option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: ASI Qüestionari tema 4
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
ASI Qüestionari tema 4

Descripción:
ASI Qüestionari tema 4

Autor:
D01 2023
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación: 27/05/2023

Categoría: Otros

Número Preguntas: 20
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
La fase postcrítica de les convulsions Dura uns minuts. Pot durar hores. Ès estrany que es presenti en aquesta malaltia.
En la fase post-crítica de les convulsions, la nostra actuació serà: PLS i manteniment de l'alerta. Avisar la familia immediatament. Com que s'ha recuperat, ja no farem res.
La hiperglicèmia: És una pujada d'insulina. És la baixada brusca d'insulina. És l'elevació de la glucosa en sang.
Pel que fa a les convulsions... Totes les respostes són correctes. Hi ha tres fases diferenciades. Cal evitar que el pacient es faci mal.
La hipoglucèmia: El pacient està conscient sempre. Sempre és per una pujada ràpida del nivell de sucre en sang. S'instaura a mesura que va baixant el sucre a la sang.
La febre la produeixen: Els processos infecciosos. Totes les respostes són correctes. La dentició en els nens.
Considerem que es té febre si la temperatura és: Superior a 40º Entre 38º i 40º A partir de 37º.
Davant d'una sospita d'AVC, valorarem: El RAPID (rigui,aixequi,parli,ictus,depressa) No ha de complir tots els paràmetres del RAPID Sols cal mirar l'estat de consciència.
Davant d'un pacient amb sospita d'AVC i que està conscient Totes les respostes són correctes No el podem deixar sol Bo se li donarà res per via oral.
En l'infart agut de miocardi (IAM), es produeix una obstrucció parcial d'una de les artèries coronàries? NO, l'obstrucció de l'artèria és total. Sols si és l'artèria humeral. Cert.
Que és la diabetis? Quan el pàncrees segrega massa insulina. Quan el fetge no funciona correctament. Quan el pàncrees no segrega suficient insulina.
Els nens poden patir convulsions a partir d'una temperatura: 40º 37,5º 38,5º.
En la fase tònica de les convulsions, què hem de fer? Posar-li algun objecte a la boca per evitar que es faci mal. Evitar que es faci mal amb els objectes del voltant. No cal fer res, ja li passarà.
L'IAM Pot provocar una PCR (parada cardiorespiratòria) El dolor és d'una intensitat 10 sobre 10. Totes les respostes són correctes.
El dolor en el cas d'una angina: El dolor dura hores Desapareix quan s'atura l'exercici fisic que l'ha provocat. El dolor no desapareix amb el repòs.
Per tractar la febre en els nens la millor opció és: No abrigar-los i banyar-los amb aigua tèbia. Fer banys d'aigua glaçada. No cal fer res.
La hipoglucèmia sempre es produeix després de l'administració d'insulina: Si, i després hi ha ingesta alimentària. Si administrem poca insulina. Si, si no hi ha ingesta alimentària.
En l'accident vascular cerebral (AVC): És una patologia banal. Cap resposta és correcta. És molt important el temps d'assistència.
L'IAM i l'angina Són el mateix. L'angina és més greu que l'IAM Són dos casos d'obstrucció d'una artèria coronària.
Els signes i símptomes de l'AVC: Són simptomes molt lleus. Poden aparèixer de forma ràpida i lenta. Apareixen de forma ràpida.
Denunciar Test