option
Mi Daypo

La teva alimentació és sostenible?

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
La teva alimentació és sostenible?

Descripción:
Si el teu percentatge és major al 50% la teva alimentació és sostenible.

Autor:
Adrià, Majo i Héctor
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
30/04/2021

Categoría:
Ciencia

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Saps d'on son els productes de la teva nevera? Només se que és del supermercat. No m'interessa el comerç local, només em fixo en el preu. Se d'on és i qui ho ha cultivat.
Que valores a l'hora de comprar un aliment? El preu D'on provingui i si és sostenible mediambientalment. Que sigui una bona marca.
Quina dieta segueixes? Dieta Mediterrània Dieta? Jo prefereixo menjar ràpit. Dieta Keto.
Saps el que són els productes ecològics? Productes que han sigut elaborats respectant la natura i sense fertilitzants ni productes químics. Productes per a persones al·lèrgiques. Eco que? Només es màrqueting.
Hora de berenar! Que berenars? Brioixeria industrial. Un muffin de xocolata. Una peça de fruita, fruits secs, avena i aigua.
Quants productes frescs menjes al dia? Algun, quan m'enrecordo. En cada menjar una peça mínim Cap.
Tens un hort a casa? Sí, cultivo alguns productes. No vull, per això estan els supermercats. No tinc temps.
En quin lloc compres els productes? Al lloc més barat que trobi. En mercats o cooperatives de consum Em desplaço per anar a un supermercat gran.
Quants aliments consumeixes i no saps els ingredients que conté? Sempre llegeixo els ingredients de cada producte. Tots porten el mateix, es màrqueting. Si el venen es que el puc menjar.
Si vas a un restaurant... M'interessa la cuina ecològica, de proximitat... Vaig i intento menjar tot lo possible sense mirar res, per una vegada que vaig... Mentre que sigui econòmic vaig.
Compres productes de temporada? Compro els productes que em vinguin de gust. Sí, sempre compro els productes de temporada. Vaig al supermercat i compro lo que vegi.
Menjes en el treball o en l'escola? Sempre porto aliments processats o menjar ràpit. Vaig a la botiga més propera i econòmica que hagi. Porto taper de casa o en qualsevol botiga saludable.
Què beus si tens sed? Aigua Qualsevol refresc El que hi hagi a la nevera.
Si et sobra menjar del restaurant que fas? Quan em sobra alguna cosa no m'ho emporto perquè es posarà dolent. Sempre me l'emporto cap a casa per aprofitar-la. Sempre demano molt menjar i mai m'ho acabo.
T'informes i llegeixes sobre alimentació sostenible? Sí, sempre que vaig algun llibre, reportatge o web sobre alimentació sostenible ho miro. No, no m'interessa, hi han altres preocupacions. No faig cas perquè crec que és una estratègica de venta.
Quants dinars vegetarians fas a la setmana? Més de tres, m'agraden molt. Què és vegetarians? Cap ni un, no m'agraden gens.
Menjes fruita i verdura cada dia? No m'agraden, prefereixo altres coses. Quan m'enrecordo, a vegades. Sí, cada dia intento menjar tres peces de fruita i verdura com a mínim un cop.
Planifiques els teus àpats? Menjo quan em ve de gust i el que vulgui. Sí, sempre planifico els menjars per no passarme i reaprofito gairebé tot. No, sempre em passo i he de tirar menjar a la brossa.
Tens un consum regular de lactis? Sí, a més a més naturals. No m'agraden els lactis. Compro els més econòmics que hi hagin.
Menjes carns vermelles i processades? Sí, m'agraden molt i menjo sempre que puc. Ho intento evitar, a vegades com algo puntual. Prefereixo això que verdura i llegums.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor