Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEpreparació actic octubre 2018

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
preparació actic octubre 2018

Descripción:
preparació actic

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
24/10/2018

Categoría:
Informática

Número preguntas: 69
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Estàs fent un treball amb l' ordinador, i es queda penjat. Què faràs? (2 respostes) Reiniciés l' ordinador. Tanques la finestra del programa Executes l' administrador de tasques No fas res, t' esperes deu minuts a veure si s' arregla sol.
Estàs realitzant un document amb el processador de text, i vols que el paràgraf del mig, entri 3 cms més, quina o quines opcions faràs servir? (2 respostes) Format, paràgraf Format font Inserir una sagnia Opció format de pàgina.
A què anomem codi maliciós? (1 resposta) A una instrucció que permet que s' instal·li un virus A una part d' un correu electrònic A una part d' un text infectat per un virus A un correu electrònic enviat massivament.
Quina funció té el botó dret del ratolí? (1 resposta) Donar ordres Obrir el menú contextual Seleccionar Només serveix si ets esquerrà.
Quina d' aquestes afirmacions és certa? Es convenient fer cada dues o tres hores pauses de deu minuts Cal realitzar cada mitja hora estiraments de braços i cames L' ordinador ha d' estar lluny de la llum natural.
Què és un sistema operatiu? El processador de dins l' ordinador Conjunt de programes informàtics destinats a moltes tasques Conjunt de programes informàtics que protegeixen l' ordinador de virus.
Indica quines d'aquestes vies són correctes per aconseguir un certificat digital: (3 respostes) Fer-se el nou DNI electrònic Demanar-lo a la FNMT (Fábrica Nacional de Moneda y Timbre) Demanar-lo presencialment a les oficines de la Seguretat Social Demanar-lo a CATCERT mitjançant la web i validar posteriorment les dades presencialment.
Una galeta (o cookie en anglès) és ... Una marca que posa el nostre navegador a totes les pàgines webs que visitem per recordar-les. Un document que conté totes les accions que hem fet al nostre navegador, així com totes les dades que hi hem introduït. Un petit arxiu que emmagatzema informació sobre l'usuari que entra a una web, i que es desa al disc dur de l'ordinador. El codi font d'una pàgina web on es mostra el codi HTML amb el qual està escrita la pàgina web.
Quines de les següents opcions són perills per al correu electrònic: (3 respostes) Programa espia Tallafoc Spam Pishing.
Un bloc és... Com una llibreta en format d'editor de textos on el usuaris poden escriure i compartir informació de manera síncrona. Com un diari personal penjat a Internet on la informació que es publica apareix ordenada per data i la comunicació es fa de manera síncrona. Com un diari personal penjat a Internet on la informació que es publica apareix ordenada per data i la comunicació es fa de manera asíncrona. Com a un lloc web on es poden entrar els continguts en forma col·laborativa.
Indica quines d'aquestes eines utilitzen comunicació asíncrona (3 respostes) Xat Wiki Fòrum Bloc.
Indica quins conceptes es relacionen amb programari de protecció: (2 respostes) Antivirus Programa espia Tallafoc.
Una wiki és... Un programa informàtic o bé maquinari que serveix per protegir la informació dels ordinadors prohibint o filtrant els accessos a la mateixa informació. Un espai web on cada una de les pàgines que el formen tenen relació amb un únic concepte i on no pot haver-hi dues seccions sobre el mateix tema. Una pàgina web on hi ha habilitat un espai on debatre diferents temàtiques. Una eina que ens ajuda a trobar pàgines web relacionades amb els nostres interessos puntuals.
Indica quins dels següents tipus de publicitat els podem trobar al web mes habitualment: (2 respostes) Anunci Banner Pop-up Falca publicitària.
El pishing és... El correu brossa que rebem i que pot ser nociu. Un virus que ens infecta l'ordinador a través del correu electrònic. La suplantació d'identitat d'alguna persona Les estafes que es realitzen a través d' Internet.
Relaciona segons sigui software o hardware Ratolí Processador de Text GIMP Teclat Port USB Tarja de xarxa.
Una llista de distribució és una llista d' __________________on la gent pot inscriure's per a rebre informació sobre un tema determinat.... Adreces de correu electrònic Usuaris Remitents.
Relaciona cadascuna de les eines d' un navegador amb la seva funció.... Historial de navegació Bloquejador d' elements emergents Pàgina d' inici Navegació privada.
Digues si son certes aquestes afirmacions sobre les cookies.....(2 respostes) HI ha llocs web que si no les acceptem, no funcionen correctament. Es obligatori acceptar-les Són petits arxius que desen la informació dels visitants en una pàgina web.
Tenint en compte la seva utilitat, classifica les prestacions de la missatgeria instantània..... Són molt ràpides. Podem conversar en grup Preu Propagació de virus Identitat falsificable Font de distracció.
Tenint en compte la seva utilitat, classifica les prestacions de veu sobre IP Econòmica Connexió lenta A qualsevol lloc del món Videoconferència.
Quins d' aquests camps son necessaris per enviar un correu amb un document adjunt correctament... (4 respostes) Per Assumpte Cos Urgent Adjunt.
Els principals formats de vídeo són... jpeg, pxl, bmp avi, mov, mpeg mp3, mp4, mp5 tiff, gif, wmv.
Sobre les tauletes...(marca les que consideris correctes) Permeten la lectura de llibres electrònics Permeten la consulta i edició de documents Poden fer fotografies Porten GPS.
Xifrar la comunicació és... Convertir les dades a format binari Realitzar algunes operacions matemàtiques sobre les dades per transformar-les i fer-les irreconeixibles Desar les dades en bases de dades per protegir-les Traduir les dades a una altra llengua perquè costi la seva comprensió.
Marca les afirmacions CERTES (2 respostes) Audacity és un programari lliure d'edició de so que només funciona amb Linux Audacity no treballa amb formats propietaris. Els ordinadors Mac incorporen un programa per enregistrar Podcasts. La gravadora de Windows permet gravar CD.
Una font d'alimentació és... Un dels components principals on se n'afegeixen d'altres, mitjançant uns connectors o sòcols incorporats L'habitacle on tots els elements estan disposats i protegits de l'exterior El dispositiu que dóna corrent elèctric a l'ordinador, indispensable per al seu funcionament.
Indica quines de les afirmacions següents són CERTES (4 respostes) El codi HTML d'una pàgina web és el que determina tot el contingut i aparença de la pàgina Totes les pàgines web tenen una URL Les referències clicables que contenen les pàgines web reben el nom d'enllaços, hiperenllaços, vincles, hipervincles, links o hiperlinks Estudiar per internet es coneix amb el nom d'aprenentatge electrònic o e-learning Les pàgines web estan escrites en un llenguatge de programació anomenat C++.
Marca les afirmacions que siguin CERTES (2 respostes) Un bit són 1000 Gigabytes 1024 MB = 1 GB 1024 KB = 1 MB 1024 gigabytes són un megabyte.
Una llicència és... El conjunt de tots els components físics de l'ordinador Un contracte entre l'autor, titular dels drets d'explotació o distribuïdor, i l'usuari (persones o empreses) per la utilització del programari Un element que serveix per actualitzar, modificar o corregir la configuració inicial dels dispositius de l'ordinador.
Digues quines d'aquestes afirmacions són CERTES: (marca les que consideris correctes) La placa mare és un dels components principals on se n'afegeixen d'altres, mitjançant uns connectors o sòcols incorporats a la mateixa placa. El mòdem és un dispositiu gairebé obsolet per la seva lentitud i per l'aparició de l'ADSL El microprocessador és el cervell de tot el sistema, i la seva potència condiciona de forma significativa la velocitat amb què realitza tasques el nostre ordinador L'encaminador o router és un dispositiu amb una tecnologia més avançada que l'emprada pel módem i pot ser amb fils o sense.
Digues quines d'aquestes afirmacions són CERTES: sobre els noms d'usuari i contrasenyes (3 respostes ) És recomanable utilitzar la mateixa contrasenya per a totes les pàgines on estem registrats Una contrasenya és segura quan és molt improbable que sigui endevinada per una altra persona La contrasenya ha de contenir informació personal ja que només la coneixem nosaltres mateixos El nom d'usuari és una dada que ha de col·laborar per identificar-nos com a persona única Una contrasenya no hauria de ser cap paraula amb sentit que existeixi al nostre diccionari.
Digues quines d'aquestes afirmacions són certes (3 respostes) Totes les gravadores poden gravar en tot tipus de suports. Per poder gravar dades en un disc necessitem una gravadora i un programari específic. El CD pot enregistrar un màxim de 4,7 GB. Només hi ha tres tipus de suports per gravar dades: CD, DVD i Blu-ray Els programes d'enregistrament permeten escollir el format dels discos gravats, ja sigui de dades, d'àudio, de vídeo o d'imatges. Els discs de doble capa permeten emmagatzemar més informació.
