Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEB3.

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
B3.

Descripción:
VARIS B.3.

Autor:
OPO2018
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
16/04/2019

Categoría:
Otros

Número preguntas: 6
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Que es el principi d'especialitat? Quan s'estableix preferència en l'aplicació d'aquella norma especial i concreta sobre la general i abstracta. Quan s'estableix preferència en l'aplicació d'aquella ley especial i concreta sobre la general i abstracta. Quan s'estableix preferència en l'aplicació d'aquella norma especial i concreta sobre la general i absoluta. Quan s'estableix preferència en l'aplicació d'aquella norma concreta sobre la general i abstracta.
Digues de les seguents fonts quines són directes subsidiaries Els costums i els principis generals de dret. La Constitucio i el reglament Els costums, la Constitucio i els principis generals de dret La llei i les disposiciones normatives.
Son fonts Directes primaries... La Constitución, la ley i les disposiciones normativas ab rango de ley i el reglament. El costum i els principis generals de dret La Constitucio i el costum La llei i les disposiciones generals Cap es correcte.
Com dividireis les fonts de dret?? Directes i indirectes Primaries i secundaries De rang inferior o superior En decrets.
Que es la reserva de llei del poder Legislatiu?? Diu que determinades matèries nomes es poden regular mitjançant una llei i que el govern no pot regular directament les matèrires reservades a la llei Diu que determinades lleis nomes es poden regular mitjançant una llei i que el govern no pot regular directament les matèrires reservades a la llei Diu que totes les matèries es poden regular mitjançant una llei i que el govern no pot regular directament les matèrires reservades a la llei Diu que determinades matèries nomes es poden regular mitjançant una llei i que el govern pot regular directament les matèrires reservades a la llei.
Qui pot i te la potestat per aprovar lleis?? Les corts generals i les assemblees legislatives de les comunitats autònomes Les assembles de cada comunitat autònoma El rei El president de la Generalitat.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso