option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: 220475-mesures-provisionals-immediates
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
220475-mesures-provisionals-immediates

Descripción:
220475-mesures-provisionals-immediates

Autor:
croqueta75
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación:
18/05/2023

Categoría: Otros

Número Preguntas: 9
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Els membres de la PG-ME poden adoptar mesures provisionals immediates en l’àmbit dels espectacles públics i les activitats recreatives, en : A) en casos d’urgència absoluta que comporti un risc immediat d’afectar greument la seguretat de les persones i dels béns B)o la convivència entre els ciutadans A i B són correctes.
Que són festes d'accés restringit ? La Llei 11/2009 estableix que són festes d’accés restringit aquells tipus d’actes i celebracions privats o de caràcter familiar que no es desenvolupen en establiments oberts al públic, i que llurs característiques no comporten risc per a la integritat de les persones ni pels espais públics. No es prodrà accedir al seu interior Aquest tipus de festes privades amb accés restringit queden excloses de l’àmbit d’aplicació de la Llei 11/2009, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives Totes són correctes resten exclosos de la Llei 11/2009, els actes i les celebracions de caràcter veïnal i associatiu, sempre que estiguin vinculats directament al grup de veïns o a la pròpia associació i adreçats exclusivament als seus socis/veïns, no superin les 500 persones d’aforament autoritzat, no es desenvolupin en establiments oberts al públic inclosos en el catàleg establert pel Reglament Informació de difusió limitada. Nivell 2 (Instrucció 8/2005) d’espectacles públics i activitats recreatives, i no comportin un risc greu per a la seguretat de les persones, per als drets de tercers o per a la integritat dels espais públics, sens perjudici del que estableixin les ordenances municipals. En el cas d’una festa amb accés restringit, si una patrulla observa l’existència d’un risc immediat per a la seguretat de les persones i/o els béns, s’actuarà en funció d’allò que estableix la Llei 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana.
Suspensió i precinte: S’utilitzin aparells o estris que generin un perill evident d’incendi, afectació als materials constructius de l’establiment o afectació a la salut de les persones que es trobin al seu interior. i baralles multitudinàries a l’interior de l’establiment. Les portes d’emergència o els passadissos d’evacuació estiguin obstaculitzats per causes que no es puguin resoldre en aquell mateix moment. Es detectin deficiències evidents i serioses en l’estructura de l’establiment o en el seu mobiliari pesant. S’excedeixi en un 50% l’aforament autoritzat pels establiments d’aforament mig, ALT i MOLT ALT alt i en un 100% pels establiments de BAIX aforament. En aquests casos, s’ha de valorar la possibilitat d’aplicar una mesura cautelar menys restrictiva, com pot ser el desallotjament parcial, que pot permetre que desaparegui la circumstància del risc immediat. Totes són correctes.
Per una altra banda, concorre la circumstància de risc immediat d’afectar a la convivència ciutadana, quan: Se superi en un 25% o més l’índex de sonometria permès per la normativa vigent aplicable Se superi en un 35% o més l’índex de sonometria permès per la normativa vigent aplicable Se superi en un 15% o més l’índex de sonometria permès per la normativa vigent aplicable Se superi en un 5% o més l’índex de sonometria permès per la normativa vigent aplicable.
Quan es prodra, segon el REPAR , el desallotjament d’establiments A - la mesura de desallotjament dels establiments oberts al públic o dels espais on es realitzen espectacles o activitats recreatives quan pel nombre d’assistents o altres circumstàncies, es posi en perill greu, i de manera concreta i manifesta, la seguretat de les persones i béns, o afecti greument la convivència entre els ciutadans. B- la mesura de desallotjament dels establiments oberts al públic o dels espais on es realitzen espectacles o activitats recreatives quan pel nombre d’assistents o altres circumstàncies, NO es posi en perill greu, i de manera concreta i manifesta, la seguretat de les persones i béns, o afecti greument la convivència entre els ciutadans. C- poden aplicar alguna de les mesures cautelars següents: desallotjament TOTAL (no podrà entrar ningú fins a l’hora d’obertura del dia o sessió següent) o PARCIAL, fins a que desaparegui la situació que ha originat el risc. A i C són correctes.
Quan la PGME, podrà fer un Comís o precinte de béns quan es realitzi sense disposar de la preceptiva autorització o llicència administrativa En el cas de revenda o venda d’entrades en llocs no autoritzats, cal adoptar la mesura provisional immediata d’intervenció de les entrades i/o abonaments, intervenció dels diners o objectes de la transacció quan escaigui. Per aplicar aquest tipus de mesura cautelar no és necessari que concorri un risc immediat per a la seguretat ni per a la convivència. Totes són correctes.
Altres mesures La Llei 11/2009 també contempla la possibilitat que els agents puguin adoptar mesures menys restrictives que siguin proporcionades i adequades a les circumstàncies i que es considerin necessàries en cada situació per tal de garantir la seguretat de les persones i dels béns i la convivència entre els/les ciutadans/anes. Per exemple, si es valora que no cal efectuar un desallotjament total, se’n pot fer un de parcial. Comís o precinte de béns i altres. Desallotjament d’establiments o espais oberts al públic Totes són correctes.
En quins casos s'ha de comunicar les MESURES PROVICIONALS IMMEDIATES i en quin termini El termini és de 48 hores, i s'ha de COMUNICAR sols en els casos de que es prenguin mesures provicionals immediates refrent a la SUSPENSIÓ I PRECINTE, i COMÍS O PRECINTE DE BENS . En el cas de la Mesura de DESALLOTJAMENT (desallotjament d'establiments o espais oberts al públic), si no va acompanyada de la suspensió de l'activitat o preciente de l'establiment, és vigent fins l'hora d'obertura del dia o sessió següent de l'establiment, espectacle o activitat reacreativa i NO CAL COMUNICAR A l'orgen competent. Es a dir que de les tres mesures, si es fa el desallotjament, no cal comunicació de 48 hores Totes són correctes.
Que hem de sol.licitar en les festes NO AUTORITZADES de ""caràcter públic"". no privades. Llicència Muncipal. Si la festa es fà en un establiment públic o lloc tancat d'un municipi amb menys de 50000 persones, caldrà, SI, autorització per realitzar-la, a la Subdirecció General Espectacles públics i activitats reacreatives, + SERVEIS TERRITORIALS de jocs i espectacles de la GENERALITAT, + Subdirecció Terrirortial interior a Alt pirineu i Aran. espectacles públics de caracter extraordinari, ORGANITZATS PELS MUNICIPIS, festes, revetlles.... o establiments oberts al públic titular ajuntament, NO CAL LLICÈNCIA MUNICIPAL. Totes són correctes Si no té llicencia i la festa es en LOCAL PÚBLIC, a10 per festa no autoritzada en local públic.
Denunciar Test