option
Mi Daypo

Llengua catalana. Identifica les funcions sintàctiques (2)

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Llengua catalana. Identifica les funcions sintàctiques (2)

Descripción:
Nivell: Batxillerat.

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
28/03/2014

Categoría:
Letras

Número preguntas: 25
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
L'aparició dels simis que aprenen a desplaçar-se amb el tronc vertical implica canvis EN EL DISSENY DEL COS Complement del Nom Complement de Règim Verbal Complement Predicatiu.
Els australopitecs tenien les cames i el tronc CURTS. Complement del Nom Complement Circumstancial de Manera Complement Predicatiu.
No podien córrer TAN RÀPIDAMENT com els humans. Complement del Nom Complement Circumstancial de Manera Complement Predicatiu.
El bipedisme deixa les mans LLIURES PER RECOLLIR ALIMENTS Complement del Nom Complement Circumstancial de Manera Complement Predicatiu.
L'única possibilitat d'evolució prové DE MUTACIONS GENÈTIQUES QUE SÓN CASUALS Complement del Nom Complement de Règim Verbal Complement Circumstancial de Lloc.
L'ardipithecus mesura aproximadament UN METRE D'ALÇADA Complement del Nom Complement Directe Complement Circumstancial de Quantitat.
La relació entre la dieta de la mare i la mida del cervell del fill no és directa, sinó que és controlada PER UN PROGRAMA GENÈTIC. Complement Circumstancial de Causa Complement Agent Complement de Règim Verbal.
La nostra intel·ligència ENS ha fet independents de l'entorn. Pronom del verb (sense funció sintàctica) Complement Directe Complement Indirecte.
La nostra intel·ligència ens ha fet INDEPENDENTS DE L'ENTORN Complement Circumstancial de Manera Complement Predicatiu Complement Directe.
Els animals de sang freda depenen massa DE LA TEMPERATURA AMBIENTAL Complement de Règim Verbal Complement Agent Complement Directe.
Els orangutans tenen una sola cria, però dediquen UN TEMPS ENORME a cuidar-la Complement Circumstancial de Temps Subjecte Complement Directe.
Els orangutans tenen una sola cria, però dediquen un temps enorme A CUIDAR-LA Complement de Règim Verbal Complement Indirecte Complement Directe.
A mesura que passen les generacions, augmenta LA DIVERSITAT D'ÉSSERS VIUS QUE FORMEN L'ECOSISTEMA. Complement Circumstancial de Temps Subjecte Complement Directe.
Ens vàrem adonar QUE A CAN LLOBATERA HAVÍEM FET UN DESCOBRIMENT SENSACIONAL. Complement de Règim Verbal Subjecte Complement Directe.
Per raons desconegudes, fa 10.000 anys al nord d'Àfrica les terres es tornen ERMES. Complement Predicatiu Complement Circumstancial de Manera. Complement Directe.
No ens interessa SI ELS PRIMERS HOMÍNIDS VIVIEN EN NIUS O A TERRA. Complement de Règim Verbal Subjecte Complement Directe.
No ens interessa saber SI ELS PRIMERS HOMÍNIDS VIVIEN EN NIUS O A TERRA. Complement de Règim Verbal Subjecte Complement Directe.
És possible que un canvi climàtic ENS afavorís. Pronom del verb (sense funció) Complement Indirecte Complement Directe.
No ET convé menjar aliments pesats a la nit. Pronom del verb (sense funció) Complement Indirecte Complement Directe.
No et convé MENJAR ALIMENTS PESATS A LA NIT Subjecte Complement Indirecte Complement Directe.
Si TAN INTEL·LIGENTS eren els primers Sapiens, per què van trigar tant a descobrir l'agricultura? Atribut Complement Predicatiu Complement del Nom.
Si tan intel·ligents eren els primers Sapiens, per què van trigar tant A DESCOBRIR L'AGRICULTURA? Complement de Règim Verbal Complement Directe Complement Indirecte.
Es va crear l'escriptura PER A COMPTAR ELS SACS DE GRA QUE ENTRAVEN AL TEMPLE. Complement de Règim Verbal Complement Circumstancial Complement Indirecte.
Si van experimentar MUTACIONS ACCIDENTALS, no les van transmetre als seus descendents. Subjecte Complement Directe Complement Indirecte.
Si van experimentar mutacions accidentals, no les van transmetre ALS SEUS DESCENDENTS. Subjecte Complement Directe Complement Indirecte.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor