option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: ACTIC MITJÀ
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
ACTIC MITJÀ

Descripción:
Competència 6 - Tractament de la informació numèrica

Autor:
ElKi
OTROS TESTS DEL AUTOR


Fecha de Creación:
30/11/2023

Categoría: Informática

Número Preguntas: 16
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Observa la imatge i determina la resposta correcta: Si volem sumar totes les cel·les escriurem la fórmula "suma(A2:A8)" Si volem sumar totes les cel·les escriurem la fórmula "A1+A2+A3+A4+A5+A6+A7+A8" Si volem sumar totes les cel·les escriurem la fórmula "suma(notes)".
Escull les respostes correctes: El gràfic de tipus XY (disperció) mostra la relació entre els valors numèrics de diverses sèries de dades. És molt utilitzar per a dades de caràcter científic El gràfic de tipus Anelles mostra le relació de cada part amb un tot. Cada anella representa una sèrie de dades El gràfic de tipus Circular és aplicable a vàries sèries de dades Totes són correctes.
Relaciona les categories en les quals podem dividir les funcions amb les seves característiques: Financeres Base de dades Lògic Cub Text.
Determina la resposta correcta: Què significa la marca superior dreta que té aquesta cel·la? Que hi ha un comentari a la cel·la Que hi ha una falta d'ortografia o un error a la cel·la Que hi ha una informació restingida i per veure-la he d'introduir una contrasenya.
Completa la frase: Podem seleccionar tota una fila fent clic al seu ____(1)____ de fila, d'aquesta forma tota la fila quedarà seleccionada. Seleccionarem més d'una fila fent clic a l'encapçalament d'una fila i arrossegant el cursor cap avall o cap amunt. Per seleccionar files no consecutives, seleccionarem la primera fila fent clic al seu encapçalament, mantindrem la tecla ____(2)____ premuda i farem clic a l'encapçalament de cada fila que vulguem afegir a la selecció. Si volem seleccionar files consecutives, seleccionarem la primera fila fent clic al seu encapçalament, Mantindrem premuda la tecla ____(3)____, i ____(4)____ a l'encapçalament de la darrerafila que vulguem seleccionar. 1 2 3 4.
Ordena la seqüència d'accions que durem a terme per tal de cercar la paraula CASA i substituir-la per CARRO: 1 2 3 4 5 6 7.
Determina la resposta correcta: Per inserir una fila buida entre la 5a i la 6a he de... Seleccionar les files 5 i 6 i en el menú Inserir, seleccionar l'opció Fila Seleccionar tota la fila 5 i al menú Inserir, seleccionar l'opció Fila Seleccionar tota la fila 6 i al menú Inserir, seleccionar l'opció Fila.
Determina quines respostes són certes i quines falses en relació amb les opcions d'impressió d'un full de càlcul: CERT FALS.
Relaciona les icones amb la funció que duen a terme: 1 2 3 4 5.
Determina quines respostes són certes i quines falses en relació amb les categories en les quals podem dividir les funcions: CERT FALS.
Observa la imatge i determina quines respostes són certes i quines són falses: CERT. FALS.
Observa la imatge i escull les respostes correctes: Mitjançant la icona 8 podem inserir, per exemple, un enllaç a un arxiu de so Amb la icona 10 podem ajustar l'escala i el format de visualització del document La icona 11 permet inserir un enllaç a un document FTP des d'un navegador qualsevol Totes són correctes.
Determina la resposta correcta: Podem omplir automàticament diverses cel·les contigües? No, sempre hauré de fer-ho manualment Amb dades numèriques sí, però no amb altre tipus de dades Sí; quan m'aparegui una creu negra a la cantonada inferior dreta de la cel·la, només l'hauré d'arrossegar cap on vulgui omplir.
Determina la resposta correcta: Quin resultat donaria l¡operació "=2+(2+1)*2"? #ERR 8 10.
Completa la frase: Per canviar una cel·la i que el seu contingut ens aparegui en forma de data premerem el menú ____(1)____ > ____(2)____ > ____(3)____ > ____(4)____. 1 2 3 4.
Determina la resposta correcta: Quina de les funvions SI està ben escrita? a) SI (C4> = D4, C4, "Massa petit"). b) = SI (C4> = D4, C4, "Massa petit") c) = SI (C4> = D4; C4, "Massa petit") SI (C4> = D4, C4, "Massa petit") = SI (C4> = D4, C4, "Massa petit") = SI (C4> = D4; C4, "Massa petit").
Denunciar Test