option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: ESPAIS COMPLEMENTARIS ESPECTADORS
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
ESPAIS COMPLEMENTARIS ESPECTADORS

Descripción:
INSTALACIO I EQUIPAMENT CAFD

Autor:
GHF
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación: 06/06/2024

Categoría: Animación

Número Preguntas: 17
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
ESPAIS ESPORTIUS ESPECTADORS Per excel·lència aquests espais són les graderies Per excel·lència aquests espais són els vestuaris Per excel·lència aquests espais són els parkings.
les graderies telescòpiques solen ser poc utilitzades, a més, comporten grans costos deguts a una mala planificació e es guarden si no es necessiten. Y son una solució .
Si la instal·lació té baixa assistència podem connectar visualment la piscina amb un altre espai auxiliar, per permetre que hi haja espectadors fora de la piscina. Pere exemple amb finestrals. podem connectar visualment la piscina amb un altre espai auxiliar, per permetre que hi haja espectadors fora de la piscina. Pere exemple amb altres graderies.
Per instal·lacions amb una assistència mitjana es recomana graderies telescòpiques o passarel·la/galeria o combinació d’ambdós, en el lateral del recinte. graderies telescòpiques passarel·la/galeria .
Acabats i equipament de les graderíes segons el nivell de competició. segons el color del equip local segons el recinte esportiu.
la vd La distància de la línia exterior del camp més pròxima a la grada, estarà al doble de l’altura de la primera fila. La distància de la línia exterior del camp més pròxima a la grada, estarà al triple de l’altura de la primera fila. .
S’utilitzen en instal·lacions on no hi ha graderies, o per ampliar la capacitat d’espectadors si les ja existents no són suficients. Pasarel·es Grades telescòpiques Desmuntables.
Són graderies que es poden traure i recollir, per tant si no hi van a fer ús els espectadors no cal que estigen tretes. Pasarel·es Grades telescòpiques Desmuntables.
Cal tindre molt de cura amb la part baixa de les graderies perquè si no està tancat l’accés , els xiquets es poden ficar per davall. Pasarel·es Grades telescòpiques Desmuntables.
Tindre en compte en la primera filera La varana si tanca la grada, que no tape Ha de tindre el triple de altura pa poder vore be.
Graderies: escaleres evitar tot tipus de barres horitzontals a les tanques o baranes Utilitzar us de barres horitzontals a les tanques o baranes .
RECEPCIÓ-VESTÍBUL: sistema de doble porta. Permet una millora de l'accés de entrada i eixida permet estalviar i no perdre la temperatura dintre del camp. .
RECEPCIÓ-VESTÍBUL: sistema de doble porta. Cuidar l’estètica que invite a tornar, per donar una primera impressió positiva. no cuidar la estetica .
Circulacions: Parteixen des del vestíbul d’accés. Parteixen des del vestuari.
Circulacions: Diferenciar les de esportistes/practicants de de les d’espectadors/no practicants. A més de la del personal de la instal·lació. Tots van per el mateix lloc.
Circulacions: Amplària mínima via d’evacuació 1,8m Amplària mínima 1,5m Amplària mínima 2m.
MAGATZEM DE MATERIAL: les portes basculants En sales xicotetes, les portes basculants poden no ser apropiades. En sales grans, les portes basculants poden no ser apropiades. .
Denunciar Test