Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEC1.2 - ACTIC MITJÀ

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
C1.2 - ACTIC MITJÀ

Descripción:
PREGUNTES C1 ACTIC MITJÀ

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
19/05/2023

Categoría:
Informática

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
CODIS QR. Informació que poden contenir. Escollir les certes. Text pot ser normal o codificat. Adreça web. Ens connecta amb una pàgina web. Correu electrònic (destinatari, assumpte i missatge) Permet enviar un correu en llegir el codi. Número de telèfon que, en llegir-lo, estableix la comunicació. Dades de contacte per incloure l'agenda. Codi que reprodueixi, per exemple, un vídeo de You Tube. Dades de geolocalització per marcar un punt, per exemple a Google maps. Dades de data i hora i descripció d'un esdeveniment que s'afegeixen al calendari en llegir-lo. Un arxiu d'un màxim de 1024 kb. Dades de connexió a una xarxa wifi.
Agrupa els conceptes segons si pertanyen a Mitjans socials o a Mitjans de comunicació de masses Xarxes socials Flickr Wikis i Viquipèdia Forums Xing TDT YouTube Compartir fotos Premsa Ràdio.
Determina la resposta correcta. El procés que permet detectar la informació a partir d'un gran conjunt de dades és: Data warehouse Big data Data mining Data solution.
Podem utilitzar mitjans per llegir un codi QR. Escull les respostes correctes. Un dispositiu mòbil (amb càmera de fotos i el programa de lectura de codis QR) Un ordinador de sobretaula amb escàner o càmera web i el programa de lectura de codis QR. Un navegador Web, amb l'extensió corresponent instal·lada per llegir codis QR, sense necessitat de tenir un escàner. Una eina en línia sense necessitat de tenir cap programari instal·lat, ni maquinari de captura d'imatge. Un arxiu d'imatge. .
Passos per generar un codi Qr. Marca les afirmacions que siguin certes. Omplir les dades corresponents al tipus de dades seleccionades. Seleccionar la mida del codi QR. Seleccionar la mida màxima de l'arxiu generat Instal•lar el programa. Seleccionar el tipus de codi QR a generar. Seleccionar el tipus d'arxiu d'imatge que contindrà el codi QR: PNG, JPG, EPS. Seleccionar el nivell de correcció d'errors. Seleccionar, opcionalment, una imatge per incloure com a logo al codi QR.
El procés que dona sentit a les dades massives, les fa útils mitjançant la seva anàlisi i, per tant, permet l'aplicació pràctica de les dades recollides. Data warehouse Big data Data mining Data solution.
Quina imatge representa un codi QR? .
Aplicacions de la mineria de dades. Escull quines són certes. Predicció de pagament de préstecs. Anàlisi de clients per a la creació d'ofertes personalitzades. Detecció de fraus en l'ús de la targeta de crèdit. Identificar patrons i hàbits de compres dels clients De l'anàlisi del comportament dels usuaris a la web, se'n poden deduir els seus gustos, quins productes prefereixen, quan solen comprar, que solen consultar, etc... De l'anàlisi de les dades dels pacients i el seu diagnòstic, se'n poden deduir patrons que poden ser utilitzats per al diagnòstic en altres pacients. Segmentació de pacients per a una atenció més eficient segons el grup. Construcció de bases de dades multidimensionals. Extracció de models de cost, producció i qualitat. Publicitat personalitzada Predicció meteorològica. Predicció de terratrèmols. Aplicada a les nostres dades personals, pot ser utilitzada per realitzar un mal ús del resultat de l'anàlisi que se n'obtingui, contra persones concretes o col·lectius, per exemple, fent-ne un ús discriminatori. Per tant, els usuaris han de ser curosos a l'hora de compartir qualsevol tipus d'informació personal.
Quina imatge representa una sindicació de continguts? .
Ordena la seqüència d'accions que durem a terme per tal de demanar hora al metge de capçalera a través d'Internet: 1 2 3 4 5 6.
Relaciona els avantatges del clauer idCat amb les seves definicions: Seguretat Compatibilitat Portabilitat.
Escull les activitats que NO es poden fer a través d'internet. Cercar feina i entrevistes de feina Comprar aliments Fer transfarències entre bancs Comprar entrades per a espectacles Fer la declaració de la Renda Treure's el carnet de conduir Fer la selectivitat Formar-se Veure factures i pagar-les Contractar assegurances.
Agrupa els conceptes segons la necessitat o no de xifratge: Necessiten xifratge No necessiten xifratge.
Relaciona els conceptes segons el tipus de comunicació: Comunicació Síncrona Comunicació asíncrona .
Ordena la seqüència d'accions que acostuma a dur a terme una empresa que selecciona els seus candidats a través d'un cercador de feina a la xarxa: 1 2 3 4.
Relaciona els conceptes en relació amb la recerca de feina i promoció professional a Internet: Teletreball Identitat digital Webs corporatives Xarxa professional Xarxa social.
Ordena la seqüència d'accions que durem a terme per tal de realitzar una venda a través d'una pàgina especialitzada de subhastes per Internet: 1 2 3 4 5 6 7.
Escull la imatge que signifiqui: GNU: Llicència creada amb la finalitat de protegir la lliure distribució, modificació i ús de programari. Aquest programari es coneix com programari lliure.
Escull la imatge que signifiqui: Compartir Igual: Permet copiar i distribuir una obra però únicament sota una llicència idèntica. .
Escull la imatge que signifiqui: Domini públic: És la situació en què queden les obres quan finalitza el termini de protecció dels drets d'autor; en aquest cas, aquestes obres poden ser utilitzades per qualsevol persona. .
Denunciar test Condiciones de uso