Quants BITS té un BYTE? 8 10 1000 1024.
Un tallafoc és... Una eina que permet modificar el SO per mantenir ocult el malware al nostre ordinador sense detectar-lo Un programa que ens permet realitzar la configuració bàsica del SO Una xarxa que pot estar distribuïda per diverses zones d'una mateixa ciutat Un programa que actua com a filtre entre les comunicacions d'entrada i sortida establertes pel nostre ordinador dins d'una xarxa.
Sobre els antivirus... (4 respostes) Són programaris desenvolupats per detectar i neutralitzar possibles virus abans que infectin el nostre ordinador o fins i tot quan ja està infectat Els principals antivirus de pagament per a Windows 7 són Microsoft Security Essentials, Panda Cloud i Comodo Internet Security Mantenir el nostre antivirus actualitzat amb la versió més recent treta pel fabricant és condició indispensable per mantenir-nos protegits Mentre actualitzem el nostre antivirus hem de deixar de realitzar les nostres tasques ja que el sistema està ocupat amb l'actualització Hi ha antivirus gratuïts Un cop instal·lat, cada vegada que ens connectem a Internet el programa cerca automàticament si hi ha noves actualitzacions disponibles.
Quins d'aquests són indicadors que ens permeten saber si la connexió està xifrada o no (2 respostes) Quan ens aparegui a la pantalla del navegador un petit cadenat Quan se'ns demani que introduïm la nostra contrasenya Quan el protocol utilitzat sigui HTTPS (ho veurem a la URL) Quan haguem passat un test CAPTCHA.
Digues quines d'aquestes afirmacions són CERTES: (2 respostes) Els ordinadors actuals es basen en una estructura principal anomenada CPU (Central Processing Unit) que té al seu interior els diferents components que la integren El bluetooth és una tecnologia de connexió sense fils que permet connexions a distàncies grans molt ràpides El monitor és el perifèric d'entrada que permet visualitzar la informació processada per la CPU. L'escàner és un dels components que permet escoltar i emmagatzemar àudio al PC La impressora és un perifèric de sortida perquè mostra la informació en format paper.
Com es diu el programa de l'Open Office que té la funció de convertir l'ordinador en un processador de textos Word Impress Writter Calc.
Quin d'aquests és un programari lliure i gratuït que ens permet crear un diari digital a internet? Google Maps Notepad Blogger Thynker.
Quin és el dispositiu intern de l'ordinador que permet emmagatzemar els arxius, els programes i les dades sense que es perdin quan apaguem l'ordinador Memòria RAM Memòria HD Disc dur Placa base.
Per editar i imprimir amb qualitat una imatge d'una revista, necessitarem Que la imatge es pugui copiar d'Internet. Que puguem fer una fotografia digital de la imatge. Que la informació de la imatge estigui digitalitzada a alta resolució amb un escànner.
Quina combinació de tecles copia un contingut al portafolis? Crtl+Z Crtl+E Crtl+C Alt+TAB.
Quina d' aquestes fòrmules és la correcta per situar a la casella F6 =F5*21% =F$5*0.21 =F5*E6 =335*21%.
Digues quines d' aquestes afirmacions sobre les bases de dades son CERTES? (2 respostes) Un consulta es temporal i un filtre no Podem fer un informe basat en una consulta Els informes serveixen per introduir dades Es poden fer formularis basats en informes Les consultes sempre depenen d' una o més taules, o bé d' altres consultes Les condicions a les consultes sempre son excloents.
Digues quines d' aquestes afirmacions sobre les bases de dades son CERTES? (3 respostes) Sense taules no hi pot haver una base de dades Puc fer un formulari basat en un consulta Mitjançant els informes puc entrar dades a una taula Mitjançant un formulari puc entrar dades a una taula.
Digues quines d' aquestes afirmacions sobre les bases de dades son CERTES? (2 respostes) Una base de dades pot tenir un gran nombre de taules. Puc fer consultes basades en un informe. Mitjanaçant un formulari puc extreure informació d' una taula. Puc realitzar relacions entre dues taules o consultes Puc fer relacions entre un formulari i un informe.
Com s' anomena el full de càlcul de Libre office?.
Com s' anomena gestor de presentacions del Libre Office?.
Relaciona segons siguin programes de software lliure o de propietat Libre Office GIMP Photoshop Microsoft Office.
Digues si son CERTES aquestes afirmacions sobre Windows? És un sistema operatiu. És distribució Lliure La majoria de telèfons mòbils el porten Porta incorporats per defecte tot un seguit de programes com ara el Microsoft Office.
Digues si son CERTES aquestes afirmacions sobre Windows? La primera versió es va crear a l' any 1985, i era coneguda com a Windows 1.0 Podriem dir que al principi Windows, era una extensió gràfica de MSDOS Està desenvolupat per MIcrosoft Vol dir finestra.
Relaciona segons correspongui: Linux Android Word GIMP Windows Paint.
Digues si aquestes afirmacions sobre els navegadors d' Internet són certes: Puc personalitzar la meva pàgina d' inici. Puc navegar d' incognit Des d' un navegador d' Internet puc configurar la seguretat del mateix.
És la unitat mínima d' informació empleada en informàtica.
Aparella segons correspongui: Smartphone Software Hardware Ebook Netbook.
Digues si són CERTES aquestes afirmacions sobre les presentacions de continguts? Impress i Power Point són programes per a realitzar presentacions de continguts. Podem fer presentacions de continguts amb imatges, sons, vídeos, però no amb tots a la vegada. Una presentació de continguts es un conjunt de documents independents aordenats d' una detrminada manera.
Digues si són CERTES aquestes afirmacions sobre les presentacions de continguts? (3 respostes) En una diapositiva podem posar efectes al text i a les fotografies. Una diapositiva pot tenir més d' una transició. Al fer una presentació cal tenir en compte els drets de les imatges utilitzades. Podem imprimir les diapositives personalitzant com les volem veure.
Digues si son CERTES aquestes afirmacions sobre els processador de text Per anar d' una pàgina a la següent puc inserir un salt de pàgina Per configurar un text en columnes en una part del document he d' inserir un salt de secció continu En una mateixa pàgina poden haver-hi seccions diferents Puc posar els números de pàgina amb números romans.
Digues si son CERTES aquestes afirmacions sobre els processador de text En una fulla hi puc posar diferents elements com ara taules, imatges, dibuixos...... Des d' un processador modern puc obrir documents realitzats amb un d' antic. Des d' un processador antic puc obrir documents realitzats amb un de nou Des d' un processador de text puc modificar els ulls vermells d' una imatge.
El format pdf... Es com fer una imatge del document Si enviem el document en pdf el format d' aquest no és modifica Ens cal tenir un lector de pdf per poder obrir el document Actualment els principals programes d' ofimàtica ens ofereixen de desar els documents en pdf. Es fàcil modificar els documents en pdf.
Com s' anomena la xarxa sense fils?.
Relaciona aquestes afirmacions sobre el correu electrònic, segons siguin certes o falses SPAM vol dir correu basura També hi ha spam mitjançat el telèfon mòbil Podem combatre l' SPAM amb un antivirus SPAM vol dir SERVER PROTECTED ADWORS MAIL.
Com s' anomena la memòria temporal de l' ordinador?.
Què són les dades obertes (open data)? L' open data es una filosofia i una pràctica què... La publicació de dades obertes ha de .... En el sector públic tenir accés a les dades de l' administració.... Per què una data sigui oberta...
Els mitjans de comunicació socials...... Eines proporcionades per l' ordinador que permeten crear, compartir i intercanviar informació, interessos professionals..... Perque funcionin de manera fluida cal que hi hagi una bona xarxa de comunicacions que permeti comunicacions ràpides i de qualitat Son diaris a internet a través d' una subscripció Son economics i accessibles.
Digues si aquestes afirmacions sobre els processadors de text son CERTES Puc aplicar diferent interlineat en un mateix paràgraf. Puc aplicar diferent interlineat als diferents paràgrafs dels documents Fent triple clic selecciono tot el paràgraf Fent doble clic selecciono tot el paràgraf.
Digues si son CERTES aquestes afirmacions sobre la geolocalització.... és la determinació de la posició geogràfica d'un aparell connectat a una xarxa de comunicacions. inclou la determinació de la posició geogràfica d'un dispositiu mòbil permet conèixer la posició d'un punt en un lloc geogràfic mitjançant un sistema de coordenades que provenen generalment de satèl·lits. és possible gràcies als Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG),.
Indica si son CERTES aquestes afirmacions sobre els fitxers "log" Són registres de successos que es produeixen en el nostre ordinador. Aquests registres poden ser de nivell informatiu, errors del sistema o alertes de seguretat donats en un període de temps determinat. Els fitxers de "log" es poden consultar seguint la ruta "Configuració > Tauler de control > Eines administratives > Visor de successos". La seva definició és Logic Ordenation google.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso