Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEPL EL PRAT DE LLOBREGAT CULTURAL 2023

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
PL EL PRAT DE LLOBREGAT CULTURAL 2023

Descripción:
TEST DE PREGUNTES CULTURALS

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
13/01/2024

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 44
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Quants costats té un heptàgon? 5 7 8 9.
El riu més llarg d’Europa és: L’Ebre El Nil El Rhin El Volga.
Quin any va tenir lloc la Batalla de l’Ebre? 1938 1939 1936 1931.
Bogotà és la capital de: Veneçuela Bolívia Equador Colòmbia.
Les paraules que s’escriuen igual però tenen més d’un significat son: Homònimes Polisèmiques Sinònimes Hipèrboles.
Què són les Pitiüses? Uns petits illots situats a l’Oceà Pacífic Muntanyes de poca alçada poblades per matolls Nom que reben les pedres petites que es formen als rius Nom que reben les illes d’Eivissa i Formentera i els seus illots.
Santiago Rusiñol es un pintor del: Noucentisme Romanticisme Modernisme Surrealisme.
Qui va inventar l’electricitat? Bell Fleming Edison Pasteur.
A quina constel·lació es troba l’estrella polar? Orió Pegasus Óssa menor Óssa major.
Quant mesura un hectòmetre? 10 m 100 m. 1000 m. 10000 m.
Quin personatge ha mort aquest any que va ser primer ministre i fundador del partit de centredreta Força Itàlia? Antonio Tajani Matteo Salvini Silvio Berlusconi Giorgia Meloni.
Quin tenista va guanyar el torneig de Roland Garrós el passat mes de juny de 2023? Roger Federer Daniil Medvedev Rafa Nadal Novak Djokovic.
De quin pais es la cantant que ha guanyat el festival d’Eurovisió aquest any 2023? Finlandia Suècia Croacia Irlanda.
Quina ha estat la pel·lícula guanyadora de l’oscar a la millor pel·lícula 2023? Babylon La ballena Res de nou a l’oest Tot a la vegada a tot arreu.
Qui són els creadors del talent show “Operación Triunfo” que han presentat una demanda contra Eufòria i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per plagi? Angel Llàcer i Manu Guix Paolo Vasile i Mario Guerra Josep Maria Mainat i Toni Cruz Carlos Jean i Alejo Stivel.
A quin espai de Barcelona es celebra el festival musical Cruïlla des de l’any 2008? Mar Bella Palau Sant Jordi Port Vell Parc del fòrum.
A on es va coronar el rei Carles III d´Anglaterra el passat 6 de maig de 2023? Castell de Windsor Abadía de Westminster Balmoral Buckingham Palace.
Com es diu el nou projecte de restaurant museu de Ferran Adrià a la Cala Montjoi? El Bulli Àbac Foundation El Bulli 1846 Tickets.
Quin/a és l’actual President/a de la Diputació de Barcelona? Jaume Collboni, alcalde de Barcelona. Rubén Viñuales, alcalde de Tarragona. Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi. Núria Marín, alcaldessa de Hospitalet de Llobregat.
El 15 de juliol de 2023, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA publicava un article titulat: “Catalunya es queda sense platges nudistes”. De les següents opcions quina és la verdadera: El Prat de Llobregat compta amb una platja nudista. El Prat de Llobregat mai ha tingut una platja nudista. El nudisme està prohibit a Espanya i tipificat al Codi Penal. El Prat de Llobregat no té platja.
Quina de les següents respostes és verdadera? L’Ajuntament del Prat de Llobregat no disposa de servei de bicicletes urbanes d’ús compartit El Prat comparteix el sistema BICING juntament amb l’Ajuntament de Barcelona. L’Ajuntament del Prat incentiva, amb subvencions, la compra de bicicletes particulars. El servei de bicicleta metropolitana compartida AMBici està implementat al Prat de Llobregat des de fa pocs mesos.
Respecte a la prostitució: L’Ajuntament del Prat té una política permissiva i està cercant iniciatives empresarials per a obrir nous establiments per a aquesta pràctica. L’Ajuntament del Prat vol tancar el Top Models per manca de llicència de prostíbul. Al Prat de Llobregat és una pràctica bastant habitual en els vorals de la C-31 o autovia de Castelldefels. Com que és legal, El Prat té diversos establiments a on s’exerceix.
Després de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023... Va ser nomenat com a alcalde del Prat de Llobregat el Sr. Juan Pedro Pérez Castro. El número de Regidors/es del Prat va passar de 25 a 29. El Ple municipal del Prat de Llobregat està format per Regidors i Regidores de 7 grups polítics diferents. El partit més votat al Prat de Llobregat va ser Ciutadans.
