Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEINFRACCIONS I SANCIONS LO 4/2015

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
INFRACCIONS I SANCIONS LO 4/2015

Descripción:
Test de preguntes de la llei orgànica 4/2015 protecció de seguretat ciutadana

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
20/01/2024

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 50
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Les reunions o manifestacions no comunicades o prohibides en infraestructures o instal·lacions en què es presten serveis bàsics per a la comunitat, quan, s'hagi generat un risc per a la vida o la integritat física de les persones. Lleu Greu Molt Greu.
La fabricació, reparació, emmagatzematge, circulació, comerç, transport, d'armes reglamentàries, explosius catalogats, cartutxeria o articles pirotècnics incomplint la normativa d'aplicació, sempre que aquestes actuacions es causin perjudicis molt greus. Lleu Greu Molt Greu.
La celebració d’espectacles públics o activitats recreatives trencant la prohibició o suspensió ordenada per l’autoritat corresponent per raons de seguretat pública. Lleu Greu Molt Greu.
La projecció de feixos de llum, mitjançant qualsevol tipus de dispositiu, sobre els pilots o conductors de mitjans de transport que els puguin enlluernar o que en puguin distreure l’atenció i provocar accidents. Lleu Greu Molt Greu.
Infraccions que prescriuen als 6 mesos... Lleus Greus Molt Greus.
Infraccions que prescriuen a 1 any... Lleus Greus Molt Greus.
Infraccions que prescriuen als 2 anys... Lleus Greus Molt Greus.
Sancions que prescriuen a 1 any... Lleus Greus Molt Greus.
Sancions que prescriuen als 2 any... Lleus Greus Molt Greus.
Sancions que prescriuen als 3 anys... Lleus Greus Molt Greus.
La pertorbació de la seguretat ciutadana en actes públics, espectacles esportius o culturals, solemnitats i oficis religiosos o altres reunions Lleu Greu Molt Greu.
La pertorbació greu de la seguretat ciutadana que es produeixi de reunions o manifestacions davant el Congrés dels Diputats, el Senat i assemblees legislatives de les comunitats autònomes, quan no constitueixi infracció penal Lleu Greu Molt Greu.
Causar desordres a les vies, espais o establiments públics, o obstaculitzar la via pública amb mobiliari urbà, vehicles, contenidors, pneumàtics o altres objectes, quan en tots dos casos s’ocasioni una alteració greu de la seguretat ciutadana Lleu Greu Molt Greu.
Els actes d’obstrucció que pretenguin impedir a qualsevol autoritat, empleat públic o corporació oficial l’exercici legítim de les seves funcions. Lleu Greu Molt Greu.
Les accions i omissions que impedeixin o obstaculitzin el funcionament dels serveis d’emergència. Lleu Greu Molt Greu.
La desobediència o la resistència a l’autoritat o als seus agents en l’exercici de les seves funcions, així com la negativa a identificar-se a o l’al·legació de dades falses o inexactes en els processos d’identificació. Lleu Greu Molt Greu.
La negativa a la dissolució de reunions i manifestacions en llocs de trànsit públic ordenada per l’autoritat competent quan concorrin els supòsits de l’article 5 de la Llei orgànica 9/1983, de 15 de juliol. Lleu Greu Molt Greu.
La pertorbació del desenvolupament d’una reunió o manifestació lícita, quan no constitueixi infracció penal. Lleu Greu Molt Greu.
La intrusió en infraestructures o instal·lacions en què es presten serveis bàsics per a la comunitat, quan s’hagi produït una interferència greu en el seu funcionament. Lleu Greu Molt Greu.
Dur, exhibir o utilitzar armes prohibides, així com dur, exhibir o utilitzar armes de manera negligent, temerària o intimidatòria, o fora dels llocs habilitats per utilitzarles. Lleu Greu Molt Greu.
La sol·licitud o l’acceptació de serveis sexuals retribuïts en zones de trànsit públic en les proximitats de llocs destinats a l’ús per part de menors, o quan aquestes conductes puguin generar un risc per a la seguretat viària. Lleu Greu Molt Greu.
La fabricació, emmagatzematge, comerç, distribució, etc, o utilització d’armes reglamentàries, explosius, o articles pirotècnics incomplint la normativa, no disposant de la documentació o autorització requerides o excedint els límits autoritzats Lleu Greu Molt Greu.
La negativa d’accés o l’obstrucció deliberada de les inspeccions o els controls reglamentaris, establerts d’acord amb el que disposa aquesta Llei. Lleu Greu Molt Greu.
L’ús públic i indegut d’uniformes, insígnies o condecoracions oficials, o rèpliques d’aquests, així com d’altres elements que puguin generar engany. Lleu Greu Molt Greu.
