option
Mi Daypo

Tema 2: L'organització econòmica de les societats

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Tema 2: L'organització econòmica de les societats

Descripción:
Examen basat en un resum del tema 2 del llibre de socials (3r ESO) Vicens Vives.

Autor:
Natalia Rodríguez
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
22/11/2021

Categoría:
Historia

Número preguntas: 10
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Què són els bens de consum? Són els materials, màquines, eines, etc., que s'utilitzen per a la producció de bens de consum. Son béns destinats crèixer el cosum en el mercat. Són béns que serveixen per resoldre les necessitats del consumidor. .
Quines tres fases hi ha en l'activitat econòmica? Creació, transformació i venta. Producció, comercialització i consum. Creació, comercialització i consum. .
Quins són els factors de producció? Recursos naturals, el treball, i el capital. Recursos naturals, minerals i comerç. Recursos econòmics, treball i comercialització. .
El capital financier... Es refereix als diners que es necessiten per fundar una empresa i mantenir la seva activitat. Es refereix al prestam econòmic que es sol·licita per crear una empresa. Es refereix als diners que l'estat dóna als autònoms per crear la seva empresa. .
Relaciona cada sector amb la seva definició. Sector primari Sector secundari Sector terciari.
Què és el sector quaterani? És un nou sector on s'inclou aquelles activitats relacionades amb la gestió i la distribució de la comunicació online. És un nou sector on s'inclou aquelles activitats relacionades amb la creació de medis de comunicació, així com les xarxes socials. És un nou sector on s'inclou aquelles activitats relacionades amb la gestió i la distribució de la informació, així com les activitats de recerca i innovació econòmica, social i cultural. .
Relaciona cada sistema econòmic amb la seva definició. Sistema capitalista Sistema d'economia planificada Economies alternatives.
Quines d'aquestes afirmacions NO és correcte. El sector primari compren: l'agricultura, la ramaderia, la pesca i l'explotació forestal. El sector secundari compren: l'industria, la construcció, la mineria i l'explotació de les fonts d'energia. El sector terciari compren: el poder executiu, el poder legislatiu, i el poder judicial. .
Hi ha tres grans tipus de producció en funció de la tecnologia emprada que són... La producció manual, la producció digital i la producció tecnificada. La producció manual, la producció mecanitzada i la producció tecnificada. La producció sistemática, la producció mecanitzada i la producció tecnificada. .
Què és l'activitat econòmica? És un conjunt d'activitats que porten a terme els éssers humans per cobrir les seves necessitats. És un conjunt d'activitats que porten a terme els éssers humans per crear necessitats de consum. És un conjunt d'activitats que porten a terme els éssers humans per fer-se rics. .
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor