Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESESimulacro 4 mossos 2020

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Simulacro 4 mossos 2020

Descripción:
Mossos, Simulacro

Autor:
Pepito grillo
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
06/02/2020

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 30
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Quin es l'objectiu del SIS el manteniment d’un sistema europeu que permeti identificar persones, vehicles, armes de foc, documents i bitllets de banc, i proporcionar als agents que facin les identificacions les conductes que cal seguir en els supòsits d’una identificació positiva la creació d’una zona de lliure circulació, que implicava la supressió dels controls, tant de persones com de vehicles i mercaderies, a les fronteres comunes i l’establiment de tot un seguit de mecanismes i mesures de substitució per mantenir i incrementar els nivells de seguretat i control als països integrants. millorar l’eficàcia i la cooperació entre les autoritats policials dels estats membres a fi i efecte de prevenir i lluitar contra el terrorisme, el tràfic il·lícit d’estupefaents, i de material radioactiu i nuclear, el tràfic d’éssers humans, el de vehicles, la immigració il·legal i el blanqueig de diners, sempre que hi hagi una estructura delictiva organitzada i que dos o més estats membres s’hi vegin afectats.
Quin es l'objectiu del tractat Schengen ? el manteniment d’un sistema europeu que permeti identificar persones, vehicles, armes de foc, documents i bitllets de banc, i proporcionar als agents que facin les identificacions les conductes que cal seguir en els supòsits d’una identificació positiva la creació d’una zona de lliure circulació, que implicava la supressió dels controls, tant de persones com de vehicles i mercaderies, a les fronteres comunes i l’establiment de tot un seguit de mecanismes i mesures de substitució per mantenir i incrementar els nivells de seguretat i control als països integrants. millorar l’eficàcia i la cooperació entre les autoritats policials dels estats membres a fi i efecte de prevenir i lluitar contra el terrorisme, el tràfic il·lícit d’estupefaents, i de material radioactiu i nuclear, el tràfic d’éssers humans, el de vehicles, la immigració il·legal i el blanqueig de diners, sempre que hi hagi una estructura delictiva organitzada i que dos o més estats membres s’hi vegin afectats.
Quin es l'objectiu de la Europol ? el manteniment d’un sistema europeu que permeti identificar persones, vehicles, armes de foc, documents i bitllets de banc, i proporcionar als agents que facin les identificacions les conductes que cal seguir en els supòsits d’una identificació positiva la creació d’una zona de lliure circulació, que implicava la supressió dels controls, tant de persones com de vehicles i mercaderies, a les fronteres comunes i l’establiment de tot un seguit de mecanismes i mesures de substitució per mantenir i incrementar els nivells de seguretat i control als països integrants. millorar l’eficàcia i la cooperació entre les autoritats policials dels estats membres a fi i efecte de prevenir i lluitar contra el terrorisme, el tràfic il·lícit d’estupefaents, i de material radioactiu i nuclear, el tràfic d’éssers humans, el de vehicles, la immigració il·legal i el blanqueig de diners, sempre que hi hagi una estructura delictiva organitzada i que dos o més estats membres s’hi vegin afectats.
Quin any es va signar el tractat de Maastricht sobre l'unió europea ? El 7 de febrer de l’any 1992 El 7 de febrer de l’any 1993 El 7 de febrer de l’any 1994 El 7 de febrer de l’any 1991.
Quin any es firma es tractat de Schengen ? Luxemburg el 14 de juny de 1985 Estramburg el 14 de juny de 1985 Bélgica el 14 de juny de 1985 Brusselas el 14 de juny de 1985.
De quin any data ( petition of rights ) Anglesos ? 1628 1728 1828 1748.
Quin any es fer a Virginia la Declaració dels drets ? 1776 1786 1696 1836.
Quin any es la declaracio universal dels drets humans? 1948 1788 1698 1838.
Quin any es la carta dels drets fonamentals de la unio europea ? 2000 1998 1989 1999.
Quin any es el conveni europeu dels drets humans I de les llibertats fonamentals ? 1950 1850 1930 1948.
Quin any es signa el pacte internacional dels drets civils i politics? 1966 1850 1930 1948.
Quin any es signa el pacte internacional dels drets economics, socials i culturals? 1966 1850 1930 1948.
Quin es el temps que pot estar una persona detinguda? Maxim 72 horas Maxim 48 horas Maxim 72 horas prorrogable a 5 dies via judicial Maxim 48 horas prorrogable a 5 dies via judicial.
En quin article de la CE es parla de la detención d'una persona ? Article 17 Article 18.2 Article 18.3 Article 24.2.
Quin es el temps que esté per fer un recurs d'ampara devant el TC originat per organs législatius? 3 mesos 20 dies 30 dies 2 mesos.
Quin es el temps que esté per fer un recurs d'ampara devant el TC originat per organs executius? 3 mesos 20 dies 30 dies 2 mesos.
Quin es el temps que esté per fer un recurs d'ampara devant el TC originat per organs judicials ? 3 mesos 20 dies 30 dies 2 mesos.
En quin article de la CE es parla de la suspensión dels drets fonamentals ? Art 53 Art 54 Art 55 Art 18.3.
El jutjat de pau es d'ambit ? Provincial Comarcal Municipal.
El jutjat penals i de menors es d'ambit ? Provincial Comarcal Municipal.
D'on prové el Estat Unitari ? França amb la constitució del 1791 Estats Units d'America del 1787 Alemanya del 1960 Anglaterra.
D'on prové el Estat Federal ? França amb la constitució del 1791 Estats Units d'America del 1787 Alemanya del 1960 Anglaterra.
La força de llei activa? Pot modificar o derogar normes de rang inferiors o anteriors Es inmune a normes de rang inferior.
La força de llei pasiva? Pot modificar o derogar normes de rang inferiors o anteriors Es inmune a normes de rang inferior.
(Llei) La posició que jerárquica que ocupa en el sistema de fonts? Rang de llei Força de llei.
La constitució española está per damunt de qualsevol tractat internacional ? Si No, depen del tractat.
El procediment de conclusions d'un tractat internacional quantes fases te? 3 fases 2 fases 4 fases.
Quins son el procediment de conclusió d'un tratar internacional? Negociació, adopcio i autentificacio i manifestació del consentiment Adopcio i autentificacio i manifestació del consentiment Negociació, adopcio i autentificacio, manifestació del consentiment i control.
Quants senadors hi ha a catalunya? 8 7 6 5.
Les lleis del parlament jerarquicament son iguals a les de les corts generals ? Si No Depen del tipus de llei.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso