Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEEF

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
EF

Descripción:
segundo de carrera de la asignatura EF

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
13/06/2021

Categoría:
Universidad

Número preguntas: 23
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Las decisions postactives permeten realitzar variacions a intervencions i planificacions futures Vertader Fals.
A la fase de diagnòstic es tenen en compte els principis de jerarquització. Fals Vertader.
Les parts d'una sessió d'educació físico són Activació, activitats i dinamització Activació, activitats i teorització Escalfament i tornada a la calma Escalfaments, joc i activitats.
Durant la teorització, l'alumnat participa activament, verbalitza les seves experiències, pot fer propostes i fa conscient l'objectiu de la sessió Vertader Fals.
Les fases del procés de planificació són: Diagnòstic, disseny i avaluació Disseny, realització, avaluació i teorització Diagnòstic, activació, disseny, reproducció i avaluació Diagnòstic, disseny, realització i avaluació.
El principi d'utilitat és un dels principis que regeix el procés de planificació Vertader Fals.
La consulta del currículum serà imprescindible per dur a terme una programació didàctica Vertader Fals.
Al currículum d'Educació Física hi trobem 4 blocs Vertader Fals.
Tradicció i cultura geogràfica i el PEC són: Factors del context que regeix la planificació Factors personals del mestre que regeix la planificació Principis que regeix la planificació Estàndards d'aprenentatge del currículum d'Ed. física.
L'organització de la sessió pot ser: Formal i informal Informal Informal, semiformal i informal Formal, informal i semiformal .
Totes les tasques no han de tenir el mateix objectiu especific de la sesión Vertader Fals.
L'activación es molt important a nivell... Cognitiu, motriu i social Cognitiu i emocional Cognitiu, motriu i afectiu.
En l'activació teòrica el mestre no informa de l'objectiu Vertader Fals.
El currículum de l'Educació Primaria A les Illes Balears d'acord amb la LOMQUE s'aprova l'any 2013 però es va aplicar L'any 2013 L'any 2015 L'any 2014 L'any 2016.
Les competències concretades al currículum d'educació primària són 8 7 6 9.
Les decisions interactives permeten Realitzar canvis abans d'aplicar la programació Realitzar canvis durant la programació Realitzar canvis al acabar la programació.
Les decisions per actives es prenen durant La fase de diagnòstic La fase de realització La fase d'avaluació La fase de disseny.
Les habilitats socials tenen elements: Cognitius, motrius i afectius Cognitius, socials i conductuals Cognitius, afectius i motrius Cognitius, emocional/afectiu i conductuals.
Les habilitats socials són conductes Innates Adquirides per aprenentatge.
Podem trobar persones amb habilitats conductuals Passives, agressives i/o assertives Assertives, negatives i positives Empàtiques i positives.
A la fase d'avaluació només es tenen en compte les aportacions d'altres docents i de l'alumnat Vertader Fals.
L'èxit d'una sessió es troba en la feina prèvia realitzada pel mestre que ha de controlar, en tots moments, els aspectes organitzatius i de domini de la sessió Vertader Fals.
D'entre els factors personals del mestre que regeixen la planificació cal destacar... La formació inicial, la concepció sobre la resta del professorat i experiència docent La motivació personal cap a l'ensenyament, formació inicial, Concepció de l'educació física, experiència Docent i pràcticum La motivació personal cap a l'ensenyament, formació inicial, Concepció d'alumnes, Concepció d'educació física, experiència docent i pràctica La motivació personal cap a l'ensenyament, formació inicial, Concepció del medi que ens envolta per realitzar l'Educació Física.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso