option
Mi Daypo

Llengua catalana. Pronoms febles 2

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Llengua catalana. Pronoms febles 2

Descripción:
Batxillerat. Substitució de dos constituents.

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
20/05/2014

Categoría:
Letras

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
"Ball Robat" és una obra que no deixarà [A L'ESPECTADOR] [LA SENSACIÓ RÀNCIA D'ALTRES OBRES DEL MATEIX PERÍODE] "Ball Robat" és una obra que no L'HI deixarà. "Ball Robat" és una obra que no LA HI deixarà. "Ball Robat" és una obra que no SE LA deixarà.
Oliver atorga [ALS DIVERSOS PERSONATGES] [ELS TRETS MÉS ADEQUATS PER CONVERTIR-LOS EN UN TIPUS] Oliver ELS HI atorga. Oliver ELS ELS atorga. Oliver ELS LOS atorga.
A mesura que avança l'obra, els personatges se'ns van fent [MÉS COMPLEXOS] A mesura que avança l'obra els personatges SE'NS HI van fent A mesura que avança l'obra els personatges S'ENS HI van fent A mesura que avança l'obra els personatges SE'NS EN van fent més.
Aquesta escena sembla [ALS CRÍTICS] [QUE ÉS EL PINYOL DE L'OBRA] Aquesta escena ELS HI sembla. Aquesta escena ELS HO sembla. Aquesta escena ELS LA sembla.
El públic veu [LES TRES DONES DE L'OBRA] [MOLT DIFERENTS] El públic LES veu. El públic LES HI veu. El públic ELS HI veu.
En certa manera, l'autor demana [ALS ESPECTADORS] [SI ESTAN DISPOSATS A FORMAR PART DEL JOC] En certa manera, l'autor ELS HO demana. En certa manera, l'autor S'HO demana. En certa manera, l'autor ELS HI demana.
Encara que de maneres diferents, els tres personatges volen prendre [A LES SEVES PARELLES] [TOTS ELS ESPAIS PERSONALS] Encara que de maneres diferents, els tres personatges volen prendre'LS-HI tots. Encara que de maneres diferents, els tres personatges volen prendre'LS-LOS tots. Encara que de maneres diferents, els tres personatges volen prendre'LS-ELS tots.
Eulàlia, reclama poder exercir [EN PLENITUD] [EL SEU PAPER DE DONA MARE] Eulàlia, reclama poder exercir-HO Eulàlia, reclama poder exercir-L'HI Eulàlia, reclama poder exercir-LO-HI.
Eulàlia s'adona [QUE EL SEU MARIT NO ÉS UN HOME D'ACCIÓ] Eulàlia SE'N adona. Eulàlia SE N'adona. Eulàlia S'EN adona.
L'autor fa reviure [ALS PERSONATGES] [L'ESCENA DE LA BUFETADA] L'autor ELS LA fa reviure. L'autor ELS HI fa reviure. L'autor fa reviure'LS-HI.
La parella de l'Eulàlia i el Cugat és l'única que no acaba convertint-se [EN UN TRIANGLE POTENCIAL] La parella de l'Eulàlia i el Cugat és l'única que no acaba convertint-SE'N La parella de l'Eulàlia i el Cugat és l'única que no acaba convertint-S'HI La parella de l'Eulàlia i el Cugat és l'única que no acaba convertint-SE-N'HI.
La tècnica del contrapunt permet [A L'AUTOR] [APROXIMAR-SE ALS PERSONATGES DES DE DIVERSOS ANGLES] La tècnica del contrapunt LI HO permet. La tècnica del contrapunt L'HI permet. La tècnica del contrapunt S'HO permet.
Les dones redueixen [LA SEVA ACTIVITAT] [A L'ORGANITZACIÓ DE LA CASA I LA CURA DELS FILLS] Les dones L'HI redueixen. Les dones LA HI redueixen. Les dones SE LA redueixen.
Quan va fer aquesta obra, ningú no donava [CRÈDIT] [A JOAN OLIVER] Quan va fer aquesta obra, ningú no LI'N donava. Quan va fer aquesta obra, ningú no L'HI donava. Quan va fer aquesta obra, ningú no LI HO donava.
Reflecteix [LA TRAMA TRIANGULAR] [EN ELS TRES ÀMBITS D'INTIMITAT DEL MATRIMONI] L'HI reflecteix. LA HI reflecteix. S'HI reflecteix.
Oliver no ens vol plantejar [AL PRINCIPI DE L'OBRA] [LA RAÓ D'AQUESTA TARA CONGÈNITA] Oliver no ENS LA vol plantejar. Oliver no ENS HO vol plantejar. Oliver no ENS LA HI vol plantejar.
Oliver condensa [EN UNA JORNADA] [L'ACCIÓ DE LA SEVA OBRA] Oliver L'HI condensa. Oliver LA HI condensa. Oliver L'EN condensa.
Aquest final ens presenta [LES ALTRES PARELLES] [CONTRADICTÒRIAMENT RECONCILIADES]. Aquest final ENS ELS HI presenta. Aquest final ENS HO presenta. Aquest final ENS LES HI presenta.
El mirall, símbol de dualitat, ens deixa [EN LA CONSCIÈNCIA PROFUNDA [UNA IMATGE DISTORSIONADA DE NOSALTRES MATEIXOS] El mirall, símbol de dualitat, ENS LA HI deixa. El mirall, símbol de dualitat, ENS N' HI deixa UNA. El mirall, símbol de dualitat, ENS HO deixa.
La Mercè diu [A CUGAT] [QUE CREGUI EN ELL MATEIX] La Mercè LI HO diu. La Mercè L'HI diu. La Mercè S'HO diu.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor