option
Mi Daypo

ACTIC MITJÀ - bases de dades

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
ACTIC MITJÀ - bases de dades

Descripción:
apartat actic mitjà de bases de dades

Autor:
AVATAR
Aida Toro Morales
(Otros tests del mismo autor)


Fecha de Creación:
19/02/2019

Categoría:
Informática

Número preguntas: 15
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
La base de dades té quatre funcions: taules, consultes, formularis e informes. Cert Fals.
Tria l'opció correcta sobre el programari Base. ens permet crear informació coherent basades en taules primordialment. finestra control ens permet accedir a les quatre opcions de treball que hi ha. l'assistent ens permet crear taules automatitzades. totes son certes.
A base tenim tres zones de treball? Sí, tenim barra menús, barra d'eines i finestra control No, tenim barra de menús i barra d'eines simplement.
És lo mateix consultes que cercar i filtrar? No, donat que les consultes poden utilitzar dues taules simultàneament. Sí, perquè es cerca a tota la taula i es filtra tenint en compte un criteri.
Relaciona els termes següents: filtre cerca marcadors booleans ordenació.
a Consultes s'ens obren dos seccions en funció de la cerca de criteris de dues taules diferenciades. Cert Fals.
a Consultes podem afegir dos criteris? No, solament ens permet un. Sí, ens deixa fitxat diversos criteris (criteri 1 "llibres publicats" criteri 2 "a Barcelona") Depén del programa.
podem suprimir criteris de cerca a consultes? No, s'han de mantenir a tota la cerca. Sí, es poden suprimir a menú i edita, i suprimir la columna criteri.
A consultes es poden moure els criteris d'ordenació d' A a Z o viceversa? Sí, ja que també es poden suprimir criteris. No, s'ha d'anar a la taula origen a modificar-los.
Què es pot fer a Consultes? es poden consultar camps calculats, agrupacions, i paràmetres booleans. criteris ordenats en orde ascendent o descendent. es poden eliminar criteris i afegir de nous. es pot canviar l'ordre. totes són certes menys canviar l'ordre, ja que s'ha d'anar a la taula origen.
Per a què serveis Formulari de BASE? per fer qüestionaris per a estudis de mercat. per visualitzar millor les nostres taules i consultes, amb millor accesibilitat.
per a què serveix informe de BASE? per, mitjançant writer, crear documents de taules i consultes, com adreces de correu. per, visibilitzar millor les taules i consultes.
Relaciona: Consultes Informes Formularis de dades Taules.
al Tractament de les dades: quines accions es poden fer amb l'assistent? Taules Consultes Informes Formularis.
Selecciona les afirmacions correctes sobre BASE Taules ens permet crear dades ordenades i estructurades de cerca i actualització ràpida La finestra de control de la base de dades és l'eina principal de gestió del programa. Base té tres zones de treball - vertical, horitzontal superior i inferior. Tenim 3 funcions a BASE: informes, taules i informes A informes es pot canviar el format del document. A taules poden per exemple ordenar les columnes per autor, llibre, any, etc. Taules no ens permet mostrar relacions entre dades Les taules tenen dos eixos el vertical, columna i l'horitzontal, files.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor