Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEPL LA JONQUERA CULTURAL 15/09/2021

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
PL LA JONQUERA CULTURAL 15/09/2021

Descripción:
Test cultural i coneixements específics del Concurs-oposició per 1 plaça PL

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
22/01/2024

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 30
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Quina política va ser coneguda amb el sobrenom de la Dama de Ferro? Margaret Thatcher Angela Merkel Theresa May Clara Campoamor.
Què és el fracking? Una tècnica de desforestació controlada, respectant la biodiversitat del medi ambient Una tècnica d'extracció d’aigua del subsòl Una tècnica d’extracció de gas i petroli a partir de la injecció de sorra, aigua i productes químics al subsòl Una modalitat esportiva consistent a fer lliscar una peça llançada i acompanyar-la actuant sobre la superfície de gel amb un raspall per facilitar-ne l’avanç.
Quin es el punt més alt dels Pirineus a Catalunya? Aneto Puigmal Pica d'Estats Turó de l'Home.
Quina es l'escala utilitzada internacionalment per quantificar l'energia alliberada per un terratrèmol? Escala de Celsius Escala de Fahrenheit Escala de Kelvin Escala de Richter.
Qui va formular la llei de la gravitació universal en el segle XVII? Isaac Newton Albert Einstein Isaac Peral Rosalind Franklin.
A la taula periòdica dels elements quin símbol químic correspon al ferro? H F Hi Fe.
El dia 11 de setembre de quin any es van produir els atemptats de les Torres Bessones de Nova York, coneguts com a 11S? 2000 2001 2002 2011.
En arquitectura gòtica com es diu la part sobresortint que serveix per evacuar l'aigua de pluja d'una teulada amb forma intencionalment grotesca que representa homes, animals, monstres o dimonis? Gàrgola Arcbotant Cimborri Pinacle.
Quin film va guanyar el premi Oscar 2020 a la millor pel·lícula? The Irishman (L'Irlandès) Parásitos Green Book Once Upon a Time in Hollywood (Hi havia una vegada a Hollywood).
Quin o quina activista ha estat proclamat/ada persona de l'any 2019 per la revista TIME? Tawakkul Karman (activista pels drets de les dones al món àrab) Òscar Camps (activista pels drets dels refugiats al Mediterrani) Greta Thunberg (activista pel medi ambient) Chelsea Manning (activista pels drets de les persones transsexuals).
Qui és Aida Domènech, més coneguda amb el sobrenom de Dulceida? És una ballarina i coreògrafa, creu de Sant Jordi 2019 És una escriptora, premiada amb el ciutat de Barcelona 2019 per la seva obra Serem Atlàntida És una jove actriu barcelonina, que va treballar a la sèrie Merlí i va ser guardonada amb el premi Goya 2017 com a actriu revelació Es una influent youtuber de moda.
Quin jugador de l’NBA va morir en un accident aeri a Califòrnia el 26 de gener del 2020? Kobe Bryant Magic Johnson Shaquille O'Neal LeBron James.
De quina empresa és fundador l'empresari nord americà Jeff Bezos? Amazon Facebook Google Oracle Corporation.
Quina disciplina esportiva practica la nord americana Simone Biles? Gimnàstica artística Natació sincronitzada Futbol Atletisme.
Quin és el tribunal europeu de drets humans que vetlla per la garantia dels drets humans i llibertats a tot Europa? Tribunal de Nuremberg Tribunal de l’Haia Tribunal d'Estrasburg Tribunal de Schleswig-Holstein.
L’autor de la novel·la “Els Pilars de la terra” és: Gabriel García Márquez J.K. Rowling Ken Follet Isabel Allende.
Qui és Amancio Ortega El president d’Inditex El president de Galicia Un jutge del Tribunal Suprem El Ministre d’Economia.
A quin museu està exposada la “Mona Lisa” de Da Vinci? El prado British Museum Vaticà Louvre.
Què és el brexit? El moviment independentista escocès El moviment independentista d’Irlanda del Nord La sortida del Regne Unit de la Unió Europea La sortida de Bèlgica de la Unió Europea.
Quina va ser la primera dona presidenta dels Estats Units? No hi ha hagut cap dona presidenta als Estats Units Hillary Clinton Nancy Reagan Jacqueline Kennedy.
Qui va pintar el Guernica? Dalí Picasso Miró Goya.
Qui és l’actual Papa de Roma? Joan Pau II Francesc I Benet XVI Benet XV.
La tramuntana és vent.. Del nord De l’est Del sud De l’oest.
De quin país és el diari “The Times” França Estats Units Regne Unit Irlanda.
A quin país pertany l’illa mediterrània de Malta? Itàlia França Espanya És un país independent.
Com s’anomena el meridià 0? Equador Tròpic de Càncer Tròpic de Capricorn Greenwich.
Què volen dir les sigles CNI? Cos Nacional d’Intel·ligència Centre Nacional d’Intel·ligència Cos Nacional d’Investigació Centre Nacional d’Investigació.
Què va destruir la ciutat italiana de Pompeia? La tercera guerra Púnica Una inundació Un incendi L’erupció d’un volcà.
Quin dia es van produir els atemptats d’estat islàmic a la Rambla de Barcelona? 17 d’agost de 2017 30 d’agost de 2017 15 d’agost de 2017 4 d’agost de 2017.
Quin país va atacar la base naval Pearl Harbor? Alemanya Rússia Japó Regne Unit.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso