option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: ACTIC MITJÀ
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
ACTIC MITJÀ

Descripción:
Competència 2 - Tecnologia digital i ús de l'ordinador i del Sistema Operatiu

Autor:
ElKi
OTROS TESTS DEL AUTOR


Fecha de Creación:
25/11/2023

Categoría: Informática

Número Preguntas: 11
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Completa la frase: Els discs durs externs es poden connectar al nostre ordinador mitjançant un ____(1)____ i tenen l'avantatge de disposar de gran capacitat per ____(2)____. Una varietat dins d'aquest producte són els discs durs reproductors ____(3)____, els quals portenincorporat un programari que els permet reproduir arxius desats en ells. Per exemple, si desem una pel·lícula en un disc dur extern reproductor multimèdia podem vizualitzar-la simplement connectant l'aparell a ____(4)____. 1 2 3 4.
Ordena la seqüència de passos per canviar l'idioma del sistema operatiu al Català: 1 2 3 4 5 6 7 8.
Determina quines respostes són certes i quines són falses en relació amb el control parental: CERT FALS.
Relaciona els diferents dispositius portàtils amb els conceptes següents: PDA Ordinador ultraportàtil GPS Reproductor multimèdia.
Determina quin és el procediment correcte per visionar un fitxer de registre: Tauler de control > Eines d'administració > Visor d'esdeveniments Tauler de control > Eines i informació de rendiment > Visor d'esdeveniments Tauler de control > Centre de Seguretat > Visor d'esdeveniments.
Escull les respostes correctes: Quins aspectes hem de tenir en compte per al manteniment de l'ordinador? CERT FALS.
Determina la millor resposta: Podem afirmar que una xarxa... És un conjunt d'equips informàtics que ens permeten compartir i intercanviar informació i recursos És un conjunt d'equips informàtics interconnectats que ens permeten compartir i intercanviar informació i recursos És un conjunt d'equips interconnectats que ens permeten compartir i intercanviar informació i recursos.
Determina quines respostes són certes i quines són falses en relació amb les recomanacions sobre com fer un bon manteniment de l'ordinador: CERT FALS.
Completa la frase: La informació que guarda el nostre sistema informàtic és valuosa; si la perdéssim, part d'ella probablement seria ____(1)____ i l'altra part podria ser molt costosa de recuperar en temps i en diners. Les ____(2)____ són una manera eficaç i senzilla de protegir la nostra valuosa informació, personal i professional, ja que ens possibiliten restaurar la informació en el nostre sistema en cas que les dades originals es perdin, Cal tenir present que les còpies de seguretat s'han d'emmagatzemar en un lloc ____(3)____ al de l'origen de les dades. Alguns dels aspectes ha tenir en compte a l'hora de decidir quina tecnologia s'utilitzarà per realitzar les còpies de seguretat són el ____(4)____ de dades a què `cal donar suport, el temps de còpia i de restauració, el cost econòmic del procés; i pel que fa a la planificació de les còpies de seguretat cal tenir en compte la periodicitat amb què es duran a terme i el ____(5)____ de còpia de seguretat que es realitzarà. 1 2 3 4 5.
Agrupa el programari segons el tipus: ANTIVIRUS TALLAFOC ANTIESPIA.
Selecciona la imatge que correspon a una tauleta tàctil: a) b) c) d).
Denunciar Test