option
Mi Daypo

Llengua catalana. Subordinació 3

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Llengua catalana. Subordinació 3

Descripción:
Batxillerat. Identificar la funció de l'expressió de relatiu.

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
13/05/2014

Categoría:
Letras

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
INDIQUEU LA FUNCIÓ SINTÀCTICA DE LA PARAULA O PARAULES EN MAJÚSCULA. Van fer una festa A QUÈ contribuïren tots. Complement Directe Complement de Règim Verbal Complement Indirecte.
Vaig anar a buscar el meu advocat, A QUI vaig explicar tot el que havia passat. Complement Directe Complement de Règim Verbal Complement Indirecte.
La casa ON viuen els teus cosins és la que vam llogar l'estiu passat. Complement Circumstancial de Lloc Complement de Règim Verbal Complement Directe.
La casa on viuen els teus cosins és la QUE vam llogar l'estiu passat. Complement Circumstancial de Lloc Subjecte Complement Directe.
Amb el llapis QUE m'has deixat no es pot fer res. Complement Circumstancial Subjecte Complement Directe.
Hem de reconèixer-li el gran esforç que han fet, SENSE EL QUAL no hauria estat possible el seu èxit. Complement del Nom Complement de Règim Verbal Complement Circumstancial.
Fan una feina QUE no m'acaba de sortir bé. Complement Circumstancial de Manera Subjecte Complement Directe.
Parlarà el mateix orador QUE ja vam sentir el dilluns passat. Complement Indirecte. Subjecte Complement Directe.
El professor DE QUI parleu sempre està disposta a escoltar-vos. Complement de Règim Verbal Complement Indirecte Complement del Nom.
Les noies AMB LES QUALS passejaves pel port estaven esperant un amic meu. Complement de Règim Verbal Complement Directe Complement Circumstancial.
És l'espectacle més interessant de tots els QUE es poden veure avui a Barcelona Complement Indirecte Complement Directe Subjecte.
El primer diari QUE tregui la notícia s'apuntarà un èxit. Complement Agent Complement Directe Subjecte.
La sala ON havia de fer-se el col·loqui no reunia les condicions acústiques necessàries. Complement Circumstancial de Lloc Complement Directe Complement de Règim Verbal.
Aquesta no és la manera de fer les coses A QUÈ estem acostumats. Complement Circumstancial de Lloc Complement Directe Complement de Règim Verbal.
Aquesta no és la manera de fer les coses A LA QUAL estem acostumats. Complement Circumstancial de Lloc Complement Directe Complement de Règim Verbal.
La glacera s'està fonent, segons un equip de científics QUE estudia l'escalfament global. Complement Indirecte Complement Directe Subjecte.
La glacera s'està fonent, segons l'equip de científics QUE la Unió Europea ha enviat a estudiar el fenomen. Complement Indirecte Complement Directe Subjecte.
La glacera s'està fonent, segons un equip de científics QUE han estat enviats a estudiar el fenomen. Complement Indirecte Complement Directe Subjecte.
El professor, la paciència DEL QUAL no té límits, ha preparat una recuperació d'aquest examen. Complement de Règim Verbal Subjecte Complement del Nom.
L'àvia ja no és la persona QUE era abans. Atribut Subjecte Complement Directe.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor