option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: C1.5 - ACTIC MITJÀ
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
C1.5 - ACTIC MITJÀ

Descripción:
PREGUNTES C1 ACTIC MITJÀ

Autor:
AVATAR
JTM
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación: 24/05/2023

Categoría: Informática

Número Preguntas: 13
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Determina la resposta correcta: El protocol HTTP és la versió segura del protocol HTTPS, ja que habilita un canal de comunicació segur en la nostra navegació. El protocol HTTPS és la versió segura del protocol HTTP, ja que habilita un canal de comunicació segur en la nostra navegació. El protocol HTTPS és la versió segura del protocol HTTP, ja que inhabilita els possibles canals de comunicació en la nostra navegació, amb els beneficis per a la seguretat que això comporta. .
Quins els serveis que ofereix l'Administració Electrònica: Ingrés d'impostos. Compravenda d'immobles Denúncies a la policia Sol·licitud de llicència d'obres Presentar-se a l'examen de conduir Matriculació de cotxes.
Determina la resposta correcta: La persona no té dret a rebre informació, en el moment de facilitar les seves dades, sobre si aquestes seran tractades. Sí que hi tindrà dret amb posterioritat. Tenim dret a rectificar errors i modificar aquelles dades que no siguin correctes en tots els casos. Tenim dret a que es bloquegin i s'impedeixi la utilització, fins i tot per les Administracions Públiques i Tribunals, d'aquelles dades que considerem no adequades. .
Determina quines respostes són correctes i quines falses en relació amb la seguretat a les contrasenyes: Com més llargues pitjor, ja que així, alenteix el procés de connexió. No és aconsellable utilitzar símbols, perquè la majoria de pàgines no els suporten. Cal apuntar-les en un Post-it per evitar que les oblidem. La data de naixement és una bona opció perquè és fàcil de recordar. Cap resposta és correcta.
Relaciona les modalitats del comerç electrònic, segons els agents implicats, amb la seva definició: Signatura digital Certificat digital .
Quan fem servir un ___(1)___ públic o ___(2)___ hem de vigilar si no volem que el proper ___(3)___ tingui accés a informació nostra de caràcter personal i ___(4)___ Mai hem de triar l'opció que el sistema operatiu o el navegador emmagatzemi les nostres ___(5)___ . Hem de tenir cura de no deixar les sessions ___(6)___ . És aconsellable esborrar les ___(7)___ i ___(8)___ de webs visitades. galetes ordinador obertes incompletes l'historial compartit servei contrasenyes personal confidencial.
Ordena les accions necessàries que durem a terme per tal de comprar per Internet una entrada per a un espectacle. 1 2 3 4 5 6 7 8.
Determina la resposta correcta: La comunicació a Internet que es realitza en temps real s'anomena comunicació asíncrona. La comunicació a Internet que es realitza en temps real s'anomena comunicació síncrona. La comunicació a Internet que no es realitza en temps real s'anomena comunicació síncrona. .
Determina la resposta correcta en relació amb el dret de citació: No existeix el dret de citació quan es tracti d'obres ja divulgades. Segons el dret de citació, en qualsevol cas, és obligatori citar la font de la informació i el nom de la persona autora de l'obra citada. No podem citar l'existència d'una obra (una imatge, un llibre, un text) a partir de la reproducció d'un fragment d'aquesta obra. .
Open data: escull les respostes correctes Perquè una dada sigui oberta no només ha d'estar en un format accessible per a tothom sense cap restricció, sinó que també ha de poder ser reutilitzable i redistribuïble, encara que en aquest últim cas pot estar controlada per algun tipus de llicència L'essència de les dades obertes és que aquestes puguin ser combinades amb altres dades independentment de la seva procedència i així desenvolupar més i millors productes i serveis i, en general, generar riquesa i beneficis socials. Quan es redistribueixen dades obertes cal mencionar la data de la darrera actualització però no cal citar-ne la font. Els conceptes open data i open source tenen filosofies similars. Totes les respostes anteriors són correctes.
Una xarxa social és un espai des del qual es pot... Intercanviar idees i informació Retrobar-se amb gent coneguda Realitzar negocis Buscar feina Totes són certes.
Completa la frase: Les xarxes socials generals o personals son aquelles que comparteixen informació de tipus general o personal, com el _1_. En canvi, les xarxes socials o professionals són aquelles en què el tipus d'informació intercanviada té relació directa amb l'àmbit laboral, com al ___2__. Per últim, les xarxes socials de continguts agrupen els seus membres depenent de la tipologia de contingut que comparteixen: articles de divulgació, fotos, jocs... __3__ 1 2 3.
Relaciona els conceptes de xarxa social Twitter amb el seu significat. Hashtag Trending topic Retweet Mention.
Denunciar Test