option
Mi Daypo

Les pors infantils

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Les pors infantils

Descripción:
Experiment social sobre les pors dels xiquets

Autor:
Marta Manglano
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
05/10/2021

Categoría:
Universidad

Número preguntas: 11
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Què creus que son els pors infantils? Sensació d’agonia provocada per la presència de un perril real o imaginari Sensació de seguretat al realitzar alguna cosa Ninguna .
Com podem comprendre els temors i ansietats dels xiquets? Conversant amb ells i que ens conten el que els passa. Si no parlen transmetrent-li seguretat, fent-li saber que estem amb ell. Ignorant-los No els podem comprendre.
Què no hem de fer quan els nostres xiquets tingan por? No hem de contar els pors dels xiquets en public No hem de fer-li sentir dèbil ni avergonyit per tindre certes pors. Les dos son correctes.
En quin moment hem d’acudir a un especialista? Mai Quan veguem que el xiquet no evoluciona ni supera de cap manera les seues pors Quan comença a parlar.
Com creus que podem ajudar al xiquet a afrontar els pors? Apoyant-li e intentant transmetre seguritat cap a ell Deixar-li que ell soles heu solucione Contant les seues pors en public.
Quins creus que son els pors més freqüents? L’oscuretat i la por als extranys L’ansietat per enfrontar-se a reptes i els monstres imaginaris Ambes.
Com creus que podríem treballar els pors a l’aula? Obligant-los a que conten els seus pors davant de tots Preparant activitats i jocs relacionats per a que els xiquets s’enfronten als seus pors No donant-los tanta importància.
Per què creus que els xiquets tenen pors? No tots els xiquets tenen pors Perquè son xiquets, i per tant poden ser molt vulnerables És una resposta molt habitual, ja que des de que naixen s’enfronten a situacions que els provoca inseguretat.
Quan creus que els xiquets comencen a tindre por? només naixer cap als 6 mesos als 1-2 anys .
Els adolescents a que solen tenir por? La seua apareça Encaixar en el grup al que pertanyen Les dos anteriors son correctes.
Els adults poden ajudar als xiquets a superar els seus pors? No, només ell mateixa pot superar-lo Quan tens por a alguna cosa mai es supera Si.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor