option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: Frases fetes C2 Català
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
Frases fetes C2 Català

Descripción:
Recull d'alguenes frases fetes del nivell C2 de català

Autor:
TFM
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación: 08/07/2024

Categoría: Idiomas

Número Preguntas: 15
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Saber-se cordar les calces Anar-se'n a can Pistraus Contar sopars de duro Pa sucat amb oli Ensenyar l'orella.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Ser cul de taverna Anar a toc de campana Tenir pa a l'ull Mamar-se el dit Quan les cabres tinguin llana (m'encanta :) ).
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Afluixar la mosca Tenir un os a l'esquena Fer el préssec Despullar un sant per vestir-ne un altre Cremar-se les celles.
Enllaça les frases fetes amb el seu significat; A la vora de convents i rius, les orenetes, no hi fan niu De Joans, Joseps i ases n'hi han per totes les cases Fer Pasqua abans de Rams Fer combregar amb rodes de molí Reblar el clau.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Estar a les beceroles Aixecar la llebre Ser persones de vida Venir a tomb/a mà Poc bullir l'olla.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Aguantar en sopols Ficar-se de peus a la galleda Fugir d'estudi Anar a la dula Amb tot el lleu.
Enllaça cada frase feta amb la seva definició; Disparar amb pólvora de rei Ser fum de botja Garbellar l'aigua No veure ase volar Untar les mans.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; A pleret A redós A ulls clucs Anar a mal borràs Arronsar-se el melic.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Anar a regna solta A dretes De llampada De gairell Posar els dits a la boca.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Tocar el pirandó Tenir les galtes/tenir les penques de Dexar com un drap brut Brams d'ase no pugen al cel Àpat de pa i porta.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Ser gos mesell Cantar-hi els àngels Parlar gras Anar de corcoll Abocar pel croc gros.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Anar lluny d'osques Fer forrolla Veure la padrina Fer de mal dir El llegir no ha de fer perdre l'escriure.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Perdre els estreps Comptar les bigues Deixar-hi les dents Carregar els neulers a algú Badar els ulls com salers.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Córrer la rata Tenir els ulls al clatell Fer córrer les tisores Tirar de veta Ser de poca vida.
Enllaça cada frase feta amb el seu significat; Ser un cap d'ala A preu fet Demanar la lluna en un cove Fer la llesca Fer tronar i ploure.
Denunciar Test