La falta de col·laboració amb les forces i cossos de seguretat per investigar delictes o prevenir accions que puguin posar en risc la seguretat ciutadana. Lleu Greu Molt Greu.
El consum o la tinença il·lícits de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques, així com l’abandonament dels instruments. Lleu Greu Molt Greu.
El trasllat de persones, amb qualsevol mena de vehicle, per tal de facilitar-los l’accés a drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques. Lleu Greu Molt Greu.
L’execució d’actes de plantació i cultiu il·lícits de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques en llocs visibles al públic. Lleu Greu Molt Greu.
La tolerància del consum il·legal o el tràfic de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques en locals o establiments públics. Lleu Greu Molt Greu.
La manca dels registres que preveu aquesta Llei per a les activitats amb transcendència per a la seguretat ciutadana, o l’omissió de comunicacions obligatòries. Lleu Greu Molt Greu.
L’al·legació de dades o circumstàncies falses per obtenir les documentacions que preveu aquesta Llei Lleu Greu Molt Greu.
L’incompliment de les restriccions a la navegació imposades per reglament a les embarcacions d’alta velocitat i aeronaus lleugeres. Lleu Greu Molt Greu.
L’ús no autoritzat d’imatges o dades personals o professionals d’autoritats o membres de les forces i cossos de seguretat Lleu Greu Molt Greu.
La celebració de reunions en llocs de trànsit públic o de manifestacions incomplint el que preceptuen els articles 4.2, 8, 9, 10 i 11 de la Llei orgànica 9/1983, Lleu Greu Molt Greu.
L’exhibició d’objectes perillosos per a la vida i la integritat física de les persones amb ànim intimidatori, sempre que no constitueixi delicte o infracció greu. Lleu Greu Molt Greu.
L’incompliment de les restriccions de circulació de vianants o itinerari en ocasió d’un acte públic, una reunió o una manifestació, quan provoquin alteracions menors. Lleu Greu Molt Greu.
Les faltes de respecte i consideració dirigides a un membre de les forces i cossos de seguretat Lleu Greu Molt Greu.
La realització o incitació a la realització d’actes que atemptin contra la llibertat i la indemnitat sexual, o l’execució d’actes d’exhibició obscena. Lleu Greu Molt Greu.
La projecció de feixos de llum, sobre membres de les forces i cossos de seguretat per impedir o dificultar l’exercici de les seves funcions. Lleu Greu Molt Greu.
L’ocupació de qualsevol immoble, habitatge o edifici aliens, o la permanència en aquests, en tots dos casos contra la voluntat del propietari. S’entén inclosa en aquest supòsit l’ocupació de la via pública per a la venda ambulant no autoritzada. Lleu Greu Molt Greu.
L’omissió o la insuficiència de mesures per garantir la conservació de la documentació d’armes i explosius, així com la falta de denúncia de la pèrdua o sostracció d’aquesta documentació. Lleu Greu Molt Greu.
Les irregularitats en emplenar els registres que preveu aquesta Llei amb transcendència per a la seguretat ciutadana, incloses l’al·legació de dades o circumstàncies falses o l’omissió de comunicacions obligatòries Lleu Greu Molt Greu.
L’incompliment de l’obligació d’obtenir la documentació personal exigida legalment, així com l’omissió negligent de la denúncia de la sostracció o pèrdua d’aquesta documentació. Lleu Greu Molt Greu.
La negligència en la custòdia i conservació de la documentació, considerada com a tal la tercera pèrdua o extraviament, i les posteriors, en el termini d’un any Lleu Greu Molt Greu.
La negativa a lliurar la documentació personal exigida legalment quan se n’hagi acordat la retirada o retenció. Lleu Greu Molt Greu.
Els danys o el deslluïment de béns mobles o immobles d’ús o servei públic, així com de béns mobles o immobles privats en la via pública. Lleu Greu Molt Greu.
L’escalada d’edificis o monuments sense autorització quan hi hagi un risc cert que s’ocasionin danys a les persones o als béns. Lleu Greu Molt Greu.
La remoció de tanques, cintes o altres elements fixos o mòbils col·locats per delimitar perímetres de seguretat, quan no constitueixi infracció greu. Lleu Greu Molt Greu.
Deixar solts o en condicions de causar danys animals ferotges o perjudicials, així com abandonar animals domèstics en condicions en què en pugui perillar la vida. Lleu Greu Molt Greu.
El consum de begudes alcohòliques en llocs, vies, establiments o transports públics quan pertorbi greument la tranquil·litat ciutadana. Lleu Greu Molt Greu.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso