option
Mi Daypo

El regne animal

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
El regne animal

Descripción:
Introducció al món animal

Autor:
Josep Maria
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
17/11/2011

Categoría:
Ciencia

Número preguntas: 10
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Saps què és el que comparteixen tots els éssers vius que habiten la Terra? Tots es mouen per anar d'un lloc a un altre. Tots tenen un orígen comú. Tots existeixen fa molt de temps.
Com creus que s'ha sabut que tots els éssers vius que habiten a la Terra tenen un origen comú? No se sap, és una suposició. Ho hem sabut ja que els animals no han canviat ni variat al llarg del temps. S'ha sabut a partir dels fòssils.
El fet que els animals s'alimentin de matèria orgànica o d'altres animals, és a dir, que s'han de buscar l'aliment, vol dir que el tipus d'alimentació es: Heteròtrofa Omnívora Autòtrofa.
Per què els animals han hagut de desenvolupar divereses formes de locomoció? Perquè puguin marxar si alguna cosa no els agrada. Perquè puguin fer exercici. Perquè puguin buscar aliment.
Els protozous o animals unicel·lulars són: Animals molt petits formats per una o més d'una cèl·lules que generalment són aquàtics i poden causar malaties. Animals microscòpics formats per una sola cèl·lula les quals han desenvolupat diverses formes de moviment i algunes espècies són paràsites Animals microscòpics formats per una sola cèl·lula amb capacitat de moviment i teixits complexos.
Els animals pluricel·lulars o metazous, són els que tenen moltes cèl·lules organitzades en teixits, i aquest, una mateixa funció molt determinada. Veritat Fals.
Relaciona els diferents grups d'invertebrats amb una de les seves caraterístiques. Esponges (Porífers) Celenterats Cucs Mol·luscos Equinoderns.
Els artròpodes es diferencien dels altres grups d'animals perquè: Tenen el cos dividit i una coberta rígida. Tenen el cos tou, i la majoria tenen ales per desplaçar-se. Tenen el cos dividit en dues parts i 4 parells de potes.
Relaciona els vertebrats superiors i una de les seves caraterístiques més rellevant. Ocells Rèptils Amfibis Peixos Mamífers.
Relaciona els 4 grups d'artròpodes i una de les seves característica. Aràcnids Crustacis Insectes Miriàpodes.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor