option
Mi Daypo

Llengua catalana. Morfologia nominal 2

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Llengua catalana. Morfologia nominal 2

Descripción:
1r i 2n de batxillerat. Morfologia de nom i adjectiu

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
22/02/2018

Categoría:
Letras

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
ADJECTIU. 1. L'agost és l’època ___________ per a la pràctica d'esports com el motocròs. idònia idònea totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 2. Els molins hidràulics requereixen un corrent d'aigua com a font d'energia per transformar-la en energia ___________ motora motriu totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 3. Les terres agil•loses donen un fang ___________ per al modelatge de figures. estupendo estupend totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 4. Com que ha acabat d’arribar al nostre país, l’han declarada ___________ de Llengua catalana. exenta exempta totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 5. Linux, de manera aleatòria, deixa cada tros separable del fitxer en el primer calaix ___________ que hi hagi. buit buid totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 6. La xerrada “Tecnologies de banda ___________ : oportunitats i reptes en l’educació” ha resultat molt interessant. ampla ample totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 7. Després de la mort de la mare, el pare semblava absent durant llargues temporades, restava en silenci dies sencers i ells se sentien com els nens ___________ de les novel•les de Dickens. orfes òrfens totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 8. L'antiga «Iskra» encara mostrava elements de democràcia ___________ a Rússia. burgesa burgessa totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 9. Era la tercera filla d’una família del Marroc, arribada feia pocs anys. Com a molts dels seus companys ___________, l’ambient poc disciplinat de l’escola occidental li resultava difícil d’assimilar. marroquís marroquins totes dues cap de les dues.
ADJECTIU. 10. La Sra. Maria Josep Garcia, presidenta de la Societat Catalana de Geografia, es complau a convidar-vos a la conferència "Àfrica, __________, o empobrida?" pobre pobra totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 11. Madò Bet, la ___________ de Marratxí que té forma d’immens siurell, va ser reconstruïda per l’escultor Rafel Sunyer, l’any 2002. gegant geganta totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 12. Madò Bet ha ballat davant el portal de l'___________ de Sant Marçal acompanyada per la colla de xeremiers de Sa Garriga esgléssia esglèsia totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 13. Marta Mata i Garriga, pedagoga i fundadora de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, anomenada sovint ___________ de mestres, va morir fa uns anys a Barcelona. mestressa mestra totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 14. Les relacions de Desidèria Baduell amb Felicitat, la seva ___________, anaven a mal borràs, tot i que reconeixia que la dona del seu fill era un escarràs, treballadora i eficient, sense defectes coneguts. jove nora totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 15. El mateix dia que Desideri la hi havia presentat com a futura ___________ seva va començar a sentir una animadversió profunda per qui fins aleshores li semblava un exemple de virtuts i un model a seguir per a les seves pròpies filles. esposa espossa totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 16. La femella del ruc és la ___________. ruca somera totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 17. Mentre que la d’un marrà és ni més ni menys que una ___________ marrana ovella totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 18. En el món antic, és habitual la presència en els ___________ funeraris de cerimònies de purificació que incloïen banquets fúnebres posteriors a la mort. rites ritus totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 19. Dimarts al vespre, Messi va recollir el ___________ que l’acreditava com a millor jugador del món. trofeu trofeig totes dues cap de les dues.
SUBSTANTIU. 20. A diferència d'altres trasplantaments d'òrgans, el de ___________ no té la consideració de trasplantament d'un òrgan vital (com el de cor o el de fetge). pàncrees pàncreas totes dues cap de les dues.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor