Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEkhw

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
khw

Descripción:
clearkfon.is.2

Autor:
KENNA
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
01/04/2023

Categoría:
Otros

Número preguntas: 30
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
hi ha 4 tipus d'acoblament: semiautomàtic-automàtic-permanent-topall/brida topall/brida-semipermanent-automàtic-pneumàtic permanent-automàtic-topall/brida-hidràulic automàtic-semiautomàtic-toapll/brida-semipermanent.
en las suspensions primaries es poden fer servir? molles helicoidals-balons pneumàtics ballestes-molles helicoidals balons pneumàtics-tacs de goma tacs de goma-amortidors.
les caixes dels vehicles poden ser construides amb dues tècniques elementals: bastidor elàstic-caixa deformable bastidor rígid-plataforma estructura autoportant-bastidor rígid bogis de sustentació-bastidor rígid.
a quina velocitat s'ha de pasar per sobre d'una balisa del sistema fap previa a una senyal en indicació de parada? menys de 55 km/h mes de 45 km/h a 45 km/h menys de 45 km/h.
quins són els codis de atp? 0-20-30-45-60-90 0-30-45-60-90 0-30-45-60-85-90 0-20-30-60-85-90.
circulan per un tramo de via única es pot efectuar cruces en un baixador? si no.
de que 3 maneres es clasifiquen els trens? per el seu ús, per la seva composició, tipus de tracció per el seu ús, per la seva eficacia, tipus de tracció per el seu ús, per la seva composició, per regularitat per el seu ús, per tipus de tracció, per la seva velocitat.
els aparells de venta i validació de títols de transport a FGC són? MAE-CIC MAE-BTE BTE-CSE MAE-PIE.
l'objectiu bàsic del reglament de circulació es? garantir la regularitat garantir les comunicacions (CTC-MQ) garantir la seguretat en la circulació dels trens garantir l'establiment del bloqueig.
hi ha tres tipus de vehicles tracció diesel en funció del tipus de transmissió? mecànica-hidràulica-elèctrica mecànica-pneumàtica-elèctrica mecànica-automàtica-elèctrica mecànica-permanent-elèctrica.
els eixos dels trens fan un moviment lateral oscilant sobre la via anomenat? moviment d'adherencia moviment de llaç moviment oscilant-basculant moviment de tracció-fre.
en doble via, circular per una via diferent a la habitual es diu circular? per via desviada a contravia en règim de maniobres per via mètrica.
tram de via on normalment nomès pot haver-hi un tren? entrevia cantó via única via banalitzada.
lloc que disposa de equipaments per als viatgers pero no interve en circulació? apartador estació baixador terminal de mercaderies.
agent en servei en el centre de control encarregat de la regulació del trànsit de trens interventor/a operador/a agent de circulació ajudant de tracció.
vehicle ferroviari que disposa de motor i que permet transport de viatgers i mercaderies ut locomotora automotor cotxe motor.
sistema que asegura la integritat dels trens, estableix el sentit de la circulació i manté la distància enter els trens? enclavaments blocatge atp senyals de blocatge.
quin d'aquests aparells no forma part de la catenària? mènsula fil de contacte pantograf seccionador.
bloqueig que s'estableix entre el CTC i els trens? blocatge manual local blocatge automàtic blocatge manual central blocatge automàtic vía única.
conjunt de les intalacions destinades al subministrament d'energia elèctrica als trens? subestacions transformadores linies alta tensió 66kv feeder catenaria.
l'acoplament entre vehicles ferroviaris comporta 3 tipus de conexions? mecànica-pneumàtica-hidràulica mecànica-pneumàtica-elèctrica hidràulica-automàtica-elèctrica mecànica-semiautomàtica-elèctrica.
document on el maquinista consulta les marxes dels trens full de marxa llibre de ruta llibre de notificacions llibre d'itineraris.
inventor de la primera locomotora utilitzada en servei públic de viatgers nicolas cugnot john stockton george stephenson richard trvithick.
a les linies de FGC la catenaria suministra als trens tensió 66kv AC 1500v DC 1500v AC 220/340v DC.
que es l'entreferro? espai entre les rodes de un eix part que protegeix un motor elèctric espai entre la caixa de greix i la suspensió espai entre el rotor i l'estator.
els tres elements fonamentals d'un vehicle ferroviari son? bastidor-pantograf-bogi caixa-bastidor-suspensió caixa-bastidor-bogi bogi-compresor-motor.
com s'anomena el cable elèctric que alimenta de corrent a la catenaria en diferents trams? feeder seccionador mènsula transformador.
en el fre pneumàtic, quina es la primera acció que pasa quan el maquinista posa el comandament de fre en posició d'afluixar? s'evacua el aire del cilindre de fre les sabates de fre deixan de fer pressió en les rodes els distribuidor omple els diposits auxiliars la canonada de fre s'ompla al conectarse als diposits principals.
quin el l'equip que governa el distribuidor? diposit principal cilindre de fre comandament de fre disposit auxiliar d'aire.
quan un motor de tracció actua com a generador que produeix? escalfament de la banda de rodadura del eix aument de l'adherencia es produeix una deceleració s'incrementa la velocitat.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso