Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEPreguntes_Patologies_MC_TEMA_4

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Preguntes_Patologies_MC_TEMA_4

Descripción:
Patologia mèdica crítica

Autor:
Pig_2023
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
27/05/2023

Categoría:
Otros

Número preguntas: 20
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Els nens poden patir convulsions a partir d’una temperatura: 38,5º 40º 37,5º.
La febre la produeixen: La dentició en els nens. Els processos infecciosos. Totes les respostes són correctes.
La fase postcrítica de les convulsions: Pot durar hores Dura uns minuts És estrany que es presenti en aquesta malaltia.
La hipoglucèmia: El pacient està conscient sempre S'instaura a mesura que va baixant el sucre a la sang. Sempre és per una pujada ràpida del nivell de sucre en sang.
Els signes i símptomes de l’AVC: Poden aparèixer de forma ràpida i lenta. Apareixen de forma ràpida. Són símptomes molt lleus.
Què és la diabetis? Quan el pàncrees segrega massa insulina. Quan el fetge no funciona correctament. Quan el pàncrees no segrega suficient insulina.
La hiperglicèmia És l’elevació de la glucosa en sang És la baixada brusca d’insulina És la pujada d’insulina.
Davant d’ un pacient amb sospita d’AVC i que està conscient No se li donarà res per via oral. Totes les respostes són correctes No el podem deixar sol.
Per tractar la febre en els nens la millor opció és No cal fer res Fer banys d’aigua glaçada No abrigar-los i banyar-los amb aigua tèbia.
La hipoglucèmia sempre es produeix després de l’administració d’insulina: Sí, i després hi ha ingesta alimentària. Sí, si no hi ha ingesta alimentària. Si administrem poca insulina.
En la fase tònica de las convulsions, què hem de fer? Evitar que es faci mal amb els objectes del voltant. Posar-li algun objecte a la boca per evitar que es faci mal. No cal fer res, ja li passarà.
En la fase post-crítica de les convulsions, la nostra actuació serà PLS i mantenir l'alerta. Avisar la família immediatament. Com que s’ha recuperat, ja no farem res.
L'IAM i l’angina L’angina és més greu que l'IAM Són el mateix Són dos casos d’obstrucció d’una artèria coronària.
Pel que fa a les convulsions… Cal evitar que el pacient es faci mal. Totes les respostes són correctes. Hi ha tres fases diferenciades.
L'IAM: El dolor és d’una intensitat de 10 sobre 10. Pot provocar una PCR (parada cardiorespiratòria). Totes les respostes són correctes.
Davant d’una sospita d’AVC, valorarem: No ha de complir tots els paràmetres del RAPID. El RAPID (rigui , aixequi, parli, ictus, depressa). Sols cal mirar l’estat de consciència.
En l'infart agut de miocardi (IAM), es produeix una obstrucció parcial d’una de les artèries coronàries? NO, l’obstrucció de l’artèria és total. Cert Sols si és l’artèria humeral.
En l’accident vascular cerebral (AVC): Cap resposta és correcta És una patologia banal És molt important el temps d'assistència.
Considerem que es té febre si la temperatura és: Superior a 40º. Entre 38º i 40º A partir de 37º.
El dolor en el cas d’una angina: El dolor dura hores El dolor no desapareix amb el repòs Desapareix quan s’atura l’exercici físic que l'ha provocat.
Denunciar test Condiciones de uso