Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEC3

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
C3

Descripción:
oposicions mossos 2019

Autor:
Alexandra

Fecha de Creación:
16/04/2019

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Quins són els principis en què es fonamenta Catalunya: Cooperació, col•laboració, lleialtat institucional i auxili mutu Respecte, vigilància transfronterera, informació incondicionada i auxili mutu Proximitat, compromís, integritat, voluntat de servei i eficàcia.
En quina llei s'estableixen els òrgans de coordinació en matèria de seguretat? Llei 4/2003, del 7 d'abril Llei 7/2003, del 4 d'abril Llei 2/2007, del 9 d'abril.
Quin és el màxim òrgan de representació catalana nacional en matèria de seguretat? Consell de Seguretat de Catalunya Comissió de Govern per la Seguretat Comissió de policia de Catalunya Comissions regionals de seguretat.
Quins són els òrgans de coordinació general en matèria de seguretat de Catalunya? Consell de Seguretat de Catalunya Comissió de Govern per a la Seguretat Comissió de policia de Catalunya Comissions regionals de seguretat El primer i el quart El segon i el tercer.
Quins òrgans de coordinació en matèria de seguretat de Catalunya es regeixen pel Plan General de Seguretat de Catalunya? Els òrgans de coordinació general L'òrgan de màxima representació catalana Les juntes locals de seguretat.
Quina és la periodicitat del Plan general de seguretat de Catalunya? Quadriennal Triennal Biennal.
Indiqui la resposta correcta Les Juntes local de seguretat es regeixen pel pla de seguretat de catalunya Les Juntes local de seguretat es regeixen pel pla de seguretat local Les Juntes local de seguretat no estan obligades en municipis que tinguin cossos locals.
La Mesa de Coordinació Operativa, correspon a: Les juntes locals de seguretat Al Consell de Seguretat de Catalunya A la comissió de govern per a la seguretat A la comissió de policia de catalunya.
Quina llei regula les forces i cossos de seguretat? La Llei orgànica 2/1986, 13 de març La Llei 10/1994, de l’11 de juliol La Llei 16/1991, del 10 de juliol.
On es regulen els principis de cooperació recíproca i el de coordinació orgànica? A l'art. 3 de la Llei orgànica 2/1986, 13 de març A l'art. 5 de la Llei orgànica 2/1986, 13 de març A l'art. 38 de la Llei orgànica 2/1986, 13 de març.
Les funcions de la GC i de la PN, en quin article es descriuen? A l'art. 12 de la Llei orgànica 2/1986 A l'art. 3 de la Llei orgànica 2/1986 A l'art. 38 de la Llei orgànica 2/1986.
Quina llei regula la Policia de la Generalitat? Llei orgànica 2/1986, 13 de març Llei 10/1994, de l’11 de juliol Llei 16/1991, del 10 de juliol.
En quin article estableix les funcions del cos de la policia de la Generalitat? Art. 12.2, de la Llei 10/1994, de l’11 de juliol Art. 12, de la Llei 10/1994, de l’11 de juliol Art. 12.3, de la Llei 10/1994, de l’11 de juliol.
Els principis de l'art. 12.2 de la Llei 10/1994, de l’11 de juliol, s'han de complir sota quins principis? Cooperació, coordinació i col•laboració mútua Respecte, eficàcia i cooperació Auxili mutu, lleialtat institucional i col·laboració.
Quina llei regula els policies locals? La Llei 16/1991, del 10 de juliol La Llei 10/1994, de l’11 de juliol La Llei orgànica 2/1986, 13 de març.
A nivell institucional, la coordinació entre policies pot ser de dos tipus. Indica quins: Institucional i operatiu Nacional i institucional Europeu i regional.
Com es diu l'òrgan de caràcter administratiu que coordina l'actuació dels Mossos amb les FCSE? Junta de Seguretat Consell de Seguretat Comissió de Govern de la Seguretat.
Quin és l'òrgan que possibilita la coordinació en l’àmbit operatiu i que serveix d'instrument d'intercanvi d'informació? Junta de Seguretat Sala de Coordinació Interpolicial de Catalunya Comissió Nacional de Coordinació de la policia judicial.
Existeixen dos tipus de comissions que tenen per objecte harmonitzar i unificar la direcció en les forces policials adscrites a la investigació criminal en els seus diferents àmbits territorials Comissió Nacional de Coordinació de la Policia Judicial. Comissió Provincial de Coordinació de la Policia Judicial. Comissió Internacional de Coordinació de la Policia Judicial. Comissió Europea de Coordinació de la Policia Judicial. Comissió Nacional de Coordinació de la Policia Judicial. Comissió Regional de Coordinació de la Policia Judicial.
A quin concepte correspon aquesta definició: organització policial d’àmbit mundial que presta suport a les organitzacions, autoritat i serveis que tenen en comú prevenir, detectar i combatre el delicte Interpol Europol EDU.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso