option

Introducció a la Geografia (1r. ESO)

INFORMACIÓN ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Introducció a la Geografia (1r. ESO)

Descripción:
Test pels meus alumnes de 1r. d'ESO de l'IES Gabriel Ferrater

Autor:
AVATAR
Professor Història
(Otros tests del mismo autor)


Fecha de Creación:
01/06/2019

Categoría:
Geografía

Número preguntas: 14
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
REALIZAR TEST
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
La Geografia comparteix camps d'estudi amb altres ciències socials i naturals: Quines? Geologia: Meteorologia: Economia: Urbanisme: Ecologia: .
La Geografia és la ciència que tracta "......................................". de la descripció de l'Univers de l'estudi de la Terra i la Lluna de la descripció de la Terra de l'estudi, descripció i situació dels rius, mars, muntanyes, llacs, etc.
Per a què serveix la Geografia?(escollir la resposta més correcta) per comprendre per explicar per descriure per localitzar per saber causes i conseqüències totes les anteriors són correctes.
Escriu el significat del terme geogràfic "SIG" (vigilar els accents i l'ortografia en català).
Són representacions bidimensionals a escala d'una part o del total de la superfície terrestre: globus terraqüi mapes SIG plànol atles gràfics estadístiques fotografies.
Són representacions de dades numèriques: globus terraqüi mapes SIG plànol atles gràfics estadístiques fotografies.
Són conjunts de dades que permeten estudiar numèricament fenòmens quantificables: globus terraqüi mapes SIG plànol atles gràfics estadístiques fotografies.
(Cal ordenar els tres conceptes que falten). Hi ha molts tipus de gràfics. Els més utilitzats són el gràfic ......... (mostra l'evolució d'un fet de forma contínua) ; el gràfic ............... (mostra l'evolució d'un fet en forma de columnes) i el gràfic .......... (en forma de pastís). sectors lineal barres.
Identificar el tipus de mapa de la fotografia: físic polític.
Identificar el tipus de mapa de la fotografia: físic polític.
Quin savi grec és considerat el "pare de la Geografia". (vigilar l'accent en català).
L'etimologia de la paraula Geografia deriva del: grec antic llatí de l'egipci antic sumeri de l'anglès del francès de l'alemany.
Relacionar els conceptes amb la seva definició: Geografia Física: Geografia Humana: Geografia Regional: Geografia General: .
Voldria saber la seva opinió i valoració sobre el test: Com valora la utilitat (puntuació de l'1 al 5) aquest test? Gens útil Poc útil Útil Bastant útil Molt útil per aprendre Geografia.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
INFORMACIÓN
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor