Cuestiones
ayuda
option
Mi Daypo

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESETG-3-2 Els terminis

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del test:
TG-3-2 Els terminis

Descripción:
oposiciones

Autor:
AVATAR

Fecha de Creación:
30/08/2023

Categoría:
Oposiciones

Número preguntas: 5
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Comparte el test:
Facebook
Twitter
Whatsapp
Últimos Comentarios
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
EL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU Els terminis Còmput de Terminis per Hores -Possibilitat d'assenyalar terminis per hores. -Les hores són hàbils si formen part d'un dia hàbil. Atenció: Dies hàbils: Dilluns a divendres no festius.
EL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU Els terminis Còmput de Terminis per Dies -Generalment, els dies són hàbils. -Exclusió: Dissabtes, diumenges i festius. Atenció: Novetats en la Llei 39/2015 -Còmput de terminis per hores. -Dissabtes declarats com a dia inhàbil.
EL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU Els terminis Còmput si el Terminis es Fixa en Mesos o Anys Inicia el dia següent a la notificació, publicació o silenci administratiu. Conclou el mateix dia del mes o any de venciment.
EL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU Els terminis Altres Consideracions Si l'últim dia és inhàbil, pròrroga al primer dia hàbil següent. Si un dia és hàbil en un lloc i inhàbil en un altre, es considera inhàbil.
EL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU Els terminis Punts a Recordar El còmput de terminis per hores és una novetat important. La declaració dels dissabtes com a dia inhàbil és també una novetat rellevant.
Denunciar test Consentimiento Condiciones de uso