Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE2022/C3-C4/coordinació policial/àmbit territorial actuació

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
2022/C3-C4/coordinació policial/àmbit territorial actuació

Descripción:
sin acabar

Autor:
pepito grillo
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
18/10/2021

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 7
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Relaciona La coordinació en materia policial entre la policia de la Generalitat i les FCSE s'articula a través dels acords de Llei 10/1994, de l'11 de juliol Llei 16/1991 del 10 de juliol El sistema de seguretat pública de Catalunya es fofamente en els principis de Els principals òrgans de coordinació i participació entre la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra i els diferents cossos locals de policia en matèria de seguretat Sota la presidència de l’alcalde o alcaldessa, són l’òrgan col·legiat de col·laboració i coordinació general dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que operen en llur territori i de participació ciutadana en el sistema de seguretat Apleguen els municipis d’una mateixa regió policial amb la finalitat de facilitar l’anàlisi i la proposta conjunta de plans de seguretat supramunicipals adequats a llurs necessitats i recursos. Órgan col·legiat consultiu superior en matèria de coordinació entre la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra i les policies locals a Catalunya, compost per representants del Govern i dels ajuntaments i presidit pel conseller o consellera del departament amb competències en matèria de seguretat pública. Presidida pel president de la Generalitat i amb representació de diferents consellers responsables de matèries relacionades amb qüestions de seguretat, a la qual s’encarrega la funció d’assegurar la coordinació de les actuacions dels departaments del Govern que afectin la seguretat i el trasllat de la política general de seguretat a les actuacions sectorials dels departaments. Màxim òrgan de consulta i representació de les administracions i de la societat catalana amb la funció d’analitzar, estudiar i avaluar la situació de la seguretat a Catalunya i emetre un informe anual sobre la seva evolució, i altres informes que consideri convenients.
¿Quí es l'organ colegiat superior en materia de seguretat a Catalunya? El govern de la Generalitat La Generalitat El conseller El president de la Generalitat.
Relaciona Interpol Europol.
Relaciona El sistema d’informació Schengen (SIS) BDSN Oficina SIRENE.
Ordena la estructura organitzativa correctamente Escala_intermèdia Escala_de_suport Escala_superior Escala_básica Escala_executiva.
Ordena la estructura organitzativa correctamente Sargent_i_Sotinspector Inspector Intendent,_Comissari_i_Major Facultatiu_i_tècnic Mosso_i_Caporal.
Relaciona la estructura jeràrquica Mosso Caporal Sergent Sotinspector Inspector Intendent Comissari Major Facultatiu Tècnic.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso