word?.
Ordenaº els pasos per fer una combinació de correspondència 1 2 3 4.
Quina combinació de tecles a Word es fa servir per una tabulació dintre d'una taula Maj + Intro Alt +Intro Tab Ctrl + Tab.
L'espaiat és la distància entre les linies d'un document Cert Fals.
Indica les respostes CORRECTES respecte la següent imatge Sagnia francesa de 2,5cm Sagnia francesa d'1 cm Sagnia esquerra de 2,5 cm Sagnia esquerra de 1,5 cm Sagnia dreta de 13 cm Sagnia dreta de 2 cm.
Relaciona cada concepte (Excel) Fòrmula que no existeix No troba el valor cercat (no existeix p.e a =consulv) S'especifica incorrectament un rang en una funció (p.e. =A1 + B1 B5) Operació que sobrepasa els seus límits (p.e =potencia(1000;1000)) Una cel.la intenta fer referència a una altre que no localitza (p.e si s'esborra una fila) S'introdueix un valor que no espera la funció.
Resultat de la fòrmula =mitjana(A1:A7).
Resultats de les funcions =suma(A1:A7) i =suma(A1+A2+A3+A4+A5+A6+A7) 20 i 20 #VALOR! i #VALOR! 20 i #VALOR! #VALOR! i 20.
Com quedara la taula si ordenem de forma ascendent 2-3-6-9-A-C A-C-2-3-6-9 A-2-C-3-6-9 3-2-6-9-A-C.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso