Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEActic Mitjà 2023

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Actic Mitjà 2023

Descripción:
Test Kahoot Inlingua 2023

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
13/09/2023

Categoría:
Otros

Número preguntas: 57
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Quins d'aquests programes es consideren programari de seguretat? Antivirus Tallafocs Programes antiespia Totes son certes.
Per a què s'utilitzen els sistemes d'emmagatzematge externs? Per crear còpies de seguretat Per alliberar el disc dur Per compartir informació amb d'altres usuaris Totes les respostes són correctes.
En DNIe és un certificat digital? Sí No.
El Idcat és un certificat digital? Sí No.
Què vol dir "Plug and play" S'utilitza per conectar i configurar la pantalla del PC Ens permet fer servir un dispositiu sense configurar el PC Serveix per reproduïr contingut multimèdia extern Cap resposta és correcta.
En quin moment hem de tenir en compte la "s" del protocol de transferència de dades https Al visitar webs de països estrangers Al visitar qualsevol lloc web Quan haguem facilitar dades personals Cap resposta és correcta.
Què són els RSS? Subscripcions a botigues online Sindicació de continguts Real Estrem Sports Cap resposta és correcta.
Què vol dir "internet de les coses" La possibilitat de crear contingut a través de la xarxa Xarxa d'objectes quotidians interconectats que va creixent L'accés a internet des de qualsevol lloc i dispositiu Totes son correctes.
Què són les adreces d'interès? Programes interessants que tinc instal-lats a l'ordinador Adreces de pàgines web interesants Els favoritos o marcadors desats als navegadors Cap resposta és correcta.
Quina combinació de tecles copia un contingut al portafolis? Ctrl + C Ctrl + Z Ctrl + V Ctrl + P.
Quants BITS té un BYTE? 8 1000 10 1024.
Una llicència és... El conjunt de tots els components físics de l'ordinador Un element que serveix per actualitzar l'ordinador Un contracte entre l'autor i l'usuari d'un producte o servei Cap resposta és correcta.
Quins d'aquests són indicadors que ens permeten saber si la connexió està xifrada o no Ens apareix a la pantalla del navegador un petit cadenat Quan el protocol utilitzat sigui HTTPS (ho veurem a la URL) Quan se'ns demani que introduïm la nostra contrasenya Quan haguem passat un test CAPTCHA.
Quin d'aquests és un programari lliure que ens permet crear un diari digital a internet? Google Maps Notepad Blogger Thynker.
Els principals formats de vídeo són... jpeg, pxl, bmp mp3, mp4, mp5 avi, mov, mpeg tiff, gif, wmv.
El codi HTML d'una pàgina web és el que determina tot el contingut i aparença de la pàgina Cert Fals.
Estudiar per internet es coneix amb el nom d'aprenentatge electrònic o e-learning Cert Fals.
Xifrar la comunicació és... Convertir les dades a format binari Traduïr les dades a una altra llengua Desar les dades en bases de dades per protegir-les Emprar un codi secret per accedir a un missatge o contingut.
Per editar i imprimit amb qualitat una imatge d'una revista, necessitarem Que la imatge es pugui copiar d'Internet Que l'info de la imatge sigui digitalitzada a alta resolució Que puguem fer una fotografia digital de la imatge Totes son correctes.
Marca les eines que utilitzin una comunicació SÍNCRONA xat trucada wiki bloc.
El "phising" és... El correu brossa que rebem i que pot ser nociu La suplantació de la identitat d'alguna persona Les estafes que es realitzen a través d'Internet Cap resposta és correcta.
Un certificat digital és... L'equivalent al nostre DNI per als tràmits en línia Un certificat fet per Hacienda per fer la Renda a través web Un certificat que facilita la generalitat per fer tràmits en línia Totes son correctes.
Sobre les tauletes... Permeten la lectura de llibres electrònics Poden fer fotografies Permeten la consulta i edició de documents Totes les respostes són correctes.
Com es diu el processador de text de l'Open Office? Writer Impress Calc Power Point.
El sistema operatiu és... El programari responsable de gestionar tot el maquinari El conjunt de tots els components físics de l'ordinador El conjunt de tots els components intangibles de l'ordinador L'espai principal on hi trobem totes les icones.
Amb el programa Excel el "$" serveix per Arrossegar Canviar el format de la pàgina Bloquejar cel-les Per res.
Podem fer sumes amb el processador de text Cert Fals.
Amb un telèfon mòbil podem veure un fitxer de full de càlcul Cert Fals.
Quina pasos ens cal seguir per consultar el correu web (1 de 4) Inserir la contrasenya Introduir el nom d'usuari Accedir a la safata d'entrada Accedir a la pàgina web del correu.
Quina pasos ens cal seguir per consultar el correu web (2 de 4) Inserir la contrasenya Introduir el nom d'usuari Accedir a la safata d'entrada Accedir a la pàgina web del correu.
Quina pasos ens cal seguir per consultar el correu web (3 de 4) Inserir la contrasenya Introduir el nom d'usuari Accedir a la safata d'entrada Accedir a la pàgina web del correu.
Quina pasos ens cal seguir per consultar el correu web (4 de 4) Inserir la contrasenya Introduir el nom d'usuari Accedir a la safata d'entrada Accedir a la pàgina web del correu.
Ens podem renovar el passaport sense presentar-nos a cap oficina Sí No.
Podem presentar la declaració de renda per Internet Sí No.
Quines d'aquestes accions hauries de fer per protegir el teu mòbil en cas de pèrdua... Tenir anotat el codi PIN al compartiment de la bateria Activar les opcions de bloqueig del mòbil en cas de pèrdua Protegir la pantalla de bloqueig amb contrasenya Configurar el PIN amb la data de naixement.
Mesures què pots pendre per garantir la privadesa i seguretat de la informació a l'ordinaror 1 Fer còpies de seguretat periòdicament Utilitzar xifres i lletres en les contrasenyes No obrir correus de procedència dubtosa Totes son correctes.
Mesures què pots pendre per garantir la privadesa i seguretat de la informació a l'ordinador 2 Utilitzar ordinadors d'ús públic per fer compres en línia Utilitzar contrasenyes fàcils de recordar Instal-lar programari antivirus i tallafoc Evitar conectar-se a Internet.
La informació que obtenim d'Internet sempre es fiable Cert Fals.
La informació personal i les opinions poden perjudiciar la nostra imatge Cert Fals.
Les compres fetes a Internet sempre son segures Cert Fals.
A Internet no hem de donar informació personals si no coneixem l'interlocutor Cert Fals.
Els apunts escanejats d'una classe, són un fitxer digital? Cert Fals.
Una canço en mp3 es un fitxer digital i sempre la podem compartir amb els amics Cert Fals.
Tipus de seguretat del lloc web: BANCS Alta Baixa Mitjana.
Tipus de seguretat del lloc web: CERCADOR Alta Baixa Mitjana.
Tipus de seguretat del lloc web: CORREU WEB Alta Baixa Mitjana.
Tipus de seguretat del lloc web: DIARI Alta Baixa Mitjana.
Tipus de seguretat del lloc web: BLOG Alta Baixa Mitjana.
Un calendari de grup permet veure previament la _________ d'un grup de persones Disponibilitat cites relació afegir.
La disponibilitat d'un grup de persones per poder facilitar millor les ___________ Disponibilitat cites relació afegir.
Xat. Digues si es cert: PODEM INTERCANVIAR VÍDEOS Cert Fals.
Xat. Digues si es cert: PODEM COMPARTIR LA NOSTRA UBICACIÓ Cert Fals.
Xat. Digues si es cert: PODEM SILENCIAR LES ALERTES D'ALGUNS DELS CONTACTES Cert Fals.
Xat. Digues si es cert: PODEM DIFONDRE QUALSEVOL IMATGE Cert Fals.
Opcions que afectes al paràgraf d'un text? Interlineat Sagnia Mida del text Color de la font.
Pràctiques recomanables per emmagatzemar les fotografies de la camera digital: Fer diverses còpies de seguretat Desar totes les imatges en una unica carpeta Desar els arxius en carpetes Organitzar els arxius cronologicament i per activitat.
Pràctiques recomanables per emmagatzemar les fotografies de la camera digital: Assignar etiquetes amb noms descriptius als arxius Comprimir les imatges descarregades Desar elx arxius en carpetes No cal fer res.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso