option

TEMA 1 -PLATÓ

INFORMACIÓN ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
TEMA 1 -PLATÓ

Descripción:
Test Història Filosofia. Plató

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
08/02/2021

Categoría:
Letras

Número preguntas: 11
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
REALIZAR TEST
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Móns en què es divideix la realitat segons Plató. Món just/ Món material Món inteligible/ Món injust Món vertader/ Món fals Món inteligible/ Món material.
Relaciona les caracterísitiques Món de les Idees Món sensible.
Escull l'opció correcte Les Idees són úniques Les Idees són eternes Les Idees són continguts mentals. Només existeixen si són pensades. Les Idees no són continguts mentals. Existeixen independentment de si són pensades o no. A, B i C són correctes A,B i D són correctes Totes són correctes Ninguna és correcte.
Per Plató aprendre/conèixer és recordar. Vertader Fals.
Aletheia, significa veritat en grec en tant que Desvetllament Sinceritat Correspondència Coherència.
La Doxa es el vertader coneixement Vertader Fals.
El cos té, per Plató, més valor que l'ànima Vertader Fals.
L'ànima platònica es divideix en Irascible, Racional, Concupiscible Irracional, Irascible, Concupiscible Justa, Racional, Irascible Concupiscible, Injusta, Irracional.
Escull l'opció correcte. La ciutat ideal platònica Es divideix en tres classes socials (artesans, guerrers, filòsofs) Les classes socials es divideixen segons la part de l'ànima preponderant en els individus Els artesans són els únics que poden posseïr riquesa i familia Els filòsofs són els qui han de governar Només A,C, D són correctes Només A, B, D són correctes Només B, C són correctes Totes són correctes.
Les quatre virtuts platòniques són Sabiduría, Responsabilitat, Sinceritat i Justícia Veritat, Temprança, Injustícia i Fortalesa Veritat, Temprança, Justícia i Fortalesa Sabiduría, Coratge, Temprança i Justícia.
L'intelectualisme moral consisteix en La identificació de la ignorància amb la virtut La identificació de la virtut amb el coneixement La identificació de la virtut amb el poder La identificació de l'egoïsme amb la virtut.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
INFORMACIÓN
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor