carta municipal

INFORMACIÓN
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Título del test:
carta municipal

Descripción:
temario

Autor:
cf
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
09/10/2019

Categoría:
Otros
Sigue en facebook las noticias y los mejores tests de daypo apretando en 'Me gusta'
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
En quina llei es regula l'especialitat del règim jurídic de la Ciutat de Barcelona? Llei 22/1999, de 30 de desembre Llei 22/1998, de 30 de desembre Llei 22/2000, de 30 de desembre.
A qui correspon l'alteració del terme municipal de Barcelona? Parlament de Catalunya Ajuntament Junta Local de Seguretat .
Quina llei va modificar la Carta municipal de Barcelona? Llei 18/2014, de 23 de desembre Llei 18/2012, de 23 de desembre Llei 18/2015, de 23 de desembre.
Amb quins principis actua el govern municipal de Barcelona? Eficàcia, jerarquia i descentralització Desconcentració i coordinació Ambdues són correctes.
Qui integra la Comissió de Govern? Alcalde, secretari i regidors Alcalde, tinents alcaldes i regidors Alcalde i tinents alcaldes .
Qui és el màxim representant del govern Alcalde El Ple El Govern municipal.
Qui és l'encarregat de dictar decrets i bàndols? El Ple L'Alcalde La Comissió de Govern.
Quin òrgan s'encarrega d'aprovar les normes específiques de cada convocatòria per a la selecció de personal, de les previstes en l'oferta pública d'ocupació, d'acord amb les bases generals aprovades per l'alcalde o alcaldessa? Comissió de Govern Consell Municipal Ambdues són correctes.
Denunciar test Condiciones de uso
Usamos cookies para personalizar su experiencia. Si sigue navegando estará aceptando su uso. Más información.