option

Que qui com

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
Que qui com

Descripción:
B2 quinta parte 2014

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
07/03/2018

Categoría:
Test de conducir

Número preguntas: 39
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
REALIZAR TEST
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Ramon Llull va escriure… Curial e Güelfa Canigó Romanç d’Evast e Blaquerna L’Atlàntida.
Ausiàs March va escriure… Poesia Novel·la Teatre Contes breus.
Quin buit ompliríeu amb el dígraf tx? Mi__ Esqui__ Lle__ Ve__.
Quina oració és correcta? He deixat a casa la fiambrera amb el dinar. Té la costum de comprar la fruita directament al pagès. A ca la veïna s’hi sentia una aroma molt agradable de cafè acabat de fer. L’edat mitgeval és encara molt idealitzada.
Quina oració és incorrecta? Aquella coca tenia gust de maduixa. Sentia tanta pudor de cremat que vaig avisar els bombers. M’han obligat a presentar un certificat mèdic. No sé on vaig desar la camisa a quadres.
Quin d’aquests buits ompliríeu amb l? So__icitud Bè__ic Nove__a Ce__ebrar.
Hi ha una oració incorrecta. Quina? Pensa en allò que et vaig dir. No em resigno a acabar d’aquesta manera. No cridar! Acostuma’t a arribar d’hora.
Quina oració és correcta? Vaig veure dues papallones grogues i una de blanca. Vaig veure dues papallones de grogues i una de blanca. Vaig veure dues papallones de grogues i una blanca. Vaig veure dues papallones grogues i una blanca.
Quina opció és incorrecta? La col·lecció de cinema comença demà. Va celebrar la victòria de la selecció. Han apel·lat la sentència. El polen dels pins em fa alèrgia.
En Pere va convidar… A la seva al·lota. La seva al·lota. En en Joanet. A n’en Joanet.
L’any passat va llegir tres novel·les d’aventures… Va llegir-ne tres. Les va llegir. Va llegir-les. Va llegir-ne.
Els joves surten del teatre… Els joves la surten. Els joves hi surten. Els joves surten. Els joves en surten.
Quina de les frases següents és incorrecta? Que estudiï més lingüística no canvia res. Van valorar sobretot l’eloqüència de la mèdium. La noia biscaina estava amoinada perquè s’havia arruinat. Ara reproduïu el diàleg següent.
Quina sèrie d’aquestes és incorrecta? Bat, batia, batiré, bati. Tem, temia, temeré, temi. Dorm, dormia, dormiré, dormi. Conec, coneixia, coneixeré, conegui.
En quina d’aquestes frases hi ha un error d’ortografia? Coneixo una al·lota molt intel·ligent. Si m’haguessis avisat, t’hi hauria acompanyat. Podíem sortir quan sentíem el timbre, però no abans. Ensenyava molt bé tot allò que sabia.
Quin gerundi és incorrecte? Sorprenent Beguent Aprenent Rient.
Quina frase és correcta? Cal resoldre els problemes de l’humanitat. Desde el meu punt de vista això que dius és un disbarat. La casa nova de en Martí és enorme. Va tornar de l’Índia amb l’ànima recuperada.
Quin d’aquests buits ompliríeu amb la lletra a? S__rgent Ass__ssí Llebr__ Mascl__.
Quin d’aquests buits ompliríeu amb la lletra s? Na__et Agre__ió Dan__a __irera.
Quin dels següents participis és incorrecte? Resolgut Posseït Imprès Batut.
Quin buit ompliríeu amb la lletra d? Solitu__ Malal__ Pare__ Infan__.
Quin mot no ha de dur dièresi? Suïcidi Ensaïmada Diürètic Qüadern.
Quina separació sil·làbica és incorrecta? Des-a-ï-llat De-sin-to-xi-car Sub-sis-te-ma Nos-al-tres.
Quina d’aquestes paraules està ben separada sil·làbicament? Mou-re Caò-ti-ca Tea-tre Fe-i-na.
Quina paraula té més de dues síl·labes? Pasqua Vàcua Noia Veuen.
Quina paraula és ortogràficament incorrecta? Muntar Escullera Muntanya Sofocar.
Quina d’aquestes oracions és incorrecta? El llibre amb què has preparat l’examen és molt bo. Ahir encara no sabia què volia. En Pere diu què na Maria arribarà tard. Què vols per dinar?.
Quina de les frases següents és del tot correcta? Per què vols anar al Tibet? Perqué vols anar al Tibet? Per que vols anar al Tibet? Perque vols anar al Tibet?.
Només hi ha una oració totalment correcta. Quina? Els ossos polars no passen fred. L’us que en fa és del tot inadequat. Tinc son. En aquell temple es veneren deu deus.
Quin oració és incorrecta? Han arribat tots dos alhora. Quant al tema, no hi tenim res a dir. No n’hi posaré gaire. La conferència m’agradat molt.
Només hi ha una oració totalment correcta. Quina? M’he fet mal a la ma esquerra. He pres un tè verd amb llimona molt bo Dona aquella panera a les dónes del costat. Li agraden més les móres vermelles que les negres.
Quina d’aquestes formes de plural és correcta? Tòraxs Índexos Annexs Crucifixs.
Quina de les frases següents és del tot correcta? Ho ha intentat pero no se n’ha sortit. És increïble que s’expressi amb tanta d’ambigüitat. En conseqüència es impossible que estigui posseit pel dimoni. El llaut de n’Isaïes anava atapeit d’homes.
Quina paraula no ha de dur dièresi? Construïda Conduïnt Traduïa Produït.
Quina paraula està mal accentuada? Cafè Après Paciéncia Església.
Quina de les frases següents és del tot correcta? Mentres esperava que arribàs el nou intérpret, em va agafar l’angoixa. L’anyorava molt i sentia molta nostálgia del passat. N’Antònia em va preparar un postre deliciós. He deixat el telèfon mòbil a casa.
Quina frase és del tot correcta? Na Lluïsa mai sabia què havia de dir. Na Lluisa mai sabia que havia de dir. Na Lluísa mai sabia què havia de dir. Na Lluísa mai sabia que havia de dir.
Com s’escriu 2.269 signatures? Dos mil dos-centes seixanta-nou signatures. Dues-mil dues-centes seixanta-nou signatures. Dues mil dues-centes seixanta-nou signatures. Dos mil dues-centes seixanta nou signatures.
Quina de les frases següents és incorrecta? Despres de dinar anirem a caminar pel passeig. S’ha desprès una penya de la muntanya. La notícia a què us referiu va ocórrer anit. Farem un mes de descans i després tornarem a obrir la botiga.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
COMENTARIOS
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor