option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php

EXAMEN PROCESSOS 2

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
EXAMEN PROCESSOS 2

Descripción:
Preguntes tipus test

Fecha de Creación: 2023/05/31

Categoría: Otros

Número Preguntas: 42

Valoración:(0)
COMPARTE EL TEST
Nuevo ComentarioNuevo Comentario
Comentarios
NO HAY REGISTROS
Temario:

Què són les competències clau?. Es defineixen com aprenentatges específics de cada etapa. Es defineixen com un conjunt de coneixements, capacitats i actituds. Es defineixen com a instruments d’avaluació. Cap de les anteriors és correcta.

Quantes competències clau comprèn el decret?. N’estableix 4. No n’estableix un nombre determinat. N’estableix 8: 4 competències clau i 4 competències clau transversals. N’estableix 2 d’essencials.

Quines són les 4 competències transversals?. Competència ciutadana, competència economitzadora, competència personal, social i d'aprendre a aprendre, i competència digital. Competència ciutadana, competència emprenedora, competència personal, cultural i d'aprendre a aprendre, i competència digital. Competència ciutadana, competència emprenedora, competència personal, social i d'aprendre a aprendre, i competència digital. Competència educadora competència emprenedora, competència personal, cultural i d'aprendre a aprendre, i competència digital.

Quins són els referents d’avaluació en les situacions d'aprenentatge?. Els criteris d’avaluació i els objectius. Únicament els criteris d’avaluació. Els criteris d’avaluació i els sabers. Els criteris d’avaluació, els objectius i els sabers.

Quin d’aquests verbs no es pot fer ús a l’hora de redactar un objectiu?. Aprendre. Treballar. Aconseguir. Cap d’aquests es pot utilitzar a l’hora de redactar un objectiu.

Quina de les competències transversals fa referència a la capacitat d’adaptació a nous contextos?. Competència ciutadana. Competència emprenedora. Competència digital. Competència personal, social i d’aprendre a aprendre.

Quines dimensions integren els objectius?. Els objectius no integra cap dimensió. No procedimental, habilitats físiques. Global, conceptual i no actitudinal. Conceptual, procedimental o d’habilitats i actitudinal.

Quin dels següents blocs s’inclou en els sabers?. Educació en arts escèniques i performatives. Educació emocional. Educació especial. Educació en la diversitat.

Què implica la competència ciutadana?. El desenvolupament de la consciència cívica. Tenir una consciència global i de sostenibilitat. Tractament globalitzat de problemes complexos. Totes són correctes.

Quins són els dos tipus de pensaments essencials per abordar la competència emprenedora?. Pensament deductiu i analític. Pensament crític i creatiu. Pensament sintètic i analític. Pensament deductiu i crític.

Quines característiques han de tenir els objectius d'aprenentatge?. Clars, realistes i pertinents. Clars, realistes i bidireccionals. Clars, mesurables i funcionals. Pertinents, flexibles i funcionals.

Els indicadors operatius constitueixen un marc referencial a partir del qual es concreten…. Competències clau. Objectius. Competències específiques. Àrees d’aprenentatge.

Quantes competències clau hi ha?. 1. 6. 8. 10.

Quina NO és una competència clau?. Competència en comunicació lingüística. Competència digital. Competència emprenedora. Competència social.

Quin paper té l’alumne en la metodologia competencial?. L’alumne està subordinat al mestre/a. L’alumne no té cap paper significatiu. L’alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge. L’alumne és qui elaborar les seves pròpies activitats.

Quines són les característiques dels aprenentatges competencials?. Significatius i permanents. Transferibles. Productius i funcionals. Totes les respostes anteriors són correctes.

Quina és la seqüència didàctica que han de seguir les activitats? . Activitats inicials, de desenvolupament, d’esquema, i finals. Activitats inicials, activitats de desenvolupament, activitats d’estructuració i activitats d’aplicació. Activitats d’inici, activitats teòriques, activitats d’esquema i activitats finals. Activitats d’inici, activitats de desenvolupament, activitats d'esquema i activitats de síntesi.

Com han de ser els aprenentatges?. Globals, significatius i vinculats a la vida quotidiana. Disciplinaris, estructurats en àrees i individuals. Arrelats al currículum, individuals i disciplinaris. Estructurats en assignatures, individuals i culturals.

Què és la metodologia productiva?. Es basa en l’experimentació i treball autònom per a produir aprenentatge significatiu. Es basa en la reproducció de conceptes sense treball autònom ni experimentació. Es basa en el treball no autònom, però amb experimentació. Es basa en la reproducció de conceptes per part dels infants després d’escoltar el que diu el mestre o llegir el llibre de text.

Què és la metodologia activa?. Aprenentatge basat en situacions on l’infant és el centre del seu propi aprenentatge. Aprenentatge basat en situacions on el mestre/a és el protagonista i referent de l’aprenentatge de l’alumnat. Aprenentatge basat en unitats didàctiques on l’infant és el centre del seu propi aprenentatge. Aprenentatge basat en unitats didàctiques on el mestre/a és el protagonista i referent de l’aprenentatge de l’alumnat.

A quins principis han de respondre els diferents recursos i materials didàctics que s’utilitzin en els centres educatius?. Principi d’equitat, inclusió i cohesió social. Principi de col·laboració i responsabilitat. Principi d’inclusió i cohesió social i de col·laboració. Principi d’equitat i responsabilitat.

Per a què serveix la programació d’activitats?. La programació d’activitats només serveix perquè el mestre estigui organitzat. La programació d’activitats serveix per poder avaluar si els alumnes estan tenint un bon aprenentatge. La programació d’activitats serveix per tenir en compte si s’estan assolint les competències. La programació d’activitats ens ajuda a promoure un aprenentatge amb sentit i variable pels alumnes.

Quantes hores setmanals poden dedicar en la gestió autònoma a l’educació primària?. 4 hores. 4 hores i mitja. 5 hores. 5 hores i mitja.

Quines són les etapes del cicle d’aprenentatge?. Exploració d’idees prèvies, introducció de nous conceptes o procediments, estructuració dels coneixements i aplicació dels coneixements. La resposta a i d són correctes. Exploració d’idees prèvies, repàs de conceptes passats, estructuració i aplicació dels coneixements. Introducció de nous conceptes o procediments, testos de comprovació i estructuració dels coneixements.

Amb quants elements ha de comptar una unitat didàctica?. Compta amb 8 elements essencials. S’hauria de tenir en compte 13 elements tot i que, hi poden haver altres elements com la documentació del procés. Amb 4 elements, els quals són: el títol, objectius d’aprenentatge, criteris d’avaluació i mesures i suports addicionals o intensius. No hi ha determinat un nombre d’elements en una unitat didàctica.

Què són els suports educatius?. Són els recursos personals, materials i tecnològics que utilitzen les escoles per aconseguir que les mesures planificades siguin efectives i funcionals. Són els recursos intangibles que utilitzen els centres per tal que els infants puguin prendre consciència dels conceptes apresos. Són els recursos generals que s’utilitzen de manera col·lectiva durant l’hora lectiva. La resposta b i c són correctes.

Quin és l’objectiu del DUA (Disseny Universal per a l’Aprenentatge)?. Ser una solució per tothom. Dissenyar activitats i tasques per a la realitat de cada aula. Dissenyar activitats i tasques per a la realitat de cada docent. Millorar la convivència entre tots els agents educatius que formen el centre.

Quines són les característiques dels aprenentatges competencials?. Transferibles, significatius i permanents, productius i funcionals. Productius, funcionals, significatius i avaluatius. Transferibles, permanents, significatius i avaluatius. Únicament han de ser transferibles i productius.

Què recull l’expedient acadèmic?. Recull les dades d’identificació del centre, les de l’alumna o alumne i la del seu procés d’avaluació. Recull les dades d’identificació de l’equip directiu, les de l’alumna o alumne i les de la família. Recull únicament les dades d’identificació del centre i de l’alumnat. Recull les dades d’identificació de l’alumna o alumne i la del seu procés d’avaluació.

Què és l’historial acadèmic?. És el document oficial d'avaluació, amb vistiplau del director o directora, que reflecteix els resultats de l'avaluació de l'alumne o alumna al llarg de cada trimestre, i té valor acreditatiu dels estudis cursats. És el document oficial d'avaluació, amb vistiplau de tot l'equip directiu, que reflecteix els resultats de l'avaluació i les decisions relatives al progrés acadèmic de l'alumne o alumna al llarg de. Tot i que no té valor acreditatiu dels estudis cursats. És el document oficial d'avaluació, amb vistiplau del director o directora, que reflecteix els resultats de l'avaluació i les decisions relatives al progrés acadèmic de l'alumne o alumna al llarg de l'etapa, i té valor acreditatiu dels estudis cursats. És el document d'avaluació que reflecteix els resultats de l'avaluació i les decisions relatives al progrés estudiantil de l'alumne o alumna al llarg de cada curs, i té valor acreditatiu dels estudis cursats.

Com ha de ser l’avaluació?. Intermitent i desorganitzada. Cada centre marca els seus límits i les seves normes. Segmentada i irregular. Continuada i irregular.

Quines característiques té l’avaluació?. És global, contínua i formativa. És superficial, discontínua i educativa. És global, discontínua i educativa. Cap de les respostes anteriors és correcta.

Què és l’expedient acadèmic?. És un document que té la funció d’explicar els objectius d’una matèria. És el document oficial d’avaluació que té la funció d’acumular els resultats de l’avaluació de l’alumne o alumna i altra informació rellevant. És un document firmat pels representants de l’infant. És un document que té la funció d’explicar les competències.

Qui participa en les sessions d’avaluació del centre?. Tutor/a del grup, director/a de l’escola i tot l’equip docent. Tutor/a del grup, delegat o delegada del grup i els docents que fan classe al grup. Tutor/a del grup, l’equip docent i un membre de l’equip directiu. L’equip directiu del centre, les famílies i els docents que fan classe al grup.

Qui visa amb la seva signatura tots els documents oficials d’avaluació?. El cap d’estudis. El director o directora. El secretari o secretaria. El claustre.

Qui elabora les proves i estableix els criteris d’aplicació, de concreció i d’anàlisi de resultats?. El consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu. El professorat. L’equip directiu del centre. L’equip directiu i l’equip docent.

L’assoliment de les competències clau quan s’avaluen?. Al final de cada curs. Al final de cada trimestre. S’ha de fer en 2 cursos (el centre pot escollir en quins). Al final de 2n, 4t i 6è.

Quan és obligatori presentar les actes d’avaluació?. És obligatori presentar-les a final de curs. És obligatori presentar-les a final de cada trimestre. És obligatori presentar-les a final de cada etapa educativa. És obligatori presentar-les durant el curs.

Què comporta l’avaluació?. La regulació dels aprenentatges per part de l’alumnat i els docents. Una revisió continuada per part dels familiars. La comprovació del que s’ha après. Les respostes A i C són correctes.

Com es realitza l’avaluació?. Participant tots els docents que intervenen en un grup i compartint informació per prendre decisions i atendre les necessitats educatives de tot l’alumnat. Valorant els avenços personals de l’alumnat tenint en compte el seu punt de partida. Comunicant els resultats de manera qualitativa, oferint bastides i orientacions concretes i útils. Totes són correctes.

Com ha de ser l’avaluació?. Global, activa i formadora. Global, pasiva i formativa. Global, contínua i formativa. Global, formadora i formativa.

A disposició de qui ha d’estar la custòdia i arxivament dels expedients acadèmics?. De la Inspecció Educativa. De l’equip directiu del centre. De la Generalitat. De l’equip docent i directiu del centre.

Denunciar Test