option
Mi Daypo

PROVA ACTIC

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
PROVA ACTIC

Descripción:
QÜESTIONARI DE CONEIXEMENTS INFORMÀTICS PREPARACIÓ PROVA

Autor:
ZZ
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
17/12/2011

Categoría:
Informática

Número preguntas: 28
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Què signifiquen les sigles TIC? Tècniques de cerca d'Informació i Continguts Tecnologies de la Informació i la Comunicació Tècniques d'Inserció i Competències.
Què ens cal per poresentar telemàticament la declaració de la Renda? Un servidor de propietat Un document d'identitat electrònic Un certificat FNMT.
Hi ha tres tipus de comerç electrònic Comerç virtual, comerç per catàleg i comerç mixt Comerç per catàleg, comerç just i comerç mixt Comerç de proximitat, comerç virtual i comerç just.
En què s'ha convertit Internet amb el pas del temps? Un espai per consultar pàgines web i enviar correus electrònics Un espai on es troben cada cop més eines colaboratives Cap de les anteriors.
Si volem crear un blog a Google quina eina hem de fer servir? Google Docs Google Groups Blogger.
Per afegir un comentari a una conversa en un fòrum hem de: Prèmer el botó Nou Prèmer el botó Contestar Prèmer el botó Modificar.
Què és el Hardware Els programes que té un ordinador Els components físics de l'ordinador Un programa de dibuix.
Quina d'aquestes afirmacions no és certa? L'ordinador ha d'estar allunyat de la llum natural i en paral•lel a ella Convé fer, de manera regular estiraments de braços i cames Hem de fer pauses llargues cada dues o tres hores.
A què anomenem codi maliciós? A un correu electrònic enviat massivament A una instrucció que permet que s'instal•li un virus A una part d'un correu electrònic.
L'ordinador no és l'únic dispossitiu que permet gaudir de les TIC. La telefonia ha adoptat la tecnologia digital. SI NO.
El programari lliure és sempre gratuït no si Depèn del programa.
Com es diu l'organització que defensa que no tots els creadors de continguts informàtics volen mantenir tots els drets reservats? * Copyleft Copyright Creative Commons.
Quins són els perifèrics bàsics d'un ordinador? Teclat, monitor i impressora Teclat, ratolí i router Teclat, ratolí i monitor.
On emmagatzemem la informació en un ordinador? Memòria CPU Disc dur.
Què és un llapis USB? Una càmera web Un escaner Una memòria extraible.
Què és un sistema operatiu? Conjunt de programes informàtics destinats a moltes tasques El processador que és dins de l'ordinador Un conjunt de programes informàtics que protegeixen l'ordinador de virus.
Com podem obrir una aplicació des de l'escriptori Prement sobre la seva icona Anant a "Inici" i a "El meu ordinador" Anant al "Panell de Control".
Com podem canviar les mides d'una finestra de Windows? Fent clic al símbol "X" que trobem a la dreta de la finestra Fent un clic sobre la barra superior Situant el punter al marc (cantonada) de la finestra i arrossegar.
Per seleccionar un element (arxiu, document o carpeta) hem de fer Un clic Dos clics Arrossegar-lo amb el ratolí.
Com podem eliminar un element (arxiu, document o carpeta)? Prement botò dret del ratolí i triant l'opció "Eliminar" quan l'element és seleccionat Prement la tecla "Supr" del teclat quan l'element és seleccionat Fent qualsevol de les dues accions.
Com podem fer seleccions discontínues d'elements Combinant botó esquerre del ratolí i tecla "Mayús Combinant botó esquerre del ratolí i tecla "Ctrl" Combinant botó dret del ratolí i tecla "Ctrl.
Quina funció té el botó "Inici". Engegar l'ordinador Tenir accès a totes les funcions de l'ordinador Arrencar un programa.
Quina funció té el botó dret del ratolí Seleccionar Donar ordres Obrir un menú.
A la barra de tasques hi trobem icones com l'antivirus, la missatgeria instantània o l'hora. Aquests programes són: Residents Pendents d'executar Opcionals.
Com accedim a una pàgina web? Mitjançant el correu electrònic Amb un navegador Amb el sistema operatiu.
Quina característica trobem en una adreça web? El símbol: @ Comencen per: www. La terminació és: .web.
"Internet Explorer" és l'únic programa per navegar per internet * Cert Fals.
Només podem tenir accés a una pàgina web escrivint la seva adreça en el navegador. * Cert Fals.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor