option
Mi Daypo

Mecànica de vehicles I

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Mecànica de vehicles I

Descripción:
Altres convocatories

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
09/04/2021

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 15
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
L’ordre d’encesa és la successió d’encesa dels cilindres, un darrera un altre. L’ordre d’encesa habitual per motors de vehicles de quatre cilindres és: 1324 1234 1432 1342.
Les parts principals del motor alternatiu d’èmbols són: Èmbol, biela, cigonyal Vàlvula, guia, seient Carter, filtre d’oli, oli Cigonyal, volant d’impulsió, coixinets del cigonyal.
Per motor diesel s’enten... Embols alternatius amb barreja de gas interior heterogènia i autoencesa Embols alternatius amb barreja de gas exterior heterogènia i autoencesa Embols alternatius amb barreja de gas exterior i autoencesa Embols alternatius amb barreja de gas exterior i no autoencesa.
S’enten per motor de benzina... El de pistons amb barreja homogènia interior o exterior i encesa externa El de pistons amb barreja heterogenia El de pistons amb barreja heterogenia interior i autoencesa El de pistons amb barreja de gas interior homogenia i autoencesa.
El conjunt de mecanismes que transmeten el moviment rotatiu del motor a través de les rodes amb diferents desenvolupaments i repartiments de forces als eixos s’anomena... Bomba Motor Cadena cinemàtica Diferencial.
En un motor d’explosió, quina és la missió del termostat en el sistema de refrigeració? Tancar el pas del líquid refrigerant cap al radiador mentre el motor està fred Engegar i parar el ventilador que impulsa l’aire cap al radiador del sistema de refrigeració amb la finalitat de mantenir la temperatura del motor Distribuir el líquid refrigerant cap als diferents passos del bloc motor Donar pas al líquid refrigerant cap al radiador de calefacció del vehicle quan és necessari.
En el cicle complet d’un motor de quatre temps, quantes voltes dóna el cigonyal? 1 volta 2 voltes 4 volts Mitja volta.
En un motor d’explosió la distància que hi ha entre el punt mort superior i el inferior s’anomena Carrera Distancia volumetrica Cambra d’explosió Pas de stromber.
On es troba situat el col.lector d’admissió d’un motor diesel Entre la vàlvula d’admisió i els cilindres En la sortida del servofrè En el càrter entre el filtre de l’aire i la vàlvula d’admisió.
La pesa que uneix el pistó amb l’arbre motor és: La corretja de transmissió El buló La biela Les vàlvules .
Quin d’aquests elements del motor es fix Volant d’inèrcia Cap es fix Tapa de balancins Cigonyal.
Un alternador elèctric es un aparell que: Transforma l’energia mecànica en energia elèctrica, gràcies a la inducció electromagnètica Transforma l’energia elèctrica en energia mecànica, gràcies a la inducció electromagnètica Transforma el corrent altern en corrent continu Transforma el corrent continu en corrent altern .
En un motor d’explosió, quina és la funció de l’arbre de lleves Regular el pas del combustible a diferents cilindres És el dispositiu motriu de la bomba d’injecció Obrir i tancar les valvules dels diferents cilindres Convertir en moviment rectilini dels pistons en moviment circular del cigonyal.
En un motor de quatre temps, quina és la relació de revolucions per minut entre cigonyal i l’arbre de lleves? 1 a 4 1 a 3 1 a 2 1 a 1 .
L’emplenat dels cilindre en un motor de benzina de quatre temps es realitza: Només amb aire Només amb una barreja d’aire i benzina. Només carburadors, injecció ja no. Només amb benzina. Només amb una barreja de benzina i oli. .
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor