Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESEQHA? T1 diagrama jerarquic 2023

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
QHA? T1 diagrama jerarquic 2023

Descripción:
oposiciones

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
20/01/2024

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 10
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
De la Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics en depèn: Servei de Gestió de Personal Àrees regionals Servei de Gestió Econòmica i Contractació Divisió Tècnica i de Planificació.
De l' Àrea General del Cos d'Agents Rurals en depèn: Servei de Gestió de Personal Àrees regionals Servei de Gestió Econòmica i Contractació Divisió Tècnica i de Planificació Divisió d'Especialitats Divisió Operativa.
De la Direcció General dels Agents Rurals en depèn: Servei de Gestió de Personal Àrea General del Cos d'Agents Rurals Servei de Gestió Econòmica i Contractació Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics .
Del Servei de Gestió de Personal en depèn: Secció de Contractació Secció de Gestió de Recursos Humans Secció de Gestió Econòmica Secció de Planificació i Selecció de Personal.
Del Servei de Gestió Econòmica i Contractació en depèn: Secció de Contractació Secció de Gestió de Recursos Humans Secció de Gestió Econòmica Secció de Planificació i Selecció de Personal .
De la Divisió Tècnica i de Planificació en depèn: Àrea Tècnica i de Comunicacions Unitat de Planificació i Coordinació Operativa Àrea d'Anàlisi i Organització Unitat de Comunicacions .
De l' Àrea Tècnica i de Comunicacions en depèn: Unitat de Suport Tecnològic Unitat de Suport Logístic Àrea d'Anàlisi i Organització Unitat de Comunicacions Unitat de Sistemes d'Informació Geogràfica.
De l' Àrea d'Anàlisi i Organització en depèn: Unitat de Sistemes d'Informació Geogràfica Unitat de Suport Logístic Unitat d'Organització Unitat de Comunicacions Unitat d'Anàlisi i Planificació.
De la Divisió Operativa en depèn: Àrea de Grups de Suport Unitat de Suport Logístic Unitat de Planificació i Coordinació Operativa Àrea de Recursos Forestals Àrea de Grups Especials .
De la Divisió d'Especialitats en depèn: Àrea de Prevenció i Investigació d'Incendis Forestals Unitat de Planificació i Coordinació Operativa Àrea de Recursos Forestals Àrea de Fauna Protegida, de la Caça i de la Pesca Àrea de Grups Especials Àrea dels Espais Naturals Protegits i de la Biodiversitat .
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso