option

T2_Chemical_perception

INFORMACIÓN ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
T2_Chemical_perception

Descripción:
Neurociència i conducta 2c2Q

Autor:
jaumecarapedra
(Otros tests del mismo autor)

Fecha de Creación:
22/02/2021

Categoría:
Universidad

Número preguntas: 5
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
REALIZAR TEST
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Les glàndules apocrines: Secreten greixos, proteïnes, i hormones. Estan situades al melic, els llavis, al pubis, melic i aixelles. Secreten greixos i proteïnes. Estan situades a tot el cos, ja que la pell necessita transpirar.
L'efecte McClintock: Conclou que el cicle menstrual acaba per sincronitzar-se en dones que conviuen juntes. Dóna com a motiu principal la secreció d'hormones per les glàndules apocrines en període d'ovulació. Encara és una teoria discutida, ja que els resultats poden deure's a artefactes. Totes són correctes.
Les feromones en humans: Les dones són més sensibles, essent determinant en l'elecció de parella. Els homes són més sensibles, essent determinant en l'elecció de parella. Ambdós sexes són iguals, és tan determinant sempre en les dues direccions.
Els odorants en arribar a les neurones receptives d'aromes: Produeixen una reacció metabotròpica, despolaritzant-se per deixar pas al potencial d'acció i per tant la transducció. Produeixen una reacció ionotròpica, tancant els canals de Cl- per hiperpolaritzar la neurona.
Buck i Axel reben el premi Nobel de fisiologia el 2004 per: Demostrar que la genètica determina l'estructura dels receptors olfactius i per tant els seus dominis d'unió. Demostrar que la genètica determina la quantitat de receptors que tenim, però que aquests són universals. Que hi ha tan sols 3 cromosomes que codifiquen pels receptors olfactius i que aquests poden mutar fàcilment.
Denunciar test Condiciones de uso
INICIO
CREAR TEST
INFORMACIÓN
ESTADÍSTICAS
RÉCORDS
Otros tests del Autor