option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: APUNTS VCENT NATASIO
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
APUNTS VCENT NATASIO

Descripción:
APUNTS VCENT NATASIO

Autor:
GHF
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación: 10/06/2024

Categoría: Deportes

Número Preguntas: 15
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
⦁ Es pot modificar la densitat dels nadadors a curt termini ? SI NO.
Quin es menys dens que l'aigua? Teixit adipós Teixit muscular.
Quin es mes dens que l'aigua? Teixit adipós Teixit muscular.
(100% força propulsiva) ‘I-stroke’ ‘S-stroke .
(92% força propulsiva). ‘I-stroke’ ‘S-stroke .
⦁ Resistència deguda a la forma: es divideix en resistència de succió (per darrere), i resistència frontal (per davant). ⦁ La resistència hidrodinàmica pot ser deguda a les ones, o a la fricció. .
⦁ És la resistència més important (menys en velocitats màximes), i es pot disminuir amb bona tècnica (correcta col·locació dels segments). Essencial mantenir-se alineat amb l’eix longitudinal i en la superfície (no afonar-se). ⦁ Resistència deguda a la forma ⦁ Resistència deguda a les ones ⦁ Resistència deguda a la fricció.
es dona prop de la superfície, proporcional a tres vegades la velocitat del nadador ⦁ Resistència deguda a la forma ⦁ Resistència deguda a les ones ⦁ Resistència deguda a la fricció.
(no importa a velocitats baixes, però és la més important a altes velocitats). ⦁ Resistència deguda a la forma ⦁ Resistència deguda a les ones ⦁ Resistència deguda a la fricció.
⦁ Es pot disminuir amb nadat subaquàtic i amb bona tècnica ⦁ Resistència deguda a la forma ⦁ Resistència deguda a les ones ⦁ Resistència deguda a la fricció.
: la menys important, proporcional a la velocitat, i es pot disminuir, amb banyadors de poliuretà (està prohibit des de 2010), i amb la depilació. ⦁ Resistència deguda a la forma ⦁ Resistència deguda a les ones ⦁ Resistència deguda a la fricció.
Respiració en crol ⦁ Distancies superiors a 200m, cada 2 braçades. ⦁ Distancies superiors a 200m, cada 4 braçades. ⦁ Distancies superiors a 100m, cada 2 braçades. .
En estils, el ordre és Mariposa-esquena-braza-crol Esquena-Mariposa-braza-crol Crol-Esquena-Mariposa-Braza Mariposa-Braza-Esquena-Crol.
Que distancias se nadan en espalda 50-100-200 25-50-100 25-100-200 100-200-400.
Coordinació de brasos y cames en ESQUENA coordinació de 6 temps, és a dir, 6 patades per cicle de braços. (3 patades per braç). coordinació de 3 temps, és a dir, 3 patades per cicle de braços. (3 patades per braç). coordinació de 6 temps, és a dir, 3 patades per cicle de braços. (6 patades per braç).
Denunciar Test