Qui és l’actual Presidenta del Parlament de Catalunya? Anna Erra. Laura Borràs. Carme Forcadell. Meritxell Batet.
Quina de les següents entitats, relacionades amb la protecció dels animals, té la seu al Prat de Llobregat, i recentment, una vegada recuperats, els ha alliberat? CRARC: Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya. Centre caní SIR CAN. CRAM: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins. CAACB: Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona.
A finals de maig de 2023, molts mitjans de comunicació es van fer ressò d’unes polèmiques declaracions al programa “Més324”, quan ......... va dir, entre d’altres opinions: “Ojalá al puto viejo de Trias le caiga un meteorito en la cabeza”. Juana Dolores, escriptora pratenca. Alfred García, cantant pratenc. Pablo Hasél, raper lleidatà. L’inspector cap de la Policia Local del Prat.
En la guerra entre Rússia i Ucraïna, està tenint molt ressò mediàtic una nova forma d’atacar a l’enemic utilitzant: Gossos amb motxilles “bomba” ensinistrats per fer incursions en les files enemigues i fer-los explotar. Fusels models CETME, recuperats de l’exercit espanyol. Disseminar Bactèries i virus a la població enemiga. Drons com a armes destructives.
Qui va rebre el Premi Cervantes a l’abril de 2023? Manuel Vilas, poeta aragonès. Luz Gabás, novel·lista aragonesa. Rafael Cadenas, poeta veneçolà. Rafael Alberti, poeta andalús.
A finals de maig de 2023, molts mitjans de comunicació, van publicar la sorprenent notícia que va passar al Prat de Llobregat: La detenció d’un agent de la KGB que estava planificant la venta d’armes de guerra a bandes criminals. Un home de 46 anys i 250 quilos de pes, va ser rescatat al seu pis, on vivia envoltat de brossa. Van ser necessari una excavadora per retirar la brossa i treure’l per un forat a la façana. Es van tenir que sacrificar més d’un miler de galls i gallines (alguns amb denominació “pota blava”) per detectar-se casos de grip aviar. Un avió aterra a l’aeroport Josep Tarradellas, després de que un passatger obrís la porta d’emergència en ple vol.
El Mar Rojo deu el seu nom a... Els vessaments incontrolats de les indústries químiques. A una alga flotant que quan mor tenyeix de vermell les aigües. Pel color vermell predominant a les banderes dels països que l’envolten. Per la composició mineral del sediments que arrosseguen els rius que desemboquen al mar.
Qui va escriure “La metamorfosi”? Sigmund Freud. Franz Kafka. Plató. Aristòtil.
Amb la cartografia s’estudia: Els mapes. Els territoris. Les muntanyes. Els rius.
Quin és l’oceà més gran? Antàrtic. Pacífic. Atlàntic. Índic.
El Mar Mort limita amb: Israel i Líban. Israel i Egipte. Turquia, Armènia i Síria. Israel, Cisjordània i Jordània.
Qui va pintar “L’últim sopar”? Picasso. Van Gogh. Leonardo da Vinci. Monet.
A quin neurotransmissor el coneixem com la “hormona de la felicitat”: La oxitocina. La testosterona. La serotonina. La insulina.
Quin és l’os més petit del cos humà? Falange distal. Carpià. Húmer. Estrep.
A què tenen por les persones acrofòbiques? Als espais tancats. Als espais oberts. A les aranyes. A les alçades.
Què permet mesurar un comptador Geiger? La pressió arterial. La radioactivitat. El nivell d’alcohol en aire expirat. El nivell de sucre en sang.
Quan una persona presenta un abandonament de la seva cura, tant d’higiene, alimentació i la salut, acumulant brossa i objectes inservibles, diem que té la síndrome... Nefròtica. De Diògenes. Hemolítica. D’Estocolm.
Qui va escriure el llibre “A la recerca del temps perdut”? [RESERVA] Balzac Baudelaire Flaubert Proust.
Quina entitat financera va tenir que adquirir el banc UBS el passat mes de març de 2023 per evitar un col·lapse financer? [RESERVA] Deutsche Bank Credit Suisse Silicon Valley Bank BPI.
Qui era el líder dels mercenaris Wagner durant la batalla de Bakhmut? [RESERVA] Andrí Biletski Serguei Surovikin Serguei Lavrov Levgueni Prigojin.
Qui és la dona del futbolista Dani Alves que es troba actualmente en presó provisional i a l’espera de judici? [RESERVA] Antonella Rocuzzo Anna Ortiz Coral Simanovich Joana Sanz.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso