option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: PL LLIÇÀ D'AMUNT CULTURAL I ACTUALITAT 2020
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
PL LLIÇÀ D'AMUNT CULTURAL I ACTUALITAT 2020

Descripción:
TEST CULTURAL I ACTUALITAT MODEL 1

Autor:
AVATAR
jum4l0
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación:
13/01/2024

Categoría: Oposiciones

Número Preguntas: 23
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Què és una efemèride? a) És un concepte que es refereix al valor d’un determinat objecte b) És un concepte que es refereix a una determinada construcció literària c) És un concepte que es refereix a un determinat succés rellevant del qual es rememora l’aniversari d) És un concepte que es refereix al valor polisèmic d’una determinada paraula.
Quin dels següents rius desemboca al mar Mediterrani? a) Júcar b) Guadiana c) Garona d) Duero.
Quin és el perímetre d’aquest rectangle? a) 5m b) 6m c) 10m d) 12m.
Calculi el resultat de la següent operació: 6 h 38 min 26 s + 3 h 29 s = a) 9h 17 min b) 9h 38 min 29 s c) 10h 38 min 29 s d) 9h 38m min 55 s.
Antoine de Saint- Exupéry va escriure... a) El petit príncep b) Jocs de dracs c) Harry Potter d) Els comptes de les mil i una nits.
Quina de les següents respostes és correcte? a) El Sol és un estel b) Venus és el planeta més gran del sistema solar c) Urà, després de Mercuri és el planeta més proper al Sol d) Júpiter està envoltat per anells.
A quin segle correspon l’any 1496? a) Segle XIV b) Segle XV c) Segle VIX d) Segle XVI.
L’hectàrea és una unitat de mesura de superfície que equival a: a) 500 metres quadrats. b) 1 quilòmetre quadrat. c) 100.000 metres quadrats d) 10.000 metres quadrats.
A la Grècia de l’Edat Antiga les ciutats estats es deien... a) Acròpolis b) Àgores c) Apòcopes d) Polis.
Quina de les següents persones presenta habitualment el telenotícies vespre de la cadena TV3? a) Gemma Vilarasau b) Raül Costa c) Toni Cruanyes d) Raquel Sans.
L’Escriptora Eva García Sáenz de Urturi ha guanyat el premi Planeta Nadal de novel·la 2020 amb el llibre... a) La Guerra dels Àngels b) El Rumor del Vent c) Els Pilars de la Terra d) Aquitània.
Quin país ha atorgat autorització per a residir de manera permanent a l’ex-analista de la CIA Edward Snowden, acusat per EEUU de filtrar documents al portal Wikileaks? a) Xina b) Iran c) Panamà d) Rúsia.
Quin dels següents partits va impulsar una moció de censura contra el govern de l’Estat Espanyol durant el mes d’octubre de 2020? a) ERC b) VOX c) CUP d) PNV.
La Isla de la Tentaciones és un programa de la cadena de televisió... a) Telecinco b) Antena Tres c) La Sexta d) Cuatro.
El Cap dels MMEE durant el referèndum de l’1 d’Octubre de 2018 Josep Lluís Trapero ha estat absolt de tots els càrrecs pels quals se’l jutjava per... a) El Tribunal Suprem b) El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya c) L’Audiència Provincial de Barcelona d) L’Audiència Nacional.
Qui és l’actual president del Consell Europeu de la Unió Europea? a) Donald Tusk b) Jean Claude Junquer c) Charles Michel d) Cap de les respostes és correcta.
Quin equips de bàsquet de la NBA ha guanyat el títol durant els playoffs d’octubre de 2020? a) Boston Celtics b) Oklahoma Warriors c) Ángeles Lakers d) Miami Heat.
Durant el mes de març de 2020 quina de les següents ciutats catalanes va estar confinada perimetralment a causa de la malaltia Covid19 ? a) Sant Feliu de Guíxols b) Igualada c) Lleida d) Figueres.
Quin és el nom de l’ex-Comissari del Cos Nacional de Policia acusat de presumptes delictes de blanqueig de capitals, suborn i organització criminal entre d’altres i relacionat amb gravacions efectuades a Corinna Larsen? a) José Manuel Villarejo Pérez b) José Luís Prieto Martínez c) José Luís Martínez Prieto d) José Luís Pérez Caminero.
El deteriorament de quina capa de l’atmosfera situada a l’estratosfera provoca el canvi climàtic? a) Ionosfera b) Ozó c) Termoesfera d) Exoesfera.
[RESERVA] Per quin nom es coneix a les agrupacions o grups de poblament destinades a la indústria que es van desenvolupar a la segona meitat del segle XIX a Catalunya? a) Colònies b) Mancomunitats c) Cooperatives d) Empreses.
[RESERVA] El 24 d’octubre es va efectuar el canvi d’hora d’acord a l’establert com a horari d’hivern. Aquest horari concorda amb la zona horària de... a) Europa Central b) Europa Occidental c) Europa Oriental d) Cap resposta és correcta.
[RESERVA] Quina de les següents persones és el president del Partit Popular i Diputat al Congrés dels Diputats? a) Juan Manuel Bonilla Moreno b) Pablo Casado Blanco c) Pablo Blanco Casado d) Juan Manuel Moreno Bonilla.
Denunciar Test