Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEActic nivell mitjà

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Actic nivell mitjà

Descripción:
Competencies 1 a la 8 nivell mitjà ACTIC

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
27/08/2021

Categoría:
Informática

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
AVATAR
AinoaR ( hace 4 meses )
ERRORS DE CORRECCIÓ: - PREG 5: Les definicions de tallafoc i antiespia estan girades - PREG 10: MP4 es de video, no de so
Responder
AVATAR
MercèDe ( hace 1 año )
La camara digital es un periférico de entrada
Responder
AVATAR
ElenaAd ( hace 1 año )
Tiene algun error en las correcciones
Responder
Temario:
Quina de les funcions SI està ben escrita? SI(C4>=D4,C4,"Massa petit") =SI(C4>=D4,C4,"Massa petit") =SI(C4>=D4;C4,"Massa petit").
Determina la resposta correcta: El format GIF no soporta animacions. El nivell de qualitat del format JPEG és equiparable al del format TIFF. El nivell de qualitat del format RAW és equiparable al del foramt TIFF.
Relaciona el concepte amb la seva característica: Iptv Streaming P2P.
Relaciona els tipus de xarxa amb la seva definició: Antivirus Programari antiespia Tallafoc.
Determina quines respostes són certes en relació amb les opcions d'impressió d'un full de càlcul: Els fulls s'han d'imprimir sencers. Podem determinar que a cada pàgina que s'imprimeixi del full de càlcul, aparegui com a títol de columnes les files que haguem seleccionat prèviament. S'han d'imprimir les línies que determinen cada cel·la del full de càlcul. Podem prefixar des de les opcions del full de càlcul si s'imprimeix o no en color. Podem triar si s'imprimiran o no les capçaleres de les files (1, 2, 3, etc), i les capçaleres de les columnes (A, B, C, etc).
Determina quines respostes són correctes: Molts mitjans de comunicació presenten fòrums de debat on els lectors debaten sobre les diferents notícies publicades. No és necessari registrar-se per accedir a un fòrum. No és necessari registrar-se per debatre i opinar en un fòrum. Als blocs no es pot establir un diàleg autor/lector.
L'opció de "traslladar" un rang consisteix a... Canviar files per columnes. Dur-lo a un altre full buit. Canviar-lo de lloc.
Determina quines afirmacions són FALSES: Des de fitxer podem: crear una nova presentació, obrir o desar una presentació existent, etc. Des de Disseny podem: inserir diapositives noves, agrupar objectes perquè es tractin com un de sol, etc. Des d'inici podem inserir a la presentació: taules, imatges des d'un arxiu i predissenyades, formes, gràfics, etc. Des de Transaccions podem: realitzar una visualització prèvia de les animacions, triar un efecte d'animació, crear animacions personalitzades, etc. Des d'inserció podem inserir a la presentació: taules, imatges des d'un arxiu i predissenyades, formes, gràfics, etc.
Per canviar la presentació de la diapositiva per altres tipus predefinits seguirem la següent seqüència: Inici>Diapositives>Presentació Fitxer>Diapositives>Presentació Inici>Presentació>Diapositives.
Una xarxa social és un espai des del qual es pot: Intercanviar idees i informació. Retrobar-se amb gent coneguda. Realitzar negocis. Buscar feina. Totes són correctes.
Relaciona els conceptes amb les seves definicions: Copyleft Creative Commons Copyright.
Agrupa els formats segons si són d'imatge, de so o de vídeo: AAC MP4 TIFF MP3 RAW WMA JPEG MPEG AVI.
Què ens apareix si escrivim '0032 a una cel·la en format text? 0,0032 0032 ####.
Agrupa les diferents extensions en funció del tipus de document que representen: TEXT FULL DE CÀLCUL BASE DE DADES PRESENTACIONS.
Agrupa els perifèrics segons si són d'entrada o de sortida: ENTRADA SORTIDA.
Són navegadors... Opera Google Chrome Mozilla Thunderbird Microsoft Edge Outlook Pidgin Java.
L'Administració Electrònica...(escull les respostes correctes). Comporta un estalvi de temps en genstions burocràtiques perquè no fa falta el desplaçament. Permet que el usuari conegui en alguns moments l'estat dels seus processos administratius. No redueix els terminis d'espera. Té molta varietat de dispositius d'accés com l'ordinador o el PDA, encara que els telèfons mòbils encara no estan preparats perquè no son segurs del tot. Redueix l'impacte ambiental.
Determina la resposta correcta en relació amb els gestors de descàrrega: Permeten realitzar descàrregues programades. Les descàrregues s'han de fer d'una en una i en un ordre prèviament programat. Mai estan integrats els navegadors ja que són programaris independents.
Determina les respostes CORRECTES en relació amb el comerç electrònic: Els preus dels productes acostumen a ser més elevats via Internet. Tenim coneixement d'opinions i experiències d'altres consumidors a través de fòrums especialitzats, la qual cosa ens permet fer compres més segures. La legislació vigent és unitària per a tots els països. Existeix l'inconvenient de desconèixer l'empresa. No disposem d'una gran varietat de productes i serveis.
La manera correcta de crear una nova taula és: Inserint-la definint el nombre de files i columnes. Dibuixant-la a mà amb l'eina llàpis. Inserint una taula predefinida. Totes són correctes.
Denunciar test Condiciones de uso