Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE19/2020

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
19/2020

Descripción:
Igualtat de tracte i No discriminació

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
31/01/2023

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Emetre expressions, entonar càntics, sons o consignes o exhibir pancartes, símbols, emblemes o llegendes que, per llur contingut o per les circumstàncies en què s’emeten, s’entonen, s’exhibeixen o es fan servir, incitin, fomentin o facilitin d’alguna manera comportaments discriminatoris.Serà una infracció: Lleu Greu Molt greu.
Segons la 19/2020, d'Igualtat de tracte i No discriminació quina d'aquesta infraccions es Lleu: Exercir una pressió intensa sobre una autoritat o càrrec públic, un agent de l’autoritat, un funcionari o un empleat públic amb relació a les potestats administratives que li corresponguin per a l’execució de les mesures regulades per aquesta llei i per la normativa que la desplegui. Emetre per qualsevol mitjà eslògans, anuncis publicitaris, missatges públics o declaracions públiques que comportin una discriminació envers una persona o el grup al qual pertany. Emetre intencionadament a través de mitjans de comunicació o xarxes socials expressions vexatòries o insults contra una persona, contra el grup al qual pertany o contra la seva família que comportin discriminació. Fer servir o emetre expressions vexatòries, injurioses, calumnioses o amenaçadores en supòsits de discriminació, actes d’intolerància i conductes relatives als delictes d’odi en la prestació de serveis públics, en qualsevol mitjà de comunicació, en discursos o intervencions públiques o en xarxes socials.
Segons la 19/2020, d'Igualtat de tracte i No discriminació quina d'aquesta infraccions es Molt Greu: Els actes o les omissions que constitueixin una discriminació, directa o indirecta, per associació o per error, i els que constitueixin inducció, ordre o instrucció de discriminar una persona amb relació a una altra que es trobi en una situació anàloga o comparable. Exercir una pressió intensa sobre una autoritat o càrrec públic, un agent de l’autoritat, un funcionari o un empleat públic amb relació a les potestats administratives que li corresponguin per a l’execució de les mesures regulades per aquesta llei i per la normativa que la desplegui. Els actes que impliquin aïllament, rebuig o menyspreu públic i notori de persones. f) Malmetre béns mobles o immobles propietat d’una persona, del grup al qual pertany o de la seva família per causa de discriminació.
Segons la 19/2020, d'Igualtat de tracte i No discriminació quina d'aquesta infraccions es Greu: Emetre expressions, entonar càntics, sons o consignes o exhibir pancartes, símbols, emblemes o llegendes que, per llur contingut o per les circumstàncies en què s’emeten, s’entonen, s’exhibeixen o es fan servir, incitin, fomentin o facilitin d’alguna manera comportaments discriminatoris. Emetre expressions, entonar càntics, sons o consignes o exhibir pancartes, símbols, emblemes o llegendes que continguin missatges vexatoris o intimidatoris per a qualsevol persona. Emetre intencionadament expressions vexatòries, injurioses, calumnioses o amenaçadores en supòsits de discriminació, actes d’intolerància i conductes relatives als delictes d’odi contra una persona, contra el grup al qual pertany o contra la seva família que comporti discriminació. Emetre declaracions o transmetre informacions públicament, una persona física o jurídica, mitjançant les quals s’amenaci, s’insulti o es vexi una persona o un grup de persones.
Emetre intencionadament expressions vexatòries, injurioses, calumnioses o amenaçadores en supòsits de discriminació, actes d’intolerància i conductes relatives als delictes d’odi contra una persona, contra el grup al qual pertany o contra la seva família que comporti discriminació.Serà una infracció: LLEU MOLT GREU GREU.
Difondre, a la via pública o dins d’un edifici, material o llibres amb contingut discriminatori. Es una infracció: MOLT GREU LLEU GREU.
Fer servir la malaltia mental, en el cas d’una persona que no ha estat declarada incapaç, per a limitar-ne els drets.Es una infracció: LLEU GREU MOLT GREU.
Segons la 19/2020, d'Igualtat de tracte i No discriminació quina d'aquesta infraccions es molt greu: Les declaracions, els gestos o els insults proferits en l’espai públic que suposin un tracte vexatori per a qualsevol persona. Elaborar, fer servir o difondre en centres educatius llibres de text o materials didàctics que presentin les persones com a superiors o inferiors en dignitat humana en funció de l’orientació o la identitat sexual o l’expressió de gènere, o que incitin a la violència per aquest motiu. Impedir expressament a algú de fer un tràmit, de fer ús d’un servei públic o d’accedir a un establiment obert al públic , per qualsevol motiu de discriminació. Impedir o obstaculitzar la realització de qualsevol tràmit administratiu o l’accés a un servei o establiment públic per qualsevol dels motius a què fa referència l’article 1.
Els actes que impliquin aïllament, rebuig o menyspreu públic i notori de persones.Serà una infracció: LLEU GREU MOLT GREU.
Emetre expressions, entonar càntics, sons o consignes o exhibir pancartes, símbols, emblemes o llegendes que, per llur contingut o per les circumstàncies en què s’emeten, s’entonen, s’exhibeixen o es fan servir, incitin, fomentin o facilitin d’alguna manera comportaments discriminatoris.Serà una infracció: MOLT GREU LLEU GREU.
Malmetre béns mobles o immobles propietat d’una persona, del grup al qual pertany o de la seva família per causa de discriminació.Serà una infracció: LLEU GREU MOLT GREU.
La reiteració en la utilització o l’emissió d’expressions vexatòries, injurioses i calumnioses en supòsits de discriminació, actes d’intolerància i conductes relatives als delictes d’odi en la prestació de serveis públics, en qualsevol mitjà de comunicació, en discursos o intervencions públiques o a les xarxes socials.Serà una infracció: LLEU GREU MOLT GREU.
La realització d’actes o la inclusió de disposicions o clàusules en els negocis jurídics que constitueixin o causin discriminació.Serà una infracció: GREU MOLT GREU LLEU.
Implantar, acceptar o impulsar pràctiques laborals discriminatòries que vulnerin la dignitat de la persona o la igualtat de tracte i que promoguin la discriminació i la intolerància.Serà una infracció: MOLT GREU LLEU GREU.
Colpejar o maltractar d’obra una persona sense causar-li lesió, en supòsits de discriminació, actes d’intolerància i conductes relatives als delictes d’odi.Serà una infracció: LLEU MOLT GREU GREU.
La comissió de tres infraccions lleus, o més, sempre que en el termini de l’any anterior el presumpte infractor ja hagi estat sancionat per dues infraccions lleus mitjançant resolució administrativa ferma.Serà una infracció: GREU LLEU MOLT GREU.
La facilitació de mitjans tècnics, econòmics, materials, informàtics o tecnològics a les persones i els grups que promoguin qualsevol forma de discriminació.Serà una infracció: MOLT GREU LLEU GREU.
Els comportaments agressius que acompanyin qualsevol forma de discriminació. GREU MOLT GREU LLEU.
Abstenir-se d’intervenir, les persones que tinguin atribuït el deure d’intervenció, davant qualsevol forma de discriminació.Es una infracció: MOLT GREU LLEU GREU.
La comissió de tres infraccions greus, o més, sempre que en el termini dels dos anys anteriors el presumpte infractor ja hagi estat sancionat per dues infraccions greus mitjançant resolució administrativa ferma. Es una infracció: MOLT GREU LLEU GREU.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso