Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEMossos, Simulacro, Prova 2019

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Mossos, Simulacro, Prova 2019

Descripción:
Mossos, prova coneixements 2019

Autor:
pepito grillo
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
16/12/2019

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 30
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
La seguretat de la informació i la seguretat informatica són: Conceptes diferenciats i amb activitats distintes. Conceptes similars i intercanviables. Conceptes iguals i amb les mateixes activitats Conceptes diferenciats pero amb les mateixes activitats.
El procediment d'habeas corpus és una garantia del dret a la: Propietat. Llibertat. lntimitat. Llibertat religiosa.
Qui inicia l'expansió de la Corona Catalanoaragonesa? Pere el Católic. Jaume 1el Conqueridor. Ramon Berenguer IV. Guifré el Pilós.
El Codi d'etica de la Policia de Catalunya: Reglamenta practiques policials concretes i específiques. Estableix els límits de la intervenció policial i la comunicació jerarquica. Identifica el conjunt de principis, valors i competéncies que inspiren la funció policial. És el garant d'una correcta distribució de funcions i tasques.
Els valors de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra es concreten en: Proximitat, eficacia, agilitat, resposta rapida i atenció. Eficacia, compromís, honestedat i voluntat de servei. Proximitat, compromís, integritat, voluntat de servei i eficacia. Compromís, proximitat, rapidesa de servei i eficacia.
La Mancomunitat de Catalunya fou dirigida fins al1 917 per: Francesc Cambó. Ferrer i Guardia. Francesc Macia. Enric Prat de la Riba.
On és la seu principal de la UNESCO? A Nova Jersey. A París. A Londres. A Nova York.
La Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra en el marc del Sistema de gestió de la qualitat ha incorporat dos processos: el procés d'atenció a les víctimes de violencia masclista, domes- tica i altres víctimes vulnerables i: El procés d'investigació criminal. El procés de garantía de la seguretat viaria. El procés d'ordres de protecció de violencia masclista. El procés de la detenció.
Un reglament executiu és una disposició escrita que dicta l'Administració pública en virtut d'una competencia propia i que permet: Establir una norma interna de l'Administració. Desplegar o executar una llei previa. Regular els tractats entre comunitats autónomes. Crear les lleis.
A Catalunya, les polítiques a favor de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones es desen- volupen a través de plans plurianuals que s'elaboren, planifiquen i executen mitjanc;ant: L'Estatut d'Autonomia de Catalunya. L'lnstitut Catala de les Dones. L'Organització Internacional del Treball. Diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.
La desamortització (venda de terres de l'església) tenia com a finalitat: Eixugar el déficit de la hisenda i pagar l'exércit que combatia els carlistes. Fer que la pagesia accedís a la propietat de la terra. Sancionar el brac;: eclesiastic. Augmentar els ingressos dels gremis de l'época.
Quin dels paisos següents utilitza l'euro com a moneda nacional? Regne Unit. Italia. Dinamarca. Noruega.
La Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, com a policia ordinaria i integral, exerceix les funcions de policia de seguretat ciutadana, policia judicial i: Policia administrativa. Policia criminal. Policia de delictes económics i del joc. Policia fiscal.
La Carta de Serveis de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra és un document que se centra en: El resum d'horaris i serveis periódics de la policia. El control pressupostari del servei. La ciutadania i la seva satisfacció pel que fa a la prestació del servei. El resum del Pla general de serveis de seguretat de Catalunya.
Quin tipus de norma regula el desenvolupament dels drets fonamentals o les Llibertats públiques? Decret. Ordre. Llei organica. Llei consuetudinaria.
Quin d'aquests és el primer text escrit en catala? Forum ludiciorum. B. Homilies d'Organya. Usatges de Barcelona. Blanquerna.
Dels 135 diputats i diputades del Parlament de Catalunya, 15 són escollits perla circumscrip- ció de: Tarragona. Girona. Lleida. Barcelona.
Entre els principals órgans de coordinació i participació entre la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra i els diferents cossos locals de policia en materia de seguretat hi ha: La Junta de Seguretat de Catalunya. La Comissió de Policia de Catalunya. La Sala Central de Comandament. La Comissió del Govern pera la Seguretat.
A Catalunya, el clima és de tipus: Mediterrani continental. Arid. Mediterrani temperat. Tropical.
Els reglaments comunitaris són: Actes d'abast general, obligatoris i directament aplicables a cada estat membre. Actes no obligatoris que vinculen jurídicament el seu destinatari, pero no tenen eficacia jurídica immediata. Actes particulars, obligatoris per als seus destinataris. Actes no vinculants que expressen un judici o valoració respecte a una determinada actu- ació d'un o més estats membres.
Qui proposa el president o presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya? El president de la Generalitat. El ministre de Justícia. El Consell d'Estat. El Consell General del Poder Judicial.
A quina escala pertany la categoria d'inspector/a de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Es- quadra: Basica. Intermedia. Executiva. Superior.
Les garanties per a la protecció dels drets es classifiquen en tres grups: lndividuals, de participació i socials. Personals, socials i laborals. Normatives, institucionals i jurisdiccionals. Organitzatives, jurisdiccionals i personals.
El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) l'organitza, coordina i supervisa: El Gabinet Técnic del Departament d'lnterior. La Direcció General de Protecció Civil. Les Subdireccions Territorials d'lnterior. La Direcció General d'Administració de Seguretat.
Les polítiques d'igualtat d'oportunitat s entre dones i homes consist eixen en la det erminació i adopció de mesures per part de les institucions públiques amb l'objectiu de pal·liar i resoldre les situacions de desigualtat en els aspect es de la vida: Laborals i personals. Familiars i laborals. Polítics, económics, socials i culturals. Personals i estructurals.
L'Estatut d'Autonomia de Catalunya (EAC) té rang de: Llei ordinaria. Llei organica. Reial decret llei. Llei marc.
Quina institució comunitaria és l'órgan intergovernamental en que els membres representen els interessos del seu estat dins l'ambit de la Unió Europea? El Consell de la Unió Europea. La Comissió de la Unió Europea. El Parlament Europeu. El Tribunal de Justícia Europeu.
La Comissaria General d'lnformació forma part de la: Comissaria Superior de Coordinació Central. Comissaria Superior de Coordinació Territorial. Comissaria General Técnica de Planificació de la Seguretat. Sala Central de Comandament.
Les tres propietats essencials perqué la signatura electrónica gaudeixi de confianca són: Autenticitat, integritat i seguretat del missatge. Autenticitat, integritat i no repudi. Autenticitat, integritat i repudi. Autenticitat, integritat i confidencialitat.
E lPavelló Mies van der Rohe va ser creat: Pera l'Exposició Internacional de Barcelona del 1929. Pera l'Exposició Universal de Barcelona del 1888. Peral Fórum Universal de les Cultures del 2004. Per als Jocs Olímpics del 1992.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso