Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESELlei 10/1994

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Llei 10/1994

Descripción:
Infraccions disciplinàries

Autor:
G@ndo
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
28/05/2023

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 68
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
L'incompliment del deure de fidelitat a la Constitució o a l'Estatut en l'exercici de les funcions. Molt Greu Greu Lleu.
Tota actuació que signifiqui discriminació per raó de raça, sexe, religió, llengua, opinió, lloc de naixement o veïnatge o qualsevol altra condició o circumstància personal o social. Molt Greu Greu Lleu.
L'assetjament per raó d'origen racial o ètnic, religió o conviccions, discapacitat, edat i l'assetjament moral, sexual i per raó de sexe, orientació sexual o identitat de gènere. Molt Greu Greu Lleu.
L'obstaculització de l'exercici de les llibertats públiques i dels drets sindicals. Molt Greu Greu Lleu.
La inflicció de tortures o maltractaments, la instigació a cometre aquests actes o el fet de col·laborar-hi o tolerar-los, i també qualsevol actuació abusiva, arbitrària o discriminatòria que impliqui violència física o moral. Molt Greu Greu Lleu.
Haver estat condemnat per qualsevol conducta o actuació constitutives de delicte dolós amb pena privativa de llibertat o per qualsevol infracció penal de furt o estafa. Molt Greu Greu Lleu.
Qualsevol acte de prevaricació o suborn i el fet de no evitar-lo o denunciar-lo. Molt Greu Greu Lleu.
L'abandonament del servei. Molt Greu Greu Lleu.
La insubordinació individual o col·lectiva envers les autoritats o els comandaments de qui es depèn, amb motiu de la desobediència a les instruccions legítimes donades per aquests. Molt Greu Greu Lleu.
La denegació d'auxili i la manca d'intervenció urgent en qualsevol fet en què l'actuació sigui obligada o convenient. Molt Greu Greu Lleu.
La pèrdua de les armes o el fet que siguin sostretes per negligència inexcusable. Molt Greu Greu Lleu.
El mal ús de l'arma reglamentària o dels distintius del càrrec sense cap causa que ho justifiqui. Molt Greu Greu Lleu.
La participació en vagues, en accions substitutives d'aquestes o en actuacions concertades amb la finalitat d'alterar el funcionament normal dels serveis. Molt Greu Greu Lleu.
La publicació o la utilització indeguda de secrets declarats oficials per llei o qualificats com a tals, i la violació del secret professional. Molt Greu Greu Lleu.
La manca de rendiment manifesta, reiterada i no justificada, i també l'apatia, la desídia o el desinterès en el compliment dels deures, si constitueixen conducta continuada o ocasionen un perjudici greu a la ciutadania o a l'eficàcia dels serveis. Molt Greu Greu Lleu.
L'incompliment de les normes sobre incompatibilitats, si dona lloc a una situació d'incompatibilitat. Molt Greu Greu Lleu.
El fet de causar, per negligència o per mala fe, danys molt greus en el patrimoni i els béns de la Generalitat o d'altres administracions públiques. Molt Greu Greu Lleu.
L'ocultació o l'alteració d'una prova amb la finalitat de perjudicar o d'ajudar l'encausat. Molt Greu Greu Lleu.
La falsificació, la sostracció, la simulació o la destrucció de documents del servei sota custòdia pròpia o de qualsevol altre funcionari. Molt Greu Greu Lleu.
Trobar-se en situació d'embriaguesa o bé consumir drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicòtropes durant el servei o habitualment, i negar-se a sotmetre's a les proves tècniques pertinents. S'entén que existeix habitualitat quan han estat acreditats tres episodis, o més, d'embriaguesa o de consum de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicòtropes en el termini d'un any, o quan ho acreditin informes analítics resultants de les proves tècniques dutes a terme. Molt Greu Greu Lleu.
La conculcació dels drets dels detinguts o els presos custodiats i el fet de subministrar-los drogues tòxiques, estupefaents, substàncies psicòtropes o begudes alcohòliques. Molt Greu Greu Lleu.
La reincidència en la comissió de tres faltes greus. Molt Greu Greu Lleu.
La manca de col·laboració manifesta amb membres dels altres cossos de policia, en els casos en què s'hagi de prestar, de conformitat amb la legislació vigent. Molt Greu Greu Lleu.
Qualsevol altra conducta tipificada com a molt greu en la legislació general de la funció pública de la Generalitat. Molt Greu Greu Lleu.
L'alteració o la manipulació d'imatges i de sons enregistrats, sempre que no constitueixin delicte. Molt Greu Greu Lleu.
La cessió, la transmissió o la revelació a terceres persones no autoritzades, per qualsevol mitjà i amb qualssevol ànim i finalitat, dels suports originals dels enregistraments o les seves còpies, de manera íntegra o parcial. Molt Greu Greu Lleu.
La reproducció d'imatges i de sons enregistrats amb finalitats diferents de les establertes per la Llei orgànica 4/1997. Molt Greu Greu Lleu.
La utilització d'imatges i de sons enregistrats o dels mitjans tècnics d'enregistrament afectes al servei per a finalitats diferents de les establertes per la Llei orgànica 4/1997. Molt Greu Greu Lleu.
La desobediència als superiors en l'exercici de les funcions i l'incompliment de les ordres rebudes. Molt Greu Greu Lleu.
Les faltes de respecte o consideració greus i manifestes envers els superiors, els companys, els subordinats o els ciutadans. Molt Greu Greu Lleu.
Els actes i les conductes que atemptin contra la dignitat dels funcionaris, contra la imatge del Cos i contra el prestigi i la consideració deguts a la Generalitat. Molt Greu Greu Lleu.
El fet de causar, per negligència o per mala fe, danys greus en el patrimoni i els béns de la Generalitat o d'altres administracions públiques. Molt Greu Greu Lleu.
El fet d'originar enfrontaments en el servei o en el lloc de treball i el fet de prendre-hi part. Molt Greu Greu Lleu.
L'incompliment de l'obligació de donar compte a la superioritat de qualsevol assumpte que hagi de conèixer. Molt Greu Greu Lleu.
L'incompliment del deure de reserva professional pel que fa als assumptes coneguts per raó de les funcions encomanades. Molt Greu Greu Lleu.
La intervenció en un procediment administratiu si hi ha establerts legalment motius d'abstenció. Molt Greu Greu Lleu.
L'actuació amb abús d'atribucions en perjudici dels ciutadans, si no constitueix una falta molt greu. Molt Greu Greu Lleu.
El consum de begudes alcohòliques estant de servei i el fet de negar-se a les comprovacions tècniques pertinents. Molt Greu Greu Lleu.
La pèrdua de les credencials i el fet de permetre'n la sostracció per negligència inexcusable. Molt Greu Greu Lleu.
La tercera falta d'assistència sense causa justificada en un període de sis mesos. Molt Greu Greu Lleu.
La reincidència en la comissió de tres faltes lleus. Molt Greu Greu Lleu.
La pèrdua de les armes o el fet que siguin sostretes per negligència simple. Molt Greu Greu Lleu.
L'ostentació de l'arma reglamentària, de les credencials del càrrec o de la condició d'agent de l'autoritat sense cap causa que ho justifiqui. Molt Greu Greu Lleu.
En general, l'incompliment per negligència greu dels deures i les obligacions derivats de la pròpia funció. Molt Greu Greu Lleu.
Haver estat condemnat per la comissió de qualsevol conducta o actuació constitutives de delicte dolós no tipificada disciplinàriament com a falta molt greu, o per la comissió de qualsevol infracció penal en l'exercici de les funcions professionals o quan afecti els principis bàsics d'actuació de l'article 11 d'aquesta Llei. Molt Greu Greu Lleu.
Haver estat sancionat administrativament per qualsevol de les conductes tipificades per l'article 25.1 de la Llei orgànica 1/1992, de 21 de febrer, sobre protecció de la seguretat ciutadana. Molt Greu Greu Lleu.
Les conductes que contravinguin a la Llei orgànica 4/1997, de 4 d'agost, per la qual es regula la utilització de videocàmeres per les forces i els cossos de seguretat en llocs públics, i que no estiguin ja tipificades com a infraccions molt greus. Molt Greu Greu Lleu.
L'exercici d'activitats compatibles amb l'exercici de les seves funcions sense haver obtingut l'autorització pertinent, i també l'incompliment de les limitacions imposades en l'autorització administrativa d'una compatibilitat, sempre que aquest incompliment no doni lloc a una situació d'incompatibilitat. Molt Greu Greu Lleu.
La incorrecció envers els superiors, els companys, els subordinats o els ciutadans. Molt Greu Greu Lleu.
El retard, la negligència i el descuit en el compliment de les funcions o de les ordres rebudes. Molt Greu Greu Lleu.
La descurança en la presentació personal. Molt Greu Greu Lleu.
La descurança en la conservació dels locals, del material i dels documents del servei, si no produeix perjudicis greus. Molt Greu Greu Lleu.
La sol·licitud o la consecució de permuta de destinació o de canvi de serveis amb afany de lucre o falsejant les condicions per a tramitar-la. Molt Greu Greu Lleu.
El fet de prescindir del conducte reglamentari en formular qualsevol sol·licitud o reclamació, excepte en cas d'urgència o d'impossibilitat física. Molt Greu Greu Lleu.
Les faltes repetides de puntualitat dins un mateix mes sense causa justificada. Molt Greu Greu Lleu.
Les faltes molt greus prescriuen als... 3 anys 2 anys 1 any.
Les faltes greus prescriuen als... 3 anys 2 anys 1 any.
Les faltes lleus prescriuen als... 2 anys 1 any 6 mesos.
Les sancions per faltes lleus prescriuen als... 2 anys 1 any 6 mesos.
Les sancions per faltes greus prescriuen als... 2 anys 1 any 3 anys.
Les sancions per faltes molt greus prescriuen als... 2 anys 1 any 3 anys.
Per la comissió de faltes molt greus es pot imposar... suspensió de funcions per més d'1 any i menys de 6 anys suspensió per més de 15 dies i menys d'1 any immobilització en l'escalafó.
Per la comissió de faltes molt greus es pot imposar... separació de servei suspensió per més de 15 dies i menys d'1 any immobilització en l'escalafó.
Per la comissió de faltes greus es pot imposar... suspensió per més d'1 anys i menys de 6 anys suspensió per més de 15 dies i menys d'1 any trasllat a un altre centre de treball, dins de la mateixa localitat, sense canvi de residència.
Per la comissió de faltes lleus es pot imposar... immobilització en l'escalafó no superior a 5 anys suspensió per més de 15 dies i menys d'1 any trasllat a un altre centre de treball, dins de la mateixa localitat, sense canvi de residència.
Per la comissió de faltes lleus es pot imposar... immobilització en l'escalafó no superior a 5 anys suspensió per més de 15 dies i menys d'1 any amonestació per escrit.
Per la comissió de faltes greus es pot imposar... trasllat a un altre lloc de treball, amb canvi de destinació, que pot comportar minoració de retribucions suspensió de funcions d'1 a 14 dies trasllat a un altre lloc de treball, dins de la mateixa localitat, sense canvi de residència.
La reincidència serà apreciable si en el termini de ..., es comet una infracció de la mateixa naturalesa declarada per resolució ferma 3 anys 2 anys 1 any.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso