para mi bb

INFORMACIÓN
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
para mi bb

Descripción:
psicologia

Autor:
Tu niña
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
17/02/2020

Categoría:
Otros
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
REALIZAR TEST
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Quina fase pertany a establement de contacte psicològic amb la víctima? Fase seguiment Fase ajuda Fase aproximació.
Quina fase pertany a la detecció de necessitats i avaluació de possibles solucions? Fase ajuda Fase aproximació Fase escolta.
En quant a l'establiment de contacte psicològic amb la víctima hem de: Senyala la INCORRECTA Utilitzar to de veu guau Facilitar expresó fets i sentiments Mantenir contacte físic no tenint en compte la procedència cultural.
Identificar-se i utilizar to de veu suau pertany a la fase: Aproximació Ajuda Escolta.
Reduir l'atordiment emocional pertany a la fase: Ajuda Aproximació Seguiment.
Resoldre les problemes de la victima pertany a la fase Ajuda Escolta Aproximació.
Detectem les necessitats i avaluem possibles solucions per: Alleugerir problema i prevenir la seva cronificació Establir métopes terapèutics breus i senzills.
L'anàlisi de les necessitats de la víctima formen part de la fase: Ajuda Escolta Aproximació.
En quant als mètodes terapèutics (senyala la INCORRECTA) La respiració és un bon mètode de relaxació complex Els silencis ajuden amb l'escolta utilitzant pauses extenses en la conversa És important reestructurar la realitat de l'afectat.
La utilització de la respiració està en la fase: Seguiment Escolta Ajuda.
Facilitar la informació a la victima sobre els centres de recolzament per si ho necessita anteriorment a la crisi és: Correcte Incorrecte.
En quant als infants afectats: S'han d'utilitzar frases curtes i complexes Cal parlar-li amb to suau estant de peu Cal facilitar-los l'expressió a través del joc.
Si el nen té familiars afectats hem de: Acompanyar-lo en el plor, reprimint-lo Comprendre les regressions Evitar patiment infant esquivant la realitat.
El dol és el conjunct d'emocions, pensaments i conductes associades que es produeixen per la pèrdua d'un ésser estimat Cert Fals.
Quina no pertany a la fase del dol: Fase de recuperació Fase de relaxació Fase d'ajuda.
La fase de ressentiment: La persona accepta el fet des del punt de vista intel·lectual La persona recorda les experiències viscudes abans de la mort La persona analitza el seu comportament amb la persona que ha mort i fa un anàlisi de l’actuació .
Quant dura la fase de recuperació? Dels 3 mesos fins als 12 o 15 Dels 3 mesos fins als 11 o 15 mesos Dels 3 mesos fins als 13 o 15 mesos.
La falta de memoria és un símptoma: Físic Psicològic.
Quan és consideratie dol patològic? (incorrecta) Quan hi ha reactions desajustades Quan és menys de 12 a 15 mesos Quan pensem que la persona morta viu.
Els problemes econòmics no afavoreixen el dol complicat Cert Fals.
La intenció o desig de fer-se mal a través de conductes autolítiques o autolesives és: Intenció suïcidi Intenció parasuicida.
Les característiques del suïcidi: Letalitat amb l'objectiu de fer-se mal La persona no es treu la vida de forma voluntaria Intencionalitat de treure's la vida.
Si una persona ens regala les seves possesions més estimades és indici de suïcidi? Sí No.
Davant d'un suïcida... Ens aproparem a ell i començarem a parlar-li No intentar convèncer rapidament a la persona Evitarem interrupcions i adoptar actitud distant.
Denunciar test Condiciones de uso
CREAR TEST
Usamos cookies para personalizar su experiencia. Si sigue navegando estará aceptando su uso. Más información.