option
Mi Daypo

Joc UE

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Joc UE

Descripción:
cunoștințe generale

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
01/05/2022

Categoría:
Idiomas

Número preguntas: 9
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Ești un super erou care luptă împotriva schimbărilor climatice. Ce vehicul îți alegi? O mașină electrică O motocicletă pe benzină O locomotivă pe cărbune.
După ce ai terminat de lucrat pe calculator, ce ar trebui să faci? Să închizi atât calculatorul, cât și monitorul Să lași calculatorul deschis, dar cu monitorul închis Să lași calculatorul deschis.
Care este scopul etichetei energetice care figurează pe anumite produse? Să ajute la compararea produselor, în funcție de consumul de energie Să indice prețul produsului Să explice cum se conectează produsul la priză.
Vrei să-ți vizitezi un prieten care stă în cealaltă parte a orașului. Ce mijloc de transport e cel mai ecologic? Mașina Bicicleta Transportul public.
Există multe modalități de a economisi energie acasă. Care dintre următoarele modalități NU este una dintre ele? Izolarea termică a locuinței Becurile economice Setarea termostatului pe o temperatură atât de ridicată, încât să poți sta în tricou în timpul iernii.
Care dintre următoarele obiecte nu are etichetă energetică? Televizorul Frigiderul Scaunul.
Dacă reciclezi o doză veche din aluminiu, cât economisești din energia necesară pentru a produce o doză nouă? 20 % 90 % 50 % .
Cum ai putea să-ți schimbi obiceiurile alimentare astfel încât să contribui mai puțin la încălzirea globală? Mâncând mai multe alimente produse în țările calde Mâncând mai puțină carne Mâncând doar mâncare gătită.
Părinții tăi au cumpărat un aspirator nou și spun că este eficient din punct de vedere energetic. Ce înseamnă acest lucru? Aspiratorul a fost cumpărat la preț redus Aspiratorul utilizează mai puțină energie și este mai benefic pentru mediu Aspiratorul este mai mic decât cel pe care l-ați avut înainte.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor