option
Mi Daypo

Llengua catalana. Identifica les funcions sintàctiques (4)

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Llengua catalana. Identifica les funcions sintàctiques (4)

Descripción:
Nivell: Batxillerat.

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
03/04/2014

Categoría:
Letras

Número preguntas: 25
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Durant molts anys m'han demanat conferències SOBRE EL PROBLEMA DE L'ADOLESCÈNCIA Complement del Nom Complement de Règim Verbal Complement Circumstancial de Tema.
Des de fa vint anys la joventut s'ha convertit EN UN PROBLEMA AMB CERTIFICACIÓ OFICIAL Complement Directe Complement Predicatiu Complement de Règim Verbal.
Vull dir que aquest problema ha estat reconegut com a tal PER LES INSTÀNCIES OFICIALS Complement Agent Subjecte Complement de Règim Verbal.
Només un esforç de comprensió dels adults pot ajudar ELS JOVES a entendre's millor Complement Indirecte Subjecte Complement Directe.
Només un esforç de comprensió dels adults pot ajudar els joves A ENTENDRE'S MILLOR. Complement Indirecte Complement de Règim Verbal. Complement Directe.
Els meus fills em van fer adonar DE LA MIOPIA D'AQUEST PUNT DE VISTA Complement de Règim Verbal Complement Circumstancial de Manera Complement Directe.
Els joves ja n'estaven TIPS DE SER TRACTATS COM UN PROBLEMA Atribut Complement Circumstancial de Manera Complement Predicatiu.
Els joves hauran d'encarar problemes i incerteses TOTS SOLS? Subjecte Complement Circumstancial de Manera Complement Predicatiu.
Els fills ENS veuen preocupats o alegres. Complement de Nom Complement Indirecte Complement Directe.
Els fills ens veuen PREOCUPATS O ALEGRES. Complement de Nom Complement Circumstancial Complement Predicatiu.
Els fills ENS confien prou sovint els seus dubtes? Complement de Nom Complement Indirecte Complement Directe.
Els fills ens confien PROU SOVINT els seus dubtes? Sintagma Preposicional Complement Circumstancial Complement Predicatiu.
Els fills ens confien prou sovint ELS SEUS DUBTES? Subjecte Complement Directe Complement Circumstancial.
Una veritable comprensió DE LA NOSTRA EXISTÈNCIA ha d'enllaçar la nostra biografia amb el marc històric que ens ha tocat Complement de Nom Complement de Règim Verbal Complement Directe.
Una veritable comprensió de la nostra existència ha d'enllaçar LA NOSTRA BIOGRAFIA amb el marc històric que ens ha tocat Subjecte Complement de Règim Verbal Complement Directe.
Una veritable comprensió de la nostra existència ha d'enllaçar la nostra biografia AMB EL MARC HISTÒRIC QUE ENS HA TOCAT. Complement Circumstancial Complement de Règim Verbal Complement Directe.
No està clar que, amb el pas dels anys, augmenti EL PES DE LA NOSTRA CONSCIÈNCIA Complement Agent Subjecte Complement Directe.
Més aviat, en la vida de cada dia, ens veiem MÉS AUTÒNOMS DEL QUE REALMENT SOM. Complement Circumstancial de Mode Complement Predicatiu Complement Directe.
La història ENS recorda d'on venim. Complement Directe Complement Indirecte Subjecte.
La història ens recorda D'ON VENIM Complement Directe Subjecte Complement Circumstancial del Lloc.
Ens hem d'explicar NOSALTRES MATEIXOS el nostre itinerari per tal que tingui cap i peus. Complement de Nom Subjecte Complement Predicatiu.
Ens hem d'explicar nosaltres mateixos el nostre itinerari PER TAL QUE TINGUI CAP I PEUS Complement de Nom Complement Circumstancial Complement Indirecte.
Però és CREÏBLE aquest panorama? Complement Predicatiu Atribut Subjecte.
Però és creïble AQUEST PANORAMA? Complement Predicatiu Complement Directe Subjecte.
En èpoques com aquesta, de crisi, ens tornem CONSERVADORS Complement Predicatiu Complement Directe Complement Circumstancial